FIV 241
Raspunsuri - Pagina 11
KoraPop spune:
Salutare!
Am fost ieri , zi 10 cm la eco si endometrul era 8,1 trilaminar,iar pe ovarul drept doi foliculi de 9 si 10 mm ( cam micuti,vom vedea daca va mai creste vreunul, e posibil sa fie opriti in evolutie de progynova, dar inca nimic nu e sigur). Daca voi avea si folicul il vom punctiona, daca nu vom merge mai departe pentru transferul celor doi puisori adormiti. Mai depinde si de progesteron care ieri inca era 0,506, deci subunitar ceea ce e ok. Maine dimineata voi face iarasi analiza de progesteron si apoi eco. Cu sperante...inainte!
Ma duc sa citesc din urma ca nu sunt la curent cu noutatile si revin!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
luck spune:
castelana 
mai ce vrednica esti , de dimineata on line , vin si eu sa ne bem cafeaua impreuna
spune-mi te rog ce tratament de sustinere tiroida iei , si daca nu iti este prea greu spune-mi te rog unde ai facut fiv-ul?
Si eu iau eutyrox!!
Ii doresc din tot sufletul multa sanatate mamei tale !!
Steff77
Da ,am fost la Zadori , dar eu nu am primit nimic pt estradiol , estrofem sau altceva, ba mai mult la vreo 9 zile dupa ET mi-am facut progesteronul si estradiolul din proprie initiativa, la progesteron stateam super bine dar estradiolul era mult sub limite , nu-mi mai amintesc exact dar daca vrei ma pot uita.La intrebarea mea pusa dr-ului referitor la nivelul scazut al estradiolului raspunsul lui a fost ca valoarea lui in acest moment nu conteaza si era f entuziasmat ca progesteronul este ok.Deci nu am facut analiza de estradiol inainte de punctie si nici nu mi s-a dat nici un tratament pt el.Acum as fi luat , in urma discutiilor cu alte fete de pe forum , numai ca nu am raspuns la tratament si am renuntat.
Catalina
Multa sanatate tatalui tau !!!
Daniela74
incerca sa rezolvi tusea pana la ET ,nu este bine dupa sa tusesti.
Si eu imi aduc aminte ca am avut o scurgere mai abundenta si m-am speriat putin dar a fost ok , nu cred ca este nici o problema.
Taty_ana 

te astepam cu vesti bune !!
Alrak 
Uauuu , ce-mi vad ochisorii , ai inceput stimularea si mai mult si cu super schema cu clostylbegyt si fostimon !!!!!!!!BAFTA !!!!!!
Cat ai avut fsh-ul ca vad ca scrii ca nu prea erai in rtegula cu el?
Prima stimulare ai facut-o cu o doza mai mare de gonal si merional , nu imi mai aduc aminte?Ajuta te rog o colega de suferinta ![]()
Stii uneori imi pare rau ca nu am trecut la dna dr , nu stiu asa cand o vedeam pe hol si ma uitam in ochii ei imi inspira asa o incredere desi nu am vorbit cu ea niciodata
, cred ca am innebunit si nici macar nu mai pot da vina pe hormoni.
bytzi 
nu ne lasam , uite ce schema frumoasa are alrak
, si ce super rezultat are , pai eu am avut 1 folicul dupa 112.5 gonal si 3 merional !!!
KoraPop spune:
Catalina scuza-ma eu aveam chef de glume cand tu aveai probleme asa de mari cu tatal tau....ii doresc multa sanatate si tie bafta multa! 
Castelana romanciera ce mai face mama ta? E mai bine? Multa sanatate, sa se faca bine pentru ca va deveni bunica si trebuie sa isi viziteze nepotelul/nepotica in tarile calde, sa-l alinte, sa-l povatuiasca si sa fie mandra de el/ea! Tu vad ca esti bine, mereu la "datorie" pe forum, asta inseamna ca bebe e cuminte foc! 
Fetelor va tin pumnii celor care sunteti in focuri!
Taty_ana bafta muuuulta, sa vii cu bhcg pozitiv!!!! Catalina ti-a scris La multi ani! Adica e si ziua ta de nastere? Pai daca e asa iti doresc sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta...un bebe!La multi ani si din partea mea, fericiti si impliniti! 

Apropos de asta chiar ma gandeam ca daca ar fi sa imi puna luna asta puisorii si eu tot cam de ziua mea, in 3 octombrie, as face testul....cam greu ca ori va fi cea mai fericita zi de nastere, ori cea mai nasoala....vom trai si vom vedea...
Multumesc din suflet tuturor celor care imi tineti pumnii!
Eu am mai spus....lupt pana la capat....!
Kora
puffy10 spune:
KoraPop scuze ca te intreb, dar unde fac "nani" puisorii tai? si cati sunt??? Bafta, la cat mai multe ovocite.
KoraPop spune:
puffy am doi embrioni congelati la Giulesti si ma straduiesc sa ii pun in burtica luna asta, sper. Asa ca esti tu draguta ca imi urezi la cat mai multe ovocite, dar nu pot avea acum decat unul ca sunt pe cm natural, fara stimulare, doar cu tratament pentru endometru ( progynova). Bafta multa si tie! 
rubia imi pare tare rau sa citesc vesti rele despre tine....sa stii ca si eu am facut cariotipul genetic la bios, a iesit ok, dar am incerdere ca sunt bune analizele,mie chiar imi place cum lucreaza ei si cat de seriosi sunt,iar de Geneticlab am auzit lucruri tare urate asa ca nici nu stiu ce sa mai zic...cred ca faci bine ca repeti analizele si in Ungaria sa stii sigur pe ce drum sa o apuci. Bafta multa! 
Kora
balanta_tm spune:
Catalina
, sa dea DD sa fie bine tatal tau si tu sa ai putere si in perioada asta.
Castelana
, doresc sananate mamei tale si tie liniste interioara, ca sa nu simta bebe ca sunt momente grele.
taty_ana
, sa vii cu un beta mare!
daniela74
, incearca sa te tii departe de stres in perioada asta (stiu, e greu cu ce se intampla la sotul tau la job), daca imi permiti, incearca sa raresti tigarile si succes in continuare cu stimularea.
ALRAK
, bafta multa!
KoraPop
, sa fie cu noroc!
mirela2
, sa dea DD sa aibe o sarcina usoara sora ta.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
MTHFR C677T heterozigot+mutatia protrombinica heterozigot
castelanaC spune:
ALRAK
bafta multa si sa fie cu reusita surioara draga! Trebuie sa reusesti!!!!! Azi faci si injectiuta
bafta si ai grija de tine!
si nu uita sa zambesti!!!!!!!!!!!!!!!!! sa razi pana te apuca sughitul! sa ai un spirit bun! sa te bucuri la maxim si sa nu-ti treaca prin cam sa te gandesti altfel ca scoatel artileria grea!
Si la pat, canapea, oriunde, dar sa stai ca Josefina (cu sau fara deget in ureche)

Doamne Ajuta!!!
Iana, mamica de frumosi, da asa e, mergeam de placere la spital, iaseam de acolo cu zambetul pe buze sa stii, este o surperiza mare de tot Malaesia asta...
sarcina usoara si pup burtica!
Puffy, mda, merci mult, e cam greu cu mama mea si din pacate tocmai am primit o veste f proasta, analizele nu sunt bune si nici rinichii nu mai functioneaza, e propusa acum la dializa, pe langa alte afectiuni cronice existente.
sunt dupa repriza de pishat ochii, dar asa e azi, e socul, de maine sunt tare ca fierul din nou si trebuie sa scormonesc iar la cunostinte de dr, dar mai intai sa ma linistesc eu...ca sa pot gandi limpede.
Luck, eu cand ma trezesc voi mergeti la culcare uneori, de asta sunt vrednica...
iau euthyrox, conc 100, acum am marit doza o zi o pastila, o zi o pastila si jumatate. Pana sa raman luam doar o tableta pe zi!
Am facut fix la Melbourne Fertility Centre, in Kuala Lumpur, la ceva km de jungla maimutoasa!
merci mult de urari, ei trecem noi si peste asta!
sanatate!
Kora, draga, of ce sa mai zic de mama, mi-a promis totusi ca ma asteapta cu nepotul..mi se rupe inima de ea, saraca de ea, as zbura acum de se poate. Imi crapa capul de nervi oricum, dar stai linistita ca-mi revin, asa suntem noi oamenii niste sinusoidale uneori in miscare Brauniana...
bebe meu e cuminte si nu-mi face probleme, e baiat bun cum ii zic eu, seamana desigur cu mine
.
Dar sa lasam povestile mele, ca acum nu-s in forma de cozonac, ma bucur ca am citit de tine!! deci de ziua ta poate esti gravi? ce frumosssssss!!!!! sa fie cu noroc si bafta multa din suflet!!!
sanatate!!!
Catalina putere si sanatate tatalui tau! Doamne Ajuta!
pup fivoasele!
castelana fericita
11+
puffy10 spune:
Castelana, stiu ca la sfaturi ma pricep.... dar sa sti ca acum nu e tocmai momentul sa te superi asa de tare. Te inteleg, ca si eu am trecut prin momente dificile, sotul meu ma ferea sa nu mai aud nicio veste trista... dar fi tare, nu-ti supara bebelul. Tu ai spus ca ai invatat sa fi tare, ce crezi ca daca tu stai si bocesti, mamei tale ii va fi mai bine??? Hai fi tare si sanatate maxima mamei tale! 
KoraPop, dar unde si cu cine, faci acum FIV? a cui a fost alegerea de a face pe ciclu natural?

taty_ana spune:
fetelor in ziua 10 de la embriotransfer beta 131...ce spuneti??? e de gemeni sau tripleti??
....sunt fff fericita, DD mi-a facut cel mai frumos cadou din viata mea, astazi cand e ziua mea...
catalina pupici multi
...tu ai fost ingerul care mi-ai aparut in cale... sa-ti DD sanatate si bebei frumosi si sanatosi
mihaele spune:
Taty_ana felicitari sarcina usoara si la termen. La multi ani! foarte frumos cadou ai primit de ziua ta felicitari.
Dragele mele va doresc tuturor numai si numai reusite va pup si va imbratisez cu drag

Puisori dragalasi