Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

in sfarsit a ajuns si clipa cea mare....am ajuns pe la clinica cu o ora inainte si culmea..mai era un cuplu din iasi cu noi..iei au venit strict ptr diagnostic si ziceau ca vor o parere de la dct kovacs..in fine..ei au ales sa faca FIV in bucuresti..

noi ptr nu am stiut ca treb sa mergem la receptie sa ne faca dosar si fisa..am stat ca pacalici....am stat..in cele din urma am intrebat la receptie de rezervarea noastra...era ok..neau deschis dosarul, au facut copii la buletine..si am mai astept ff putin..
ne cheama dct la el in cabinet..am palavragit cam vreo 15 min..am discutat despre tot ce am facut noi pana acuma...mia facut un eco transvaginal...dosarul nostru in principiu e ok..fara probleme..doar eu aveam frica de trompe ca nu ar fi in regula..dar e ok....
si minunile au aparut TROMPELE MELE SUNT DESCHISE PERMEABILE..SI FARA HIDROSALPINX...doar o minune pot spune ca este cu mine...sotul a repetat spermograma azi si joi ne da rezultatul prin email...

eu fiind ziua 7 nu eram inca la ovulatie..nea recomndat ptr inceput o IUI..si am decis cu sotul sa o facem la el si nu in romania..ca sincera sa fiu la noi nu am unde sa merg..in iasi nu am incredere..si unde sa merg..prin tara..la ce dct..etc..deci tot cazare..transport..bantui prin tara..si in final cam tot acolo ajung..si facem inseminarea la budapesta la urmatorul ciclu

mia dat ca tratament clomifen din ziua 3 pana in 7, sai trimit email in ziua 10-12 iar in ziua 13 mia zic ca facem eco, pregnil si la 36 ore IUI...
oricum mai corespondam pe email..si ii voi cere sami recomande ceva ptr endometru..caci eu in ian la clomifen endometrul meu era ff mic....

cam asta a fost tot
am platit eu consultatia + ecografia - 21000HUF
spermograma 13000 HUF

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Bravo pogonici, ai vazut ca nu aveai de ce sa te temi?Ma bucur pt tine!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iti faceai rau singura gandindu-te la complicatii. si eu incepusem azi sa aud in mintea mea fel si fel de diagnostice, dar in fata faptului implinit, adica in fara cabinetului am realizat ca ma duc rau cu capu daca mai continuii asa. m-am oprit, am facut o cruce cu limba si am zis fie ce o fi. si a fost cum a fost.
felicitari.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Bravo Pogonici ,vezi iti faceai griji degeaba iubita .
Ma bucur pentru tine,sa dea Domnul sa faci un pui de unguras cat mai repede.
Sophie mersi cate gandesti la mine ,stau cumintica ,oricum nu ma doare nimic ma simt foarte bine..
Noapte buna fetelor si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Buna seara. E cineva pe aici?

Dana

Mergi la inceput

Felicitari Pogonici, sa dea Doamne Doamne sa se intample minunea. Nu ne cunoastem dar sunt convinsa ca o meritati pe de plin.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

danutza, suntem pe aici, chiar daca nu scriem, oricum bintuim pe aici ca forumul asta, cel putin mie mi a dat dependenta

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Ma bucur pt tine draga Pogonici,mult succes in continuare
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Noapte buna fetele. Ne auzim maine. Sa aveti un somn usor plin de vise frumoase.
Pupici

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata. poftiti la sau ceia ce vrea fiecare
o zi buna va doresc.
nichi....bafta multa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput