Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
amoxicilina si ampicilina sunt alergica
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
aleesicoo spune:
acum ma duc din nou. tineti mi pumniii

remy_mv spune:
Fetelor, help! Caut un medicament, Alflutop, pentru catelusa mea si nu il gasesc
Sunt disperata, ca se simte rau, are probleme cu spatele, are cioturi pe coloana si o doare rau spatele, nu poate a urce. Mi-e o mila de ea de mor...
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo acum ma duc din nou. tineti mi pumniii ![]() ![]() ![]() Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
tinem pumnii
.....fata ce bine de tine ca ai medicul acolo langa tine...te vede imediat daca e vreo problema 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
raportez:
uter, ovare, trompe perfecte...% sunt la ovulatie inca.. de asta sunt si imflamate o leaca ovarele... si tre sa prestez
mvb spune:
Ale endometru daca e marit e de bine...endometru e paturica in care se cuibareste embrionul.....e f bine ca e mare
eu ma gandesc ca de cand esti tu la ovulatie sa nu ovulezi pe la ambele ovare...poate faci gemenutzi ![]()
Hai ca o sa fie bine!
tinem pumnii
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ale endometru daca e marit e de bine...endometru e paturica in care se cuibareste embrionul.....e f bine ca e mare eu ma gandesc ca de cand esti tu la ovulatie sa nu ovulezi pe la ambele ovare...poate faci gemenutzi Hai ca o sa fie bine! tinem pumnii MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
S-ar putea sa ai dreptate

Si mie mi se pare prea lunga perioada ovulatiei
aleesicoo spune:
mi-a zis ca endometru poate fi marit si inaintea menstrei
...asa am avut si luna trecuta cand tot la fel intrasem in fibrilatie... si au venit rusii
nu mai ziceti de gemenutiiiiii ca sotul meu are"samanta"de gemeni
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
jesia spune:
cum ar fi sa o vedem pe alesico cu gemeni 

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Bravo, Aleesicoo !!
Ma bucur ca totul e ok si spor la gemeni !!!![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA