FIV 241

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Felicitari proaspetelor gravidutze si bafta multa celor care sunt in focuri! Sa dea Dumnezeu sa ni se implineasca visul tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Taty_ana felicitari! Ura, sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi ~~ !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Taty ana - mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul, desi stiam ca esti cu bebei la purtator.
Sa te ajute Dumnezeu si sa fie bine pana la sfarsit. Aveam mari emotii si tare ma gandeam ca o sa ma urasti daca se intampla ceva. Dar uite ca Dumnezeu e bun si mare iar doctorul un minunat, nu m-a dezamagit nici de data asta. Doamne ajuta!

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Kora - termina cu mustrarile de constiinta, ne cunoastem de mult prea mult timp pentru asa ceva. Te pup si tin pumnii stransi tare.Sa te ajute Dumnezeu si sa pleci odata de aici sa te vad la odisee.

Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere si urarile de bine pentru tatal meu.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

catalina cum poti sa gandesti asa???indiferent care ar fi fost rezultatul nu te-as fi urat niciodata, eu am ramas impresionata de profesionalismul si perfectiunea dr si embriologului, i-am simtit alaturi de mine tot timpul, cel putin embriologul asa mult se lipise de mine ca-mi venea sa-l iau acasa....te pupic si sunt sigura ca la un suflet asa bun ca al tau DD iti va darui bebeii care-i doresti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana
cel putin embriologul asa mult se lipise de mine ca-mi venea sa-l iau acasa....

Stai la coada ca numai eu stiu inca vreo 7-8 care ar vrea sa ii ia acasa.

Saru'mana pt urari.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mihaele
si eu ma gandeam ca te pregatesti de fiv-ul norocos si o sa vii cu o veste buna !!!
Sa stii ca l-am intrebat pe dr Kovacs in mail daca considera ca e necesar sa se ia metypred (prednison,prednisolon) din prima zi a CM cu stimularea si mi-a raspuns ca la o functionare corespunzatoare a tiroidei nu este necesar.
taty_ana
sa inteleg ca ai facut fiv-ul norocos in Grecia , unde a facut si catalina ?

Mergi la inceput

luck - nu, l-a facut cu acelasi dr. dar in Romania (la clinica lui).Hmmm, tu pe unde umblai cand am organizat intalnirea cu medicii?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Daniela74 incep cu mesajul pentru tine.
Nu stiu daca ai surori sau frati, daca ai e bine, sa-ti traiasca , daca nu considera-ma pe mine sora ta. Cred ca accepti.
Acum , ca o sora mai mare ce sunt ( varsta) trebuie sa ma asculti.
TE ROG lasa tigarile de acum, nu de dupa ET.
Corpul tau il asteapta pe BB si tebuie sa fie pregatit, tigarile nu fac bine. Fumatul este una din cauzele esecului la FIV si a avortului.
Dna Dr la care sunt eu, nici nu se apuca de FIV daca unul din parteneri fumeaza. Nu vreau sa te supar , dar trebuie sa iei o hotarare , in acest sens IMEDIAT. Este pentru binele tau si a copilului care va veni si nu da cu bata, iti vreau doar binele.
Kora mergem de manuta impreuna , sa ai grija sa cresti foliculasii si DD sa ajute sa fie lipiciosi. Eu vineri am punctia.
si succes.
luck FSH-ul l-am avut foarte mare 16.Rezerva mea ovariana este facuta praf. Sa ma ajute DD sa mai am productie.
Iti redau mai jos schemele mele de tratament:
FIV 1- 6 foliculi, 2 ovocite, numai unul s-a fecundat
z1- 1 decapeptyl
z2,z3,z4 - 1 decapeptyl, 150 gonal, 1 merional
z5,z6 - 0,5 decapeptyl, 150 gonal,1 merional
z7,z8 - 0,5 decapeptyl, 150 gonal, 2 merional
z9,z10,z11,z12,z13- 0,5 decapeptyl, 3 merional
z15- ovitrelle
FIV 2 pe CM natural- 2 foliculi, 1 ovocit, 1 embrion de 7 celule
Fara tratament
FIV3 - 3 foliculi, pana acum
z1- 3 clostilbegyt, 3 fostimon
Z2- 3 clostilbegyt
z3- 3 clostilbegyt, 3 fostimon
z4- 3 clostilbegyt , 1 merional
z5- 3 clostilbegyt, 1 merional, 2 fostimon
z6- nimic
z7- 1 fostimon, 2 merional
z8 - nimic
z9- 1 fostimon, 1 merional
z10- ovitrelle
Acestea au fost schemele mele de tratament, dozele au fost modificate in functie de analizele facute la fiecare control.
si succes.
balanta tm multumesc mult
castelana trebuie sa reusesc, o sa-mi dau toata silinta, mai trebuie ca si DD sa vrea.
Taty ana FELICITARI si LA MULTI ANI! Sa ai parte de o sarcina usoara.
Blanche25 multumesc mult, imi doresc tare mult sa fie cu reusita. Numai bine.

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

taty-ana,ce-mi vazura ochii felicitari din toata inima,am zis eu ca intri si tu in procentul ala mare de reusite la clinica Biogenesis care mi-la zis mie o draguta cu inima mare ,sarcina usoara si fara probleme

hmmm deja imi vine sa-mi mut locul ,dar am mare incredere si in dr meu,numai sa am foliculasi
luck,da ,am vazut schema o urmaresc pe alrak de cind am auzit ca a facut un fiv pe CM natural si acum cind am vazut schema cu clomifene si fostimon
alrak,vezi ce faci ,trebuie sa ne dai sperante mie si lui luck ca toate sintem cu FSH mare si rezerva ovariana ioc,bafta

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput