Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 15
lorin7774 spune:
Buna dimineata. Fac si eu prezenta la
.
De fapt la ceai de coada soricelului ca nu mi s-a parut chiar ok durerea de ieri de ovare. Azi e mai bine, nu mai sunt balonata si nu mai simt nici o intepatura.
toate fetele
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

jesia spune:
neata si de la mine 
alesico asa imi place de tine...mai vesela 
lorin fata harnicuta nene 
remy multa sanatate 
mvb asa am auzit si eu ca analizele sunt gratuite pt gravide de la medicul de fam....dar am vazut si cazuri de medici cand pur si simplu ia durut in
de gravide desi isi iau o gramada de bani de pe urma lor 
Raportez o noapte putin agitata ca mi-a plans nepotelul...ii da dinti saracutul...mi-e o mila de el 
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
azi am facut inca o data testul pe site aici, cand vine barza si rasp este .......
2 saptamani si 1 zi
sa ma duc sa fac un test?
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
mvb spune:
Cand ai de-a face cu un dr de familie cu dureri de coate, parerea mea este ca trebuie sa il schimbi...eu in luna 5 am schimbat dr de familie.......si acum am o relati grozava cu dna dr
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Ale nu te mai chinui cu teste, ca nu iese nimic....e prea devreme
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo azi am facut inca o data testul pe site aici, cand vine barza si rasp este ....... 2 saptamani si 1 zi sa ma duc sa fac un test? Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Hai ca o sa vina si BB...ai putzintica rabdare mon cher![]()
aleesicoo spune:
dar numai pot ce ma doareeee burticaaa...intepaturi in partea de jos de ma omoara

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
trutzi spune:
Alesicoo, cred ca o sa iti faci mai mult rau. Nu are cum sa iasa nimic.
Eu de exemplu sunt in z31 si nu mi-a venit. Am facut ieri test si a fost negativ
Am fost foarte dezamagita ptr ca iau Duphaston si de obicei imi venea in a patra zi dupa ce intrerupeam pastilele. Iti dai seama ca imi venea sa ma dau cu capul de pereti 

lorin7774 spune:
| azi am facut inca o data testul pe site aici, cand vine barza si rasp este ....... 2 saptamani si 1 zi sa ma duc sa fac un test? Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Trebuie sa mai ai rabdare, ca il faci degeaba
Hai ca il facem de-odata !!!

| Cand ai de-a face cu un dr de familie cu dureri de coate, parerea mea este ca trebuie sa il schimbi...eu in luna 5 am schimbat dr de familie.......si acum am o relati grozava cu dna dr MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! |
Subscriu si eu. E foarte important sa te simti confortabil in relatia cu dr. tau, fie el medic de familie sau ginecolog (mai ales cu cel gine. tinad cont de ce ne straduim noi sa facem aici..)
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
mvb spune:
urinezi cumva si des?
ca asta e semn de infectie urinara
daca te duci la dr si iti da un tratament, sa ii spui ca s-ar putea sa fii gravi, sa iti dea ceva permis in sarcina.....
| citat din mesajul lui aleesicoo dar numai pot ce ma doareeee burticaaa...intepaturi in partea de jos de ma omoara ![]() ![]() Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |