Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayan, felicitari!!!!! la multi ani fiicei tale!!!!

mona, cea pe felie, da de faci gemeni.

amy, pune piciorul in prag,odata, fata, e putin spus ca iti mananca urechile!!!! mie mama imi oferea atat cat putea, nu se intindea mai mult de nu era de unde....asta consider nesimtire, si apoi devine obicei prost. sorry, fara suparare.

nico, soricica, micomic,sorinake, elly, celelalte!!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Pai pe perioada vacantei au stat: o saptamana la nevasta'sa, o saptamana la parintii lui D, unde imediat dupa serviciu mergeam si stateam cu ei pana seara la 20 si apoi noi plecam si ei dormeau acolo. Pe perioada scolii soata cam asa ar fi vrut sa stea acasa cu ea, dar nu a fost el de acord, ca hotararea nu e definitiva si clar ea nu ni i-ar mai fi dat decat o data pe luna daca voia. Aasa ca au discutat si au cazut de acord urmatoarele: in satpamana ei copii vor fi luati de la scoala de parintii ei si vor sta acasa, in saptamana noastra o sa ii ia de la scoala parintii lui D, vor face lectiile acasa, la 16:30 vor merge la bunici acasa unde vom merge si noi si seara ii va duce acasa sa doarma cu doamna. Nu sunt nici copiii pregatiti sa stea numai cu ea. Sunt extrem de atasati de bunicii paterni. Cand s-a terminat apelul si a castigat ea, cea mica s-a suparat si a zis: tati trebuie sa faca o hartie si sa spuna ca eu i-am spus doamnei judecator ca vreau sa stau cu el. Nu e corect asa, sa ma dea lui mami daca eu am zis ca vreau cu tati.
Aasa ca el a facut recurs pt ca asa au vrut copiii. Mai bine ii lasa linistiti, se obisnuiau pana la urma. Dar cred ca nu se linistea el ca nu epuizase toate caile legale.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Uf doamne, Amy ca incurcata-i vata asta...dar poate tocmai asta este farmecul ei...
Las' ca atunci cand vom fi babe o sa acem de ce ne aminti...
Tot ca prostu raspund si eu....probabil ca Domnul se simte vinovat si vrea sa petreaca cat mai mult timp cu ei...oricum si eu cred ca nu e bine pt copii absolut de loc sa se plimbe de colo colo... Sigur varianta ca in weekend sunt la voi mi se pare cea mai buna pt copii in situatia data.

Sper sa aveti un avocat bun si sa obtineti ce e al vostru....bafta... si nu te mai necaji...o sa le rezolvati voi pe toate daca va iubiti si va aveti unul pe altul...
Mayan, vine parfumul sau nu?

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ms suricatelor pt sfaturi. O scoatem noi la capat cumva. Cat despre bebe, slabe sanse in viatza asta, mi-am luat gandul.
Vreau si eu parfum :D.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Ms suricatelor pt sfaturi. O scoatem noi la capat cumva. Cat despre bebe, slabe sanse in viatza asta, mi-am luat gandul.
Vreau si eu parfum :D.

_

de ce spui asta??? la 33 de ani? atatia ai nu?
doamne, eu am 35, el stiti 60 , eu o sarcina oprit ain evolutie...si nu ma las...si tu??
scuza-ma nu stiu ce probleme ai dar sa-ti iei gandul ??

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mayan, bine ca esti mai bine...asteptam poze cu tortul
hmm vreau si eu un parfumel...asa adus...poate primesc si eu...

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Iete-te ce galceava, surioarelor! Nu m-a tras si pe mine nimeni de maneca.

Amy, putere si rabdare iti doresc! Situatia e tare complicata! Trebuie muuuulta diplomatie! Dar la dorinta de a avea bb nu renunta!

Meni, asa-asa, nu te lasa!

Mona, Mayan, mamicilor, ce inversunate sunteti. Va admir!

Floricicoooooo, vino, fetita, sa inveti cate ceva despre educatia pruncului, sa nu-l inveti rasfatat si razgaiat.

Mergi la inceput

Menics, acum inteleg de ce el avea rezerve in ce priveste un nou bebelush...
Azi sunt pusa pe sfaturi....ca si cum eu nu am belelele mele de rezolvat..
Sper ca nu stai cu D doar fiindca ti-a dat o masina cadou...
Din cate inteleg tu ai casa ta si serviciul tau deci nu esti de pe apa sambetei...
Sper sa nu-ti para rau in 10 ani ...atat , am incheiat subiectul
Guze, ne dam si noi cu parerea...ca babele la marginea santului...
Apropos de fructe si legume...hai sa face o lista..cat costa pe la voi..
Incep eu
Mere, de alea galbene: 1.27 euro
Mere mari rosii : 2.18 Euroi
rosii: nu prea coapte, de alea de sera evident:0.18 eurocenti
asijderea varza, castraveti , batata ...
piersici: 2 euro
struguri 1.8 euro
paine neagra cu seminte 2 euro
12 oua ( nu organice ) 2 euro
ulei de masline: 1 L :7.5 euro
ulei de floarea soarelui: 1 l , 2 euro
zahar: 1 euro

hai si voi....
pofta buna

Mona
Pe felie

Mergi la inceput

Menics, m-am razgandit..
Traieste-ti viata asa cum iti vine acum si cum te taie capul...
Si cand ti-o fi greu...gasesti tu forte sa te aduni sa sa-ti fie iarasi bine.
Ce e rau in a avea totul ?
Enjoy cat poti de mult si sper din toata inima sa fii mamica, cat mai curand.

Mona
Pe felie

Mergi la inceput