Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bitza ma bucur ca vii si tu incantata si cu vesti bune de la dr.
dana calculand la cursul bnr de azi, consultatie si ecografia ar ajunge 327,6 ron, iar spermograma 202,8 ron

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Bitza bine ai revenit!
Eu trebuie sa fac pregnylul la 6 zile dupa inseminare,adica z20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nichi

Bitza bine ai revenit!
Eu trebuie sa fac pregnylul la 6 zile dupa inseminare,adica z20.

http://tt.lilypie.com/Sfzop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

mda...eu dorm in papuci, am uitat sa scriu...

nichi, am inteles ca dupa IA faci, dar de ce atunci, care e explicatia, eu stiam ca pregnyl ul se face pt a se sparge foliculii, mai are si alt rol?
Vanessa, multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Nu stiu exact de ce mi l-a dat sa-l fac,probabil pentru fixare habar n-am,in prospect scrie ca se face si dupa ovulatie...

Cat am stat in rezerva a mai venit cineva sa faca pregnylul ,dupa Ia,iar dupa mine a mai facut cineva si exact aceeasi schema,acu sa fie cu noroc...Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pregnylul este folosit si in sustinerea sarcinii.
Bitza, ma bucur ca ai fost multumita de dr Ispasoiu, de ce nu ramii sa faci FIV cu el? Oricum ai un sot ffff bun, eu pe al meu l am batut la cap vreo 2 luni ca sa mergem in Ungaria.A acceptat intr un final mai mult asa ca sa mi faca mie pe plac, nu convins ca e solutia cea mai buna, si il simt ca inca mai spera sa ma razgindesc si sa nu l mai port prin Ungaria.Drept dovada miine plec spre Budapesta singurica, fara conjugal (asta pt ca nu prea mai are zile de concediu si cele ramase tb sa i ajunga pt cind vom faceFIV ul)
bytzi, am citit ca in octombrie incepi FIV ul norocos, Doamne ajuta !!!!
Pogonici , ma bucur ca ti a placut dr K, sper sa mi faca si mie impresie buna .Drum bun inapoi spre casa, cred ca vineri ne vom intersecta undeva pe drum
toate fetele!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,merci tare mult
deci vineri pleci spre Ungaria ,doamne ajuta sa fie bine si sa vii cu sufletul mai impacat decit de la Gynera si in curind sa te apuci si tu de FIV-ul norocos(vorba ta)
bitza,ma bucur ca ai fost multumita de dr ,sper cit de curind sa-ti gasesti clinica si dr care sa-ti indeplineasca visul,offf si tu ai fost si la Gynera si la Polisano....dar dr Dracea ce ti-a zis cind ai fost la ea sa faci inseminari sau tot cum ti-a zis dr I sa mergi pe Fiv?
pogonici,cit ai asteptat tu clipa asta sa te intilnesti cu dr K ,ma bucur ca a fost dupa asteptarile tale

dumnezeu ma va ajuta
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sophie dar cum te incumeti tu sa mergi singura in budapesta..sincer eu nu as merge singura nici al meu sot nu mai are zile libere..dar se inventeaza repede un medical..ca de ce saaai faci

noi neam descurcat ffffffff b in budapetsa cu harta in mana si nu cu tramvai metro sau altce cele..dar am mers de am facut basisi la picioare..

a fost de vis...

se pare ca bitza20..parca nu ma inteles..eu voi face inseminare la budapesta si nu FIV....

nu am ajuns inca la ultima etapa..ca la noi toate ar fi ok..si nea zis sa incercam intai o IUI si dupa om vedea...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

buna dimineata fetelor! Cafeaua este gata.......Nu este nimeni pe aici?
Pogonici, ce fel de eco ti-a facut de s-a putut vizualiza si trompele?

Mergi la inceput