FIV 241
Raspunsuri - Pagina 12
iana_mari spune:
TATY_ANA FELICITARI SI AI GRIJA MAXIMA DE TINE IN PRIMELE TREI LUNI.
EU IN ZIUA 11 AM AVUT 123 SI UITE CE SEMNATURA AM.![]()
iana
19+ 

luck spune:
taty_ana 

FELICITARI !!!!!!
sarcina usoara si la termen !!!
mihaele 
pe unde ai umblat .... astazi ma gandeam sa strig dupa tine , poate apari sa ne spui ce mai faci , si uite ca ai aparut !!!
castelana 
taty_ana spune:
multumesc fetelor...
am o intrebare, nu stiu cum sa fac, cat timp am facut fiv-ul mi-am luat concediu medical 13 zile pt ca nefiind din buc a trebuit sa fac multe drumuri si concediul de odihna nu mai am....stiu ca acum este o perioada mai critica pt sarcina iar dr mi-a zis ca nu m-ai imi poate da luna asta medical , maxim pe luna fiind de 14 zile....ce sa fac???poate imi dati un sfat
mihaele spune:
Luk draga mea sunt aici va urmaresc plang si rad odata cu voi va urmaresc din umbra deocamdata sunt in pauza de fiv nu stiu cand va fi urmatoarul .
Puisori dragalasi
daniela74 spune:
TATY-ANA, BRAVOOOO,FELICIATARI,sarcina usoara,fara probleme si LA MULTI ANI
DRAGAICA,zi-mi si mie te rog unde gasesc magazinul acesta.MERCI.
FETELOR,va rog nu fiti suparate pe mine pt.
,promit ca dupa ET le las.
VA PUP,MA PREGATESC SA MERG LA ECO,SA MA LINISTESC.
sophie76 spune:
taty_ana ce-mi vazura ochii??????BETA MARE!!!!!!!!!!!
FELICITARI SI LA MULTI ANI!!!!!!!!! Mi ai umplut inima de bucurie si de speranta!!!!!
Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si la termen cu bebei mincaciosi!!!!!
sophie
Blanche25 spune:
Taty-Ana, FELICITARI, SA AI O SARCINA USOARA SI LA TERMEN, BEBEI SANATOSI SI VOIOSI! Super valoarea beta!
Alrak, Daniela pumnii strasni tare sa aveti in continuare vesti bune!
Castelana, Catalina imi pare nespus de rau de ce se intampla cu parintii vostri, stiu bine cat de tare doare, sper din suflet ca Dumnezeu sa ii ajute si sa ii intareasca.
Mihaele si eu ma gandeam la tine, credeam ca acum te pregatesti de fiv.ul norocos, mai ales ca ai descoperit problema. 
Kora sper in continuare la vesti la fel de bune
Maria08 data viitoare linistita si cu toate panzele sus!
rubia spune:
taty_ana felicitari pentru sarcina si bebei sanatosi iti doresc(observi ca am folosit pluralul daaaaaa???????
)
cat despre mersul la munca daca nu este un job solicitant eu zic ca poti sa mergi in continuare si sa te menajezi putin,daca e invers (solicita efort)eu n-as merge.nu stiu poate ai putea sa faci prin ginecolog o internare de o zi si pe urma repaus la pat(tot in genul medical).Poate fabulez eu prea tare dar altceva nu-mi trece acum prin cap;poate au fetele alte idei.