Moldovence aspirante sau gravidute(15)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza20 spune:
pogo, te-am inteles perfect de asta iti doream ca toata perioada asta cu inseminarea, timpul de asteptare, totul sa se termine cu bine si sa nu mai trebuiasca FIV 
sophie, crede-ma ca si eu m-am gandit sa raman sa incerc la polisano, ideea e ca in momentul de fata nu prea ne permitem decat 1 FIV si sansele sunt f f mici la mine si sotul meu vrea sa mergem neaparat undeva in afara sa incercam, el motiveaza cu mediile cu cultura si embriologul sa fie super ok. Sincer ii dau dreptate dar imi este f f greu de drumul asta si de limba.
Cand am fost la Gynera dr mi-a zis din start ca sunt de FIV dar sa incerc si o IA. La Omini
....imi pastrez parerile. La Polisano mi-a zis la fel ca la Gynera...situatia e de FIV, si dr foarte dragut ne-a zis sa nu ne mai cheltuim banii cu inseminari sa ne pastram pentru FIV, chiar daca luna asta arata totul bine.
Deci...zilele astea ma mai sfatuiesc si cu sotul meu si vedem unde incepem procedurile de FIV, oricum mai aveam de facut analizele, dar macar sa ne programam.O problema pentru mine ar fi perioada in care ar trebui sa incep FIV-ul, stiam ca dureaza cam 2 luni pana la ET, eu daca incep in nov...ET va fi pe la sfarsitul lui decembrie, adica de sarbatori si sincer....cine lucreaza in perioada aia....
Va pup si sa aveti o zi minunata 
amir10 spune:
Buna dimineata la fetele harnicute!
Sophie, multa bafta la unguri. Ai sa vezi ca o sa fii multumita. Sunt doctori specializati numai pe reproducere umana asistata si profesionisti, asa cum spunea si Pogonici. Mobilizeaza-l mai mult pe sotul tau! Asa si al meu, credea ca o sa vina sfantul duh sa ne puna copilul in brate. Fa-l sa te inteleaga si sa te sustina, daca nici el nu crede in sansa voastra...., santajeaza-l si tu emotional, ca la mine asa a prins. Ideea cu concediul medical e foarte buna, aplic-o.
Pogonici, luna viitoare te vrem cu bebe la purtator. Pai cum altfel cu asa analize bune? Ma bucur ca a fost bine la prima consultatie.
Vanessa, da doamne sa raspunzi bine la tratament. Si sa se prinda samburelul (sau sambureii??) la FIV.
Delphinas, dupa HSG trompele devin mult mai permiabile, ai sanse foarte mari in primele 3 luni sa ramai insarcinata. Asa ca fa mai repede HSG, ca iti maresti considerabil probabilitatea sa fii graviduta.
Bytzi, bafta multa si tie. Da doamne sa se prinda bebe mic.
Bitza, daca ti-a placut dr. de la Sibiu, poti incerca FIV la ei, din cate stiu au cele mai procente de reusita din tara. Sa stii ca efectul medicamentelor de stimulare persista si in luna urmatoare. De asta a crescut asa frumos foliculasul tau. Poate, cine stie, nu tb sa mai ajungi la FIV...Iti tinem pumnii.
Nichi, bafta si tie. Pregnyl se mai face pt fixarea ovulului fecundat. Asa ca, nu strica... Atentie, sa nu faci test de sarcina inainte de a veni data probabila a menstruatiei, ca poate iti ies teste fals pozitive de la Pregnyl. Teoretic iese din sistem in 4 zile, dar s-au mai vazut cazuri.
Bebe meu e bine, miscaret, face tumbe, sughite, ce mai, se distreaza singurel. Acum cautam hainute, ne uitam dupa carut si patut.
La toata lumea, dau sa bea din cafeaua mea (sau iaurtel cu capsunele), ca cica ramai insarcinata daca bei dupa o graviduta!!!
Pupici
24+
pogonici1977 spune:
buna dinineata fetelor...cine bea cafeaua cu mine
hai sophie la budapesta sa bem cafeluta impreuna.......apropo tu cu ce vii aici..cu trenul sau cu maisina? si unde te cazezi?? eu sunt cazata la hotel calssic...e la 50 min de mers pe jos pana la clinica..e mult de mers dar e frumos..mai vezi una alta....si trece timpul si ajungi...
dana..mie dct aici mia facut ecograf transvaginal...citeste pe net sa intelegi mai bine ..ca idee iti spun ca are o vizualizare mult mai intinsa..trompe..ovare uter.....
noua dct nea zis ca ar fi bine sa incercam max 2 IUI si adac nu ultima varianta FIV....
oricum daca doamne fereste as ajunge la ultima variantA..sigur mai fac un HSG...dar numai dumnezeu stie care vor fi pasii nostri cei avem de parcurs..
caci daca domnul vrea sa ne dea copii poate sa fie oricand....caci
azi vom primi rezultatul la spermograma sotului prin email..am putine emotiii
dar dumnezeu e mare si sper ca va face si de aceasta data minuni cu noi
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
pogonici1977 spune:
da sustin cele spuse de amir..aici al clinica KALII dct sunt specializati numai pe reproducere asistata..si stiti ce ma uimit..au program de luni-sambata de la 7,30-16, iar duminica de la 8-12..
pai la noi in tara unde gasesti tu asa ceva...ai vazut ce spuneau fetele ca nici sambata nu aveau program..iar laboratoarele de la embriolog faceau diverse sau uitau sa puna proba in etiva..etc..sau am ami auizit cazuri cande la prelungeau stimularea pana luni...ca de ei sambata si duminca nu lucrau..
pai fetelor stimularea nu are program....ca la noi in tara..aici e tot timpul deschis...
sunt constienta ca pe mine stimularea aceasta ma costa mult mai mult..transport cazare...timp...dar unde sa ma duc ? in tara??...si am mai trecut odata prin asa ceva la iasi si am ramas cu un gust amar....
nici vb mie frica de lipsa lor de profesionalism...ca de ..data trecuta miera frica sa nu cada duminica..si etc..e aici nu se pune problema asa....
tratamentele de fertilizare nu au program..ptr ar fi imposibil sa dirijam organismul nostru dupa programul medicilor
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
Delphinas spune:
vin si eu la 
ma bucur sa vad vesti bune de la voi, sa va vad optimsite. asta ma incurajeaza si pe mine.
amir...sambata is the big day...de data asta o sa merg relaxata, o sa ma calmez cu ceva analgezice, ca eu sunt o sperioasa fara de pereche.
fata nasoala acum e ca am racit...de fapt ma doare gatu ingrozitor si nasu. si culmea mai faceamsi tratament cu antibiotic 
o zi buna va doresc si sa o tineti tot asa cu optimismul si starea de bine 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
nichi spune:
Buna dimineata fetelor ,haideti la cafeluta
.
Pogonici sigur va iesi bine si analiza sotului,asa ca relaxeazate si drum bun la intoarcere..
Amir vreau si eu cafea de la tine sa beau![]()
Delphinas ai grija de tine,bea ceiut cu lamaie si bafta pe sambata.
Sophie drum bun in Ungaria.
Pup toate fetele si va doresc o zi buna!
Iris1211 spune:
Buna, fetelor!
Sunt un pic suparata ca ieri mi-au venit rusii...
Pe 22 am avut asa o scurgere maronie si mama mi-a zis ca asa apare de obicei la femeile insarcinate in prima luna de sarcina, desi nu e obligatoriu. Si asta m-a facut sa-mi dea sperante.
Si ieri dezamagire totala, mai alea ca e muuuult rau. Pe de alta parte ma bucur ca mi-a venit acum, abia ca termin pena pe 30 cand ma duc la dr.
Intrebare: ca sa-mi calculez perioada fertila sa iau in calcul si ziua de 22 cand am avut scurgerea aia?
Va pup.
Delphinas spune:
unii dr considera z1, exact ziua cand ai avut scurgerea, altii cand e normal
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Iris1211 spune:
Multumesc Delphinas. Oricum am sa o intreb si pe doctoritza ca sa fiu eu mai sigura.
vanessa80 spune:
Fetelor vin si eu la discutii cu o
. Azi mi-am cumparat diphereline-ul si de luni incep injectarea. Sper sa fie totul bine si in curand sa fiu
.
Multi
pt toate fetele.