FIV sau inseminare cu donatoare/donator (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Yarrinna-felicitari pt. finut! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Succes la urmatoarea inseminare!Tot la Sibiu ,nu?
Maya-cred ca e de ajuns ce-i dai sotului tau,nici eu nu prea le am cu naturistele ,dar am auzit ca nici prea multe si asociate nu sunt bune. Si eu i-am dat sotului multimacca de la FLP (3 luni)si Omega 3 cu vit. E,dar rezultatul a fost la fel: azoospermie.Sotul tau e cu oligospermie,nu? In acest caz chiar sunt rezultate bune (cunosc caz concret cu normalizarea spermogramei).

Mergi la inceput

Bytzi iti multumesc draga mea !
Iti tin pumnii sa poti duce la bun sfarsit tratamentele astea care mie mi se par foarte complicate si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti reuseasca FIV-ul in octombrie !

Mergi la inceput

Diana pe unde esti?
Sper ca ti-ai mai revenit.Te asteptam sa ne spui ce mai faci,ce planuri mai ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Neata!!
Cum sa fie in concediu?! Nu se poate!!! Eu tre sa merg pe 12! Daca mai stau o luna pe tusa ma sinucid!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

yarrina,ia suna tu si intreaba,asa vom sti toate daca e sau nu in co
simonete ,e buna ideea lui rodicutza,daca ai foliculas suna la Sibiu,daca nu e dr I faci cu dr Chicea,este o fata llary la sub IA care este pacienta lui dr I si o inseminare a facut-o cu dr Chicea fiindca dr I nu era...
yarrina,valabil si pt tine am vazut ca dr I cu dr C se ajuta unul pe altul si cind nu este unul celalalt ii preia sarcinile,e ok si asa,am inteles ca si dr C e la fel de dragutz si amabil...
succes fetelor

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicuta32

Maya-cred ca e de ajuns ce-i dai sotului tau,nici eu nu prea le am cu naturistele ,dar am auzit ca nici prea multe si asociate nu sunt bune. Si eu i-am dat sotului multimacca de la FLP (3 luni)si Omega 3 cu vit. E,dar rezultatul a fost la fel: azoospermie.Sotul tau e cu oligospermie,nu? In acest caz chiar sunt rezultate bune (cunosc caz concret cu normalizarea spermogramei).

Rodi, , da, e cu oligo. Am scris si la azoo si mi-a dat Miki un tratament pt amandoi. Mai trebuie sa mai cumpar chestii. Cand o vedea barbatu-meu cate trebuie sa ia... Chestia e ca-mi zicea ca nu stiu care (cred ca a zis de omega 3 ala, fiind din ulei de peste are un gust ciudat) ii face cam rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Intr-adevar este plecat pana pe 19 dr Ispasoiu. In schimb mi-a zis ca pot face inseminarea cu unul dintre ceilalti dr, Chicea sau Mutuliga, cu acordul meu. Ce spuneti? Sa ma duc?...la cine?...Ajutati-ma sa iau o hotarare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

eu sint de parere sa te duci si sint pt dr Chicea
hai alte pareri

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Yarrina tu ai facut stimulare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Mi se pare ca 12 cade lunea , deci are program si dr. Chicea.
Da , daca nu o fi prea aglomerat du-te la Chicea , dar de cate ori am fost eu pe acolo era ff. aglomerat.
Oricum daca ai facut stimulare sa te duci neaparat , la oricare , dar sa te duci.

Mergi la inceput