Moldovence aspirante sau gravidute(15)
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
buna dimineeata. va servesc o
aburibda si va doresc we placut, spor la treburi si sa va relaxati 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pogonici1977 spune:
pe pagina 3
rusinicaa 

fetelor azi am program adminsitrativ..dar nu am chef de nimic..am deja emotii ptr maine ca treb sa plecam
ma voi ruga domnului sa ma linisteasca...si stiti de ce mie frica...oare ce imi vacspune dct?? a reaparut acel hidrosalpinx?? pe trompa stanga??? nu va zis..ca imi vine sa urlu....de durere sufletesaca daca doamne fereste daca a reaparut va treb sa ma programez la op si sami scot trompa afectata...si sa ma curete iar...dar poate doamne doamne e mare si va face o minune si cu mine si nu va mai fi nevoie
imi iau la mine o armata de analize...HSG am 2 filme de acum 2 ani si de anul asta..si DVD de la operatie si tot arsenalul de analize in engleza traduse.....
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
nichi spune:
Buna dimineata fetelor(cam tarziu
)am fost obosita dupa ziua de ieri..
Gata am facut IA ,sa va povestesc pe scurt cum a fost:am ajuns la clinica pe la 14:30 s-a dus sotul la recoltat,iar pe mine m-a chemat pe la 15:45 ,cum am intrat mi-a facut o injectie,un calmant ceva,apoi a venit dr,si a ,inceput procedura a durat vreo 5-10 min ,timp in care nu m-a durut deloc ,am fost foarte multumita ,apoi am mai stat cam 45 min in rezerva.Oricum am fost foarte multumita ,fata de cealalta Ia.
Acum mi-a dat tratament cu utrogestan si un pregnyl in z24. Pe drum m-a durut un pic burtica dar am ajuns acasa si m-am intins in pat si a trecut,oricum am venit intinsa in spate la masina,am furat modelul de la Bitza
Doamne Ajuta de acum in colo...
Pup toate fetele si un sfarsit de saptamana frumos
Pogonici drum bun in Ungaria si sa vii cu vesti bune
Delphinas spune:
am fost si eu la dr. am vb si marti la 9 ma duc la hsg. mi-a dat un tratament cu antibiotic si ovule. sper ca dupa aceasta interventie sa ma lamuresc ce si cum e cu trompele mele. pana atunci, astept.
drum bun pogonici. incearca sa te relaxezi. iti induci singura o stare de neliniste.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
nichi sa dea Domnu sa fie bine. sa vii si tu cu o veste minunata.
danutza primim orice moldoveanca aspiranta...bine ai venit la noi 
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
vanessa80 spune:
DANUTA bine ai venit la noi.
POGONICI drum bun si nu te mai stresa, ai rabdare sa iti spuna dr care e treaba exacta, nu mai fa presupuneri negative.
Asteptam vesti de la tine.
nichi spune:
Bine ai venit Danutza ,si sa nu stai prea mult la aspirante ,sa treci repede la gravidute..
Delphinas bafta marti la doctor ,eu nu am facut HSG,am facut laparoscopie deci nu pot sa-ti dau nici un sfat..