Locul fetelor Nou-Venite (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Si eu am gura pocita de multe ori.....mi se intampla de multe ori sa cobesc
si cam tot ce mi-am dorit in viata asta, mai devreme sau mai tarziu, mai usor sau mai greu AM OBTINUT
asa ca dam drumul la robinet...sa curga cu

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Trutzi cel mai bun cadou pt un copil de 1 an este o jucarie

iti recomand sa iei un set mare de piese tip cuburi...ele sunt pe marimi....din cate am vazut eu, un set costa vreo 50 lei....iti recond sa iei marimea cea mai mare, pt ca asa cel mic nu le poate inghiti.....si le si plac mult pt ca sunt colorate....un fel de cuburi lego...masinuta cu telecomanda iei acu pt ta-su , ca cel mic nu prea stie care-i treaba...e prea mic......la librarie am mai vazut si niste jocuri tip puzzel pt copii mici , doar din cateva piese ....sunt tare dragute....poti sa-i mai iei si o piesa de vestimentatie...de ex o caciulita groasa de iarne din blanita......variante sunt multe
iei un buchet aranjament pt mamica si te-ai scos

Ma refeream la masinutele alea in care stau copii mici, cu telecomanda manevrata de parinti (ei fiind prea mici ca sa apese pe pedala)
Unde gasesc un magazin mai mare cu jucarii ca sa ma inspir la fata locului (imi place ideea cu, cuburi, dar sincera sa fiu nu prea am vazut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

gata s-a asternut linistea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

mai vorbaretelor, mi-a luat jum de ora sa va ajung din urma, azi a plouat si cu pagini aici nu numai afara. ieri dimineata n-am avut cu cine sa beau cafeaua si apoi n-am mai putut sa intru, a venit scumpetea de finuta in vizita si v-ati facut de cap aici.

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

am vb dimineata si acum nu mai zice nimeni nimic

Citat:
citat din mesajul lui babiela

mai vorbaretelor, mi-a luat jum de ora sa va ajung din urma, azi a plouat si cu pagini aici nu numai afara. ieri dimineata n-am avut cu cine sa beau cafeaua si apoi n-am mai putut sa intru, a venit scumpetea de finuta in vizita si v-ati facut de cap aici.

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)

NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR

Mergi la inceput

Eu sunt aici dar mai fac si treaba prin casa (am aspirat, , si acum ma apuc de )

Mergi la inceput

offf ce harnicuta esti tu

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Eu sunt aici dar mai fac si treaba prin casa (am aspirat, , si acum ma apuc de )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

si eu am terminat treaba si acu trag la depou
sunt atat de obosita, asa ca o sa ma bag la

acu rad de sotul meu care se uita la un film, "Piratii din Caraibe"...filmul are 4 parti si a fost dat pe mai multe posturi....niciodata insa n-a prins ultima parte....se uita la primele 3 parti si la partea a 4-a, uita de film sau isi gasea alceva de facut.....acu e pe nationaltv si rad de el, ca iar le ia la vizionat, il tachinez sa nu uite sa imi povesteasca si mie partea a 4-a, ca pe celelalte mi le-a mai povestit de vreo 2 ori....
pe maine

maine dimineatza fac capitol nou

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

offf ce harnicuta esti tu

In fiecare luni fac curat in toata casa, bag masina de spalat si in timpul saptamanii mai dau cu aspiratorul si spal pe jos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

si eu am terminat treaba si acu trag la depou
sunt atat de obosita, asa ca o sa ma bag la

acu rad de sotul meu care se uita la un film, "Piratii din Caraibe"...filmul are 4 parti si a fost dat pe mai multe posturi....niciodata insa n-a prins ultima parte....se uita la primele 3 parti si la partea a 4-a, uita de film sau isi gasea alceva de facut.....acu e pe nationaltv si rad de el, ca iar le ia la vizionat, il tachinez sa nu uite sa imi povesteasca si mie partea a 4-a, ca pe celelalte mi le-a mai povestit de vreo 2 ori....
pe maine

maine dimineatza fac capitol nou

Somn usor!

Mergi la inceput