Moldovence aspirante sau gravidute(15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata fetelor....sunt in budapesta..neam cazat deja la hotelul Classisc, am vazut ca mai este o familie din bucuresti cu masina in parcare..acum imi beau cafeluta la bar la receptie... deja..a fost obositor dar a trecut..ih 13 ore cu trenul
aici e f cald cred ca afara sunt deja vreo 18 gr

va mai scriu..pana maine cand ne intalnim cu dct mai sunt 24 ore..va doresc o zi linistita

imi place f mult budapesta....atat cat am vazuto din masina...taxi

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pogonici ma bucur ca ai ajuns cu bine...sa fie o intalnire fructuoasa cu dr. si nu mai gandi negativ, fii optimista.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

POGONICI multa bafta. Si noi mergem maine la Gynera. Sper sa fie bine. Am mari emotii.

Mergi la inceput

vanesa...mult curaj si incredere. tb sa fie bine.
si eu maine o sa merg sa fac hsg. am vb cu vara mea care a facut si ea o hsg cu aceasta dr si mi-a zis sa stau fara grija ca nu doare, sa nu ma sperii...totul e ok.
cine a facut, ati luat ceva impotriva eventualei dureri si a disconfortului? mi-a zis sa iau un no spa inainte.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

DELPHINAS eu nu am luat nimic nici inainte, nici dupa HSG. Sa nu iti fie frica. Trebuie sa fii relaxata, ca sa poata trece substanta de contrast.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici, ma bucur ca ai ajuns cu bine, multa bafta la intilnirea de miine! Ieri am stat si eu toata ziua si am tradus la analize
vanessa, multa bafta la Gynera si sa incepi FIV ul norocos !!
delphinas, din cite stiu eu HSG nu e dureros, eu nu am simtit durere, doar disconfortul procedurii, tin minte ca mi a facut inainte de procedura o injectie ,un antispastic ceva. Tin pumnii sa fie totul bine miine!!

sophie

Mergi la inceput

sophie multam mult de urari...sper sa fie bine, ca rau a fost destul
bafta la tradus analizele.

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

DELPHINAS nu iti fa probleme, va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am batut budapesta la pas mai mult.decat cu taxi sau alte mijloace si cu harta in mana...si neam descurcat mai bine ca GPS....am fost si in circuitul cu trocaderul ala tur de oras timp de 2 ore...ee superb..fara cuvinte...suntem varza..
azi au fost 31 gr la amiaza..am fost in recunoastere azi la clinica..frate dar ce aglomerat era..mam speriat..am verificat daca suntem pe lista de maine de programare a dct kovacs..e in regula...
am facut basisi la picioare ufffffffff..maine seara vrem sa mergem cu vaporasul pe dunare.si la citadela..doamne cat e de frumos acolo....

sincer mie mi se pare la fel de frumoasa budapesta ca si viena...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Fetili buna seara, eu azi am facut prima injectie de pregnyl, am un folicul mareeee, endometru ok...si spermograma sotului buna...Doamne ajuta ne maine!!!
pogonici, ma bucur ca ai ajuns cu bine, iti tin pumnii si ma rog pt tine ai sa vezi k o sa fie ok!
vanessa, mult noroc la Gynera si sa incepi FIV ul optimista!Iti tin pumnii din toata inima!
delphinas, eu am facut HSG asa k iti spun sincer k nu e deloc dureros, mai mare e jena si disconfortul,oricum inainte de HSG iti face un calmant ceva, stai linistita si sa nu mergi stressata k asa am mers eu si dupa imi venea sa rad de mine singura. si tie iti tin pumnii!
sophie, te pup si pe tine si spor la treaba!

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI

Mergi la inceput