FIV 241
Raspunsuri - Pagina 10
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 neata fetelor am primit aseara o veste soc, a mea sora care e insarcinata in 29 de saptamani va avea gemeni ![]() ![]() ![]() ![]() daca pana acum bebele i-a tratat numai cu spatele, la eco de aseara le-a dat emotii, in sensul ca daca pana atunci se vedea doar un fundulet; dintr-o data au aparut doua caputuri si se auzeau doua inimioare, bebeii stateau unul peste altul, sunt dispusi transversal. trebuie sa mearga in Craiova acum sa faca un 4D neaparat, caci tampii de la spitalul din Slatina nu au nimic, of. voi matusa de gemenii.....iupiiiii, sper ca si mamica de gemeni sau........oricum m-am bucurat enorm. cu, e viata asta, in ianuaria a pierdut o sarcina, acum aproape 10 ani a facut o intrerupe de sarcina la 6 luni, iar acum apare o pereche. sa ne dea si noua DD. castelana clocit placut ai grija de bebe si de tine. pupici fetelor ![]() ![]() si floricele de toamna, crizanteme ![]() ![]() ![]() de Craciun vom fi 2 in 1! |
uau uau uau, asta da veste minunata!!!!!!!!!!
sa-i traiasca si sa fie sanatosi, la termen!!!!! si sora ta sarcina usoara!!!!
Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!
ai grija de tine si sanatate!
te pup

castelana fericita
11+
bytzi spune:
alrak,merci ,acum am inteles,te urmaresc
si iti urez mult noroc la punctie
luck,vad ca deja testezi terenul pt inca o incercare,bravo imi placi ca nu te dai batuta,trebuie sa reusesti pina la urma ...
si ma alatur si eu tie ca sint tot o "poor responder" ![]()
avalon
nu ne mai vizitezi ? ai terminat cu zugravitul?
taty-ana,tinem pumnii ,trebuie sa faci parte din procentul ala mare de reusite la clinica Biogensis,bafta
va pup pe toate sa aveti o zi placuta
dumnezeu ma va ajuta

ALRAK spune:
castelana pupici multi pentru tine si BB

Am inceput satrebuie sa reusesc de data asta . Doamne Ajuta!
Tu ce activitati mai prestezi? Ma bucur mult de tot ca esti bine si trebuie sa fii in continuare asa. Gandurile catre cei de acasa de multe ori sunt apasatoare, dar acum cel mai important este BB.
sarcina usoara in continuare.
Taty-Ana tinem pumnii stransi de tot,

mirela2 Wow ce veste buna ne dai. Bunul Dumnezeu sa te ajute si pe tine sa o urmezi , tot cu gemeni.

bytzi multumesc mult.

Dragaica Tin pumnii stransi sa fie cu bine.

tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta!
iana_mari spune:
ALRAK mult,mult noroc si sa fie ultimul fiv.Ce tratament interesant ai avut
CASTELANA cu asa atentia din partea medicilor te mandresti tare,asa-i?

MIRELA felicitari pt, nepotei!
TATY-ANA ASTEPTAM UN REZULTAT POZITIV

iana
19+ 

maria08 spune:
Castelana: Multumesc pentru sustinere!!!
Sanatate multa mamei tale!!!!
Vvvvv: Banuiesc ca sunt motive intemeiate pentru care ati renuntat definitiv...poate totusi lucrurile vor lua o intorsatura si pana la urma veti mai incerca!
Catalina: Sanatate multa tatalui!!
ALRAK spune:
IANA MARI ce trece timpul... parca ieri de anuntai valoarea beta si acum esti aproape la jumatatea drumului. Sarcina usoara in continuare.
Da, am avut un tratament interesant.
Initial Dna dr a spus ca nu-mi mai recomanda un tratament forte ci unul usor, dar vazand analizele , care au fost bune cu exceptia FSH-ului a spus sa incercam si asa, ca sunt sanse mai mari avand estradiolul, LH si prolactina foarte bune.
pentru tine si BB-i.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta!
catalina2307 spune:
Taty ana - La multi fata draga, sanatate multa si sa fie asa cum iti doresti tu. Haide cu tripletii
.
coltul meu de rai
iana_mari spune:
ALRAK asa este timpul parca zboara,piticii dau din picioruse iar mie si sotului nu ne vine sa credem ca este adevarat.Parca visam.
Sa dea D-L sa simti si tu cat mai curand bucuria de a fi mama.

iana
19+ 

mirela2 spune:
iana si castelana multumesc pt urari, sper sa pot spune ca voi avea si eu gemeni intr-o zi.
i-am facut programare pt o eco 4D ca sa stiu daca sunt ok bebeii, asa-zisul "medic" al ei, pana acum nu i-a dat sa faca nici un test, in afara de cateva analize de sange si cateva ecografii simple, nimic, iar ieri nu ii venea sa creada ca sarcina este gemelara, sa ii vina rau si nu alta. Cata incompetenta si cat dezinteres, banii a stiut sa ii ia si ei (sora mea si cu sotul ei) nu stau deloc bine la capitolul financiar.
of, sper din tot sufletul sa fie ok copii si ea sa poata tine sarcina, macar sa treaca de 36 de saptamani.
pupici mamicilor
de Craciun vom fi 2 in 1!
puffy10 spune:
Neata!
Daniela imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme. E tare nasol, si uite sa iti mai creasca putin optimismul iti reamintesc ca la noiproblema este ca amndoi suntem la aceeasi firma, in aceeasi situatie... vezi ca se poate si mai rau, asa ca...capul sus si mergem inainte.
Taty_ana bafta multa azi la test si gandeste optimist, te ajuta mult o gandire pozitiva.
Mirela2 multumec, deocamdata adun informatii si sap sa aflu tot ce se poate, inainte de a lua decizia unde vom face (unde ne mai permitem). Bafta si tie... si apropo si eu voi vi din nou matusica, cumnata mea e gravida in 18 saptamani cu cel de-al doilea... primul bebe - fetita o sa implineasca peste o luna 3 anisori si e o dulce. La ei nu a fost nicio problema, si-a propus si s-a intamplat, la fel si a doua oara... asa sunt unii mai norocosi... sa le traiasca si sa fie sanatosi.
Iana_mari sarcina usoara si la termen. Raspandeste si pe aici din norocul tau.
Castelana muuuulta sanatate mamei tale, sa nu te mai impovareze si cu problema ei. Si eu o am pe mama tare bolnavicioasa... si eu sunt foarte afectiva si sufer de fiecare data cand imi mai da cateo veste despre evolutia bolii ei.... dar asta e, trebuie sa trecem peste si sa fim tari, exista si pentru ea un Dumnezeu care o va ajuta....asa incat sa nu mai ma stresez si pentru dansa. Pentru tine e si mai greu ca nu poti fi aici sa o susti, dar sa sigur pentru dansa o mare vindecare e sa te stie ca vei face un bebe si o faci bunica. Mie mama luna trecuta mi-a spus ca ii pare rau ca nu mai traiste sa "imi creasca copii".... si unde pui ca n-ar decat 50 ani. Asta este viata.... cu bune cu rele, trecem peste ele.
Goggy sanatate si sa de-a Domnu sa raspunzi bine la stimulare... si sa obti bb. 
Bafta tuturor!