Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 14
mvb spune:
Remy utrogestanul si duphastonul sunt gratuite pt gravide.....sa te duci la dr de familie sa iti dea reteta compensata.........mie la inceput imi era jena sa ma duc sa cer,dar mai apoi m-am revoltat cand mi-am dat seama ce mult cotizez lunar la sistemul asigurarilor de sanatate.....e dreptul gravidelor....eu am prins in primele luni si vitaminele gratis, acu sunt contra cost
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
remy_mv spune:
Haideti sa va inveselesc un pic!
Banc
Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj
deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheiiinfundata cu un carnat.
In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa ..
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata,
bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? E hh ... astazi nu am facut nimic !!![]()
![]()
![]()
remy_mv spune:
Habar n-aveam ca sunt gratuite...recunosc ca nici nu m-am interesat...cred ca m-am obisnuit prea mult sa dau banii la farmacii. Adevarul ca e pana acum faceam depozit de cat utrogestan am folosit
Stiu ca dau stari nasoale daca le iei oral, ca luna trecuta, dupa inseminare, eram la mare, si pe cele de dimineata le luam asa...si tare ametita ma mai simteam...
aleesicoo spune:
da Mvb cred ca am si racit un pic. a fost si ovulatia dar cred ca am si racit. o sa fac mai trz o eco abd.
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
mvb spune:
Bun bancul
, ar trebui sa il trimitem sotilor pe mess![]()
din fericire eu am parte de un sot grozav
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
remy_mv spune:
Eu i l-am trimis, si chiar l-a apreciat
, ca mi-a zis seara acasa ca a fost bun
Nu stiu insa cat isi da el seama ca asta se intampla zilnic in fiecare casa...chiar daca ai copii sau nu. Eu am o catelusa si mereu am senzatia ca e mizerie in casa...
mvb spune:
Si analizele sunt gratuite pt gravide...e vorba de analizele primare, nu de cele gen dublu test, triplu test
dar avand in vedere ca tre sa faci analizele la 2 luni, nu e de neglijat suma
sincer iti spun ca nici eu nu sunt omul care ca ma milogesc pt orice nimic, dar am ajuns la conclutia ca trebuie sa ceri pt ca e dreptul tau.....uite acu....de 9 luni nu am cerut nimic gratis de la stat, dar am cotizat din plin
sa nu iti fie jena sa ceri de la medicul de familie, pt ca el incaseaza de la casa de sanatate pt o gravida cat pt 2 pacienti....serios......asa ca gravidele sunt pt dr de familie niste pacienti prolifici![]()
aleesicoo spune:
fetelor eu o sa imi fac o eco abd. ca ma doare prea tare ovarul stg
.... si parca si mijlocul nuhs ce nasiba am
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
mvb spune:
Ale tie iti trebuie un control gineco si un pic de tratament cu antibiotic
nu lasa asa ca daca se prinde BB, cuibusorul tre sa fie curat si sanatos
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor eu o sa imi fac o eco abd. ca ma doare prea tare ovarul stg .... si parca si mijlocul nuhs ce nasiba amAlesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |