Moldovence aspirante sau gravidute(15)
Raspunsuri - Pagina 10
alekusta spune:
Buna ziua 
am si eu un locusor printre voi
!? sunt o aspiranta ...kam disperata cei drept dar sper sa iasa soarele si pe strada mea!
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
Delphinas spune:
alekusta loc este pt toata lumea. bine ai venit pe la noi si sedere cat mai scurta. sa devii repejor mamica si sa mergi la odisee.
nichi multumesc de urare. nu stiu ce va fi, cum va fi. important e ca vreau sa vad ce e si acolo si apoi mai vedem.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
bytzi spune:
pogonici,drum bun si succes
nichi,doamne ajuta sa vii cu vesti bune peste 2 sapt
dumnezeu ma va ajuta

sophie76 spune:
nichi multa bafta si sa ne dai o veste buna peste 2 saptamini!
taty_ana muta sanatate si sa tii bebele/ii in burtica 9 luni!!
delphinasn mult succes la HSG!!
pogonici drum bun pina la Budapesta si nu ti mai fa ginduri rele, ai sa vezi ca totul va fi bine!!
Bun venit noilor fete si sedere cit mai scurta!
sophie
pogonici1977 spune:
neata..poftiti la o cafeluta

nu va mai dau cafeluta pana duminica viitoare..caci eu pe 26 ajung acasa, ca mai stam putin prin budapesta l odihna..ca suntem atre ramoliti si obositi...ne mai clatim si noi ochii cu alte imagini din ungaria...
cat despre mine..nimic nou..aseara lam violat pe al meu husband
..ca de treb sa aiba min 3-4 zile de absinenta ptr o face din nou spermograma..si am fost smechera..si alm pacalit..saracul de el nu stie motivul..detesta cand aude ca iar treb sa faca aceasta nenorocita de spermograma..
cred ca toti barbatii se irita numai cand aud de asta...dar ce sai fcai treb sa facem sacrifici ptr o cauza nobila...
azi la ora 15 ne imbarcam in autocarul spre toplita si de acolo luam trenu la 22 spre budapesta si ajungem maine dim excat la ora asta 8.27 acolo....
cu dezu si maicuta domnului inainte....daca ne rugam la dd sigur ne ajuta..el nu ne lasa niciodata daca ii cerem ajutorul
ih...e cam frig afara..si numi place ca treb sa ne laum si geaca..si o umbrela de rezerva...
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
Delphinas spune:
buna dimineata va spun si eu
pogonici multam mult de
drum bun inca odata si aveti grija de voi. fii optimista si increzatoare. nu iti mai induce singura starile negativiste.
sfarsit de we placut va doresc 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
nichi spune:
Buna dimineata fetelor si o duminica placuta
Vanessa ,ai dreptate iubita pe 24 .09 .2009 trebuie sa-l fac la 6 zile dupa Ia ziua 20 de cm ,sunt obosita ,un pic stresata de asta sunt atat de atenta
.
Oricum testul a zis sa-l fac dupa ce intarzie cm ,daca il fac mai devreme de la pregnyl iese pozitiv...deci mai am de asteptat.
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine
Drum bun Pogonici
!
alekusta spune:
Helooo fetili, akum am ajuns si eu akasa..multumesc de primire...si de urari..si voua va doresc sa nu stati prea mult pe aici.
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
dana1980 spune:
Neata fetelor!
O saptamana usoara si plina de vesti bune.
Pogonici drum bun si sa va intoarceti cu bine din Ungaria si cu ceva mic in burtica.
Delphinas spune:
buna dimineata moldovencelor
o saptamana usoara va doresc, plina de realizari si sa fie cu vesti bune.
Bazar pt Mihaita
ambitioasa