Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bunda dimnieata fetelor..
poftiti la o cafeluta unguresaca....aici e ora 7,22 ..
eu nu mai am somn de la 6..ca de program de romania..servici...etc

nu stiti cat ma bucur ca dumnezeu si maicuta domnului a avut grija de noi si nea ajutat exact cand nea fost mai greu..

vb cu sotul ca imediat ce ajungem acasa continuam cu naturistele...

eu cu ceai de napraznic si cretisoara..iar sotul pastile de brancuta si napraznic...

se pare ca si aceste naturiste neau ajutat si bineinteles minunea lui dumnezeu.....

azi si maine bantuim si noi prin budapesta....putem zice ca avem 2 zile de concediu ca pana acuma nu am avut la cat stres am avut.....

oricum data viitoare vom veni cu masina..

nichi...zimi te rog tu ce ai mai luat pe langa clomifen...ptr endometru tia dat ceva dct tie

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DELPHINAS vin si eu la . Incerc sa ma trezesc si sa ma mobilizez, caci ne-am intors de la Bucuresti asta noapte. Acum trebuie sa imi gasesc medicatia pt FIV.
POGONICI , ai vazut ca este bine?!!! Gandeste pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vanesa dar ce tratamnet tia dat ptr FIV tie?

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Diphereline 0,1 mg si Menopur 75 UI. Tratamentul tre sa il incep pe 28 sept cu diphereline 1/2 fiola/zi si nu am decat 4 fiole, asa ca restul trebuie sa le gasesc in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata dragelor ,haideti la cafea

Pogonici eu in afara de clomifen si pregnylul inainte cu 36 de ore de IA, nu am mai luat nimic.
Este adevarat ca endometru nu prea creste de la clomofen,eu il aveam de 5 in z10 si a zis dr. ca va creste pana in ziua IA.
O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vanessa cum a fost la bucuresti??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

DELPHINAS a fost bine, dar foarte obositor drumul. Ieri am mers si la Medlife pt cariotip si microdeletii crz Y pt sot. Apoi la Gynera am facut eco si totul e ok, mi-a stabilit tratamentul, am completat formularele, ne-au raspuns la intrebari( cred ca am stat vreo 3 ore in clinica). Acum imi caut medicamentele prin farmacii. Sper sa le gasesc saptamana asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Buna dimineata

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

Neata fetelor!
Ma bucur pt. tine Pogonici.
Cred ca pana la urma DD o sa ne ajute pe toate, cred ca doar trebuie sa avem rabdare.
Am o intrebare cat te-a costat in euro sau ron, eu nu inteleg treaba cu forintii, cum se face schimbul. Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata tuturor, m am intors si eu de pe drumuri.
pogonici, ce ma bucur pentru tine , Dumnezeu sa te ajute si sa se termine perioada asta cu bine
nichi...am inteles bine, trebuie sa faci pregnyl in z24? de ce?
Delphinas , multa bafta pe sambata, sa-mi zici si mie cum a fost
vanesaa, multa bafta pentru urmatoarea perioada si sa va ajute Dumnezeu si pe voi
Bitzy, sophie

Eu am fost luni la Sibiu la clinica polisano, am fost foarte incantata de dr, un om cu care poti vorbi, tare cumsecade, iti explica tot mi-a si desenat sa intelegem mai bine, ne-a zis ce sanse avem. Am facut o eco, endometrul il aveam " super fain" (dupa cum a zis dr ), aveam un folicul mai mare decat l-am avut luna trecuta pe stimulare (z10 luna trecuta de 12 mm, luna asta de 16 mm), dar dr nu imi recomanda sa mai fac IA deoarece e riscul f mare de extrauterina si a zis sa ne pastram resursele pentru FIV. Deci asta e ultima etapa....FIV-ul. Ca sanse de reusita ma incadrez cam la 30%....putin dar macar exista. Acum trebuie sa ne hotaram in ce directie o luam pt FIV, sotul meu nu vrea sa auda de nimic decat de Ungaria...asa ca, pogo, cand te intorci am sa te bombardez cu intrebari, sper sa nu te superi

Va doresc o zi frumoasa tuturor si bun venit fetelor noi

Mergi la inceput