Locul fetelor Nou-Venite (8)
Raspunsuri - Pagina 15
trutzi spune:
Fetelor ce cadou sa ii cumpar unei fetite de 1 an? Sambata ma duc la taierea motului. Vreau sa iau ceva deosebit, dar chiar nu am gasit nimic.
aleesicoo spune:
daca iti permiti si esti apropiata de parintii fetitei i-ai o bratarica din aur cu ceva zorzonele... zic si eu altceva chiar nu am idee
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor ce cadou sa ii cumpar unei fetite de 1 an? Sambata ma duc la taierea motului. Vreau sa iau ceva deosebit, dar chiar nu am gasit nimic. |
aleesicoo spune:
pai cand suntem "gata "toate cu bebe la purtator, inchidem aici si aruncam cheiaaa departeeee de tot![]()
| citat din mesajul lui Ilenusa fetelor si eu am asa un presentiment ca una dintre noi cel putin va pleca la odisee la sfarsitul lunii sau poate chiar mai devreme |
poate plecam, in gasca si lasam subiectul fara "contribuabili"
[/quote]
Ilenusa spune:
ce simpatica esti, aleesicoo!
si la propriu, ca ti-am vazut pozele! ![]()
ar fi prea de tot sa-mi iasa din prima! desi mie lucrurile bune mi s-au intamplat intotdeauna cand m-am asteptat mai putin ![]()
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo si nu iti vineee, sac sac sac si tu o sa spargi gheata celor II liniute |
O sa imi vina sigur. Inainte cu vreo saptamana am niste crampe ca in ziua in care imi vine. Tocmai am avut acele crampe
In zilele fertile de luna asta am avut ceva probleme in familie si m-a durut fff rau burta (aveam senzatia ca imi pica ovarele, a fost groaznic)
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo daca iti permiti si esti apropiata de parintii fetitei i-ai o bratarica din aur cu ceva zorzonele... zic si eu altceva chiar nu am idee |
Nu vor, mi-au zis sa ii iau o jucarie. Am cautat o masinuta electrica cu telecomanda, dar nu mai au pe stoc ce ma interesa pe mine, au mai ramas doar masinute f scumpe (aprox 500 ron)
, cea pe care o vroiam eu era la 300
aleesicoo spune:
multumesc![]()

Trutzi sa sti ca eu de obicei am gura aurita (pt.altii). uite iti dau un exemplu: o colega de a mea este insarcinata si inainte sa se duca la eco 3 d sa vada ce are si ce mai face
ia-m zis ca are baiat , dupa ce a terminat eco ma suna si imi spune :"a draq tu mama Omida ca baiat am "
, alt exemplu: cumnata mea nu stia ca este insarcinata si eu o tot vedeam ca face pipi des si ca doarme intr-una si i-am zis :"tu esti gravida si baiat faci" si uitati acum ce finut frumos am ..era gravida in 8 sapt knd i-am spus eu. asa ca uneori le cam brodesc
, Doamne ajuta sa fie si in cazul tau
| citat din mesajul lui Ilenusa ce simpatica esti, aleesicoo! ar fi prea de tot sa-mi iasa din prima! desi mie lucrurile bune mi s-au intamplat intotdeauna cand m-am asteptat mai putin |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc ![]() Trutzi sa sti ca eu de obicei am gura aurita (pt.altii). uite iti dau un exemplu: o colega de a mea este insarcinata si inainte sa se duca la eco 3 d sa vada ce are si ce mai face ia-m zis ca are baiat , dupa ce a terminat eco ma suna si imi spune :"a draq tu mama Omida ca baiat am " , Doamne ajuta sa fie si in cazul tau |
Doamne ajuta
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate. Daca sunt
promit ca o sa va scot pe toate la un suc
aleesicoo spune:
nu ca promiti..cu siguranta de mine nu vei scapa pana nu ma iti
"uzii"
bine flacaul sau domnisoara, sau poate gemenii
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Doamne ajuta Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate. Daca sunt promit ca o sa va scot pe toate la un suc |
mvb spune:
Trutzi cel mai bun cadou pt un copil de 1 an este o jucarie
iti recomand sa iei un set mare de piese tip cuburi...ele sunt pe marimi....din cate am vazut eu, un set costa vreo 50 lei....iti recond sa iei marimea cea mai mare, pt ca asa cel mic nu le poate inghiti.....si le si plac mult pt ca sunt colorate....un fel de cuburi lego...masinuta cu telecomanda iei acu pt ta-su , ca cel mic nu prea stie care-i treaba
...e prea mic......la librarie am mai vazut si niste jocuri tip puzzel pt copii mici , doar din cateva piese ....sunt tare dragute....poti sa-i mai iei si o piesa de vestimentatie...de ex o caciulita groasa de iarne din blanita......variante sunt multe
iei un buchet aranjament pt mamica si te-ai scos
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Nu vor, mi-au zis sa ii iau o jucarie. Am cautat o masinuta electrica cu telecomanda, dar nu mai au pe stoc ce ma interesa pe mine, au mai ramas doar masinute f scumpe (aprox 500 ron) , cea pe care o vroiam eu era la 300 |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................

si tu o sa spargi gheata celor II liniute