Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
sa dea DD sa fie bebe
doamne ajuta-ma!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ale endometru daca e marit e de bine...endometru e paturica in care se cuibareste embrionul.....e f bine ca e mare eu ma gandesc ca de cand esti tu la ovulatie sa nu ovulezi pe la ambele ovare...poate faci gemenutzi Hai ca o sa fie bine! tinem pumnii MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
aleesicoo spune:
fetelor dati-va peste gura cu 
ca va chem acasica la mine sa ma ajutati
vreau unu si bum deocamdata... sanatos si frumos
asa ca mamii![]()
mvb spune:
Cum ar arata Ale cu gemeni?SUPER
Ale, cred ca jumatate ai fi burtica ![]()
Voi stiti ca si eu imi doresc gemeni? cu toate ca in familie nu am neam de gemeni
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
aleesicoo spune:
as fi toata numai burtica![]()
| citat din mesajul lui mvb Cum ar arata Ale cu gemeni?SUPER ![]() Ale, cred ca jumatate ai fi burtica MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |

lorin7774 spune:
Si eu imi doresc 
. Mi-am dorit intotdeauna si avem si in familie. Desi nu stiu exect cum m-as descurca cu 3 copii, eu tot imi doresc.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

aleesicoo spune:
eu nu imi doresc gemeni sincera sa fiu si sa nu dati cu rosi... 
jesia spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo eu nu imi doresc gemeni sincera sa fiu si sa nu dati cu rosi... ![]() HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!! ![]() Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Eu te inteleg...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
pai as inebunii cu 2
de care sa ma ocup mai inati? si nici din punct de vedere financiar nu mi-as permite![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
Eu te inteleg... Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |

trutzi spune:
Noi avem niste prieteni care au doua fetite gemene. Sunt perfecte
destepte, frumoase, sociabile. Nu am vazut copii asa ca ele.
La inceput i-a fost greu dar a ajutat-o mama noaptea(dormea cu ele) si in timpul zilei aveau bona.
p.s. O sa va pun poze cu ele pe mail ![]()
aleesicoo spune:
atseptam Trutzi