Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata..si o sau ceiuc pt fiecare.
o zi buna va doresc.
pogonici ma bucur ca esti incantata de budapesta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna dimineata fetelor si o zi buna
Delphinas multa bafta la doctor ,iubita
Pogonici si tie multa bafta la doctor,sa ne tii la curent.
Eu ce sa spun astept sa vad rezultatul si incerc sa nu ma stresez deloc (nu prea reusesc) dar eu incerc .
Pup toate fetele dragi

Mergi la inceput

am venit asa cum m-am dus...din pacate nu am putut sa fac azi hsg. domnu radiolog este liber pana vineri inclusiv...asa ca sambata o voi face.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

va invit la o cafeluta de budapesta......

ih..delphinas mama lui de dct,.sia luat si el liber taman acuma...dar o sa vina el si sal urechesti..

azi e f cald aici 30 gr...

la ora 14 sunt la doctorel..

sotul are emotii eu nu..ma intarit maica domnului....doar cu limba mie cam frica ca nu sti termeni medicali...fdar neam descurca noi

daomen ajuta si va povestesc cand ma intorc...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1980 spune:

iti tin pumnii pogonici!
DD sa te ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor ..am emotii...ma doare stomacul de emotiii..parca as fi la un examen de licenta..sau orice altceva care imi decide viitorul...si sotul e la fel...
eu acum sunt jos la receptie..cu dosarul de analize la mine si imi astept sotul sa mergem la dct.....

nu stiu..dar mie frica..de verdict..sau de orice altceva,..
si stiti de ce suntem asa..ptr noi neam pus sperante ff m mari in capacitatea acest dct in ceea ce priveste viitorul nostru in proiectul bebe

of daomne ma rog la bunul dumnezeu sa ne linisteasca pe amandoi....caci numai el ne va ajuta...

rugativia ptr noi sa fie bine.....si sa va spunem numai vesti bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor ..am emotii...ma doare stomacul de emotiii..parca as fi la un examen de licenta..sau orice altceva care imi decide viitorul...si sotul e la fel...
eu acum sunt jos la receptie..cu dosarul de analize la mine si imi astept sotul sa mergem la dct.....

nu stiu..dar mie frica..de verdict..sau de orice altceva,..
si stiti de ce suntem asa..ptr noi neam pus sperante ff m mari in capacitatea acest dct in ceea ce priveste viitorul nostru in proiectul bebe

Buna draga Pogonici,toate suntem alaturi de tine si o sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa va linisteasca si sa fie alaturi de voi,sunt sigura ca o sa reusitiDumnezeu sa va ajute sa va vedeti visul implinit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,vin si eu cu o veste buna,am obtinut programarea la Biogenesis pe data de 1 octombriesunt super fericita,sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute sa reusesc din prima,la fel va doresc si voua

Mergi la inceput

pysy felicitari pr programare.
pogonici incearca sa nu mai fii stresata. nu face bine. sa fie o intalnire fructuoasa asa cum ti-am mai zis.

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici, cred ca acum esti deja la consultatie si cind vei iesi de acolo sunt convinsa ca ne vei spune ca totul e bine si te ai stresat in van.Te asteptam cu sufletul la gura sa ne impartasesti impresiile tale!!!! tinem pumnii!!!
delphinas , imi pare rau ca nu ai facut astazi HSG, nu mai este mult nici pina simbata, important e sa fie bine!
nichi, stai cumintica si te asteptam cu vestile bune!
toate fetele!

sophie

Mergi la inceput