Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)
Raspunsuri - Pagina 12
amy2007 spune:
Mayan, din pacate deciziile astea costisitoare, ma refer aici la zilele de nastere, se iau numai de catre fosta, noi alfam cu o zi inainte de petrecere de la cei mcii unde isi serbeaza ziua si in ziua cu pricina cand ii cere bani lui D.
Deocamdata nu plateste pensie alimentara pentru ca, zice el, copii stau o saptamana la noi una la ea si spera sa se inteleaga cu ea sa ceara pensie dupa ce se va stabili precis la cine sa stea cei mici. Mare minune sa fie asa cum spera el. Legal, el trebuie sa plateasca pensie din aprilie, daca dupa recurs tot ea primeste copiii. Vedem ce decide si instanta.
Cat despre faptul ca ii trimite la tata sa le cumpere lucrurile nu stau chiar asa, de fapt problema apare cam asa: Tati, am fost cu mami la Mol si am vzt o masina frumoasa, de x lei (de ordinul milioanelor) si o vreau. Pe mine ma deranjeaza ca idee, daca ai vzt-o cu mama sa ti-o cumpere mama, dar iti dai seama ca nu le zic copiilor nimic, le mai zice el din cand in cand. Asta pt ca piticii astia, ca mai toti piticii sunt tare smecheri, simt slabiciunile parintilor. L-am intrebat odata pe cel mic de ce ii zice lui tati si nu ii zice lui mami sa i-o cumpere si mi-a raspuns sincer: pt ca mami nu mi-o cumpara, insa tati da. Deci, problema e la noi.
Ei doar castiga. ![]()
Se vor dezvata cu timpul, pt ca situatia materiala la noi nu e chiar pe roze, iar ratele de 600 de euro cam consuma tot salariul. Cand o sa platim si pensie alimentara, chiar nu o sa mai fie loc de nici un moft. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Amy2007, daca totusi copii il conving pe sotul sa-i duca la Disneyland, nu ma infiati si pe mine? Zau asa, eu stau pitita intr-un colt tot anul si ies numai in concediu...promit ca nici nu mananc prea mult ( poate asa voi reusi sa slabesc
)
Mona
:)
Pe felie
Mona40 spune:
Amy, imi pare rau sa ma repet...
E datoria sotului tau sa le explice frumos ca nu ploua cu bani nicaieri.
Sunt sigura ca-i iubeste foarte mult si ca vrea sa compenseze intr-un fel actul pe care l-a facut fata de copii ( acela de a se desparti de mama loer si de a fi cu fundu in doua lunte fara vina lor.. ) dar... acum este momentul, fiindca inteleg ca din aprilie nu e un amar de ani... acum e momentul sa le explica " moartea caprioarei" . inca nu e tarziu....cu rabdare si cu dragoste...copiii care cu siguranta il iubesc pe tati' sigur vor intelege...
TU NU TE BAGA....Lasa-l pe el...
O alta solutie ar fi sa te vedem si pe tine cu burtica la gura si atunci se mai aseaza lucrurile de la sine

Mona
Pe felie
amy2007 spune:
Mona, nici nu mai visez sa mai plec undeva pana nu se termina procesul. Singura speranta e ca pe 29 se va prezenta si doamna la tribunal si ca se va termina anul asta cumva. Sincer, fie vorba intre noi, intr-un fel cred ca le va fi mai bine cu mama, indiferent cata durere o sa ii provoace lui D. O sa treaca peste asta. El pentru ca ii iubeste foarte mult, nu le impunenimic copiilor, cel mic scrie cand are chef, si la 10 noaptea, mananca in pat unde se uita la TV, in fine, multe rasfaturi si mofturi care am inteles ca nu le fac decat la parintii lui D. Nu e posibil ca un copil la 11 ani sa te puna sa-l descalti sau sa-ti ceara apa, in conditiile in care chiuveta e in spatele ei. Sau poate asa cum am mai zis, am fost eu crescuta altfel. Problema e ca bunicii ii rasfata si se poarta la fel si cu noi si in societate, pt ca lor li se pare firesc si nu au nici o jena.
Va dati seama cum m-am sistit eu in Grecia cand tot grupul voia sa mearga undeva si a inceput pitica circul in gura mare ca de ce trebuie sa faca ea ca toata lumea, ca pe ea nu o intereseaza si sa ne intoarcem in camera. Dar pana laurma nu sunt ai mei si eu o sa incerc sa iau numai partile bune, imbratisarile si pupicurile. V-am zapacit de cap dar sunt lucruri care nu le pot discuta cu nimeni. Sora-mea cat a fost in tara s-a ingrozit. Mi-a zis: Tu, astia la cat sunt de razgaiati or sa-ti manance urechile.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Mona40 spune:
Amy, noi organizam doua zile de nastere...una cu tata si una cu mama....
Copii vor castiga...
Mona
Pe felie
amy2007 spune:
Mona, in februarie fac 3 ani de cand au inceput divortul. S-au despartit pt ca d-na avea pe altcivena. Eu am aparut mult mai tarziu in peisaj. Copiii m-au acceptat, ne pupam, ne dragalim, ala mic ma sufoca cu strangeri in brate, cea mare e mai rezervata. Ii iubesc si daca nu ar fost asa de razgaiati ar fi fost totul minunat. Stiu ca ei castiga, dar nu inseamna ca trebuie sa le facem toate poftele si noi sa rabdam de foame sau mai stiu eu ce.
_
Mona40 spune:
Amy, sorry to be sorry,
Copii sunt ceea ce le permite sotul tau cu voi...
Eu cred ca problema este EL....trebuie sa vorbesti cu EL ( cu blandete ) ca le face mai rau copiilor avand un astfel de comportament fata de ei...
Incetul cu incetul....parca el nu stie?...dar e zapacit si nu stie incotro, si sunt sigura ca e ff ocupat la munca si nici nu-si permite sa gandeasca in profunzime la acest subiect..
Cat despre divort, daca ea nu se prezinta, poti sa uiti ca se termina prea curand...
Iar asa ca o baba....asculta sfatul meu...
Sa fiu eu fotbalista daca D-na nu o sa ceara Pens Alim retroactiv....
Voi pe ce lume traiti?
Tu nu intelegi ca femeia asta are acum un nou scop in viata..? Sa-l ruineze pew domnul? Altfel eu nu-mi explic faza cu Disneyland si toate celelalte comportamente...
Eu cred ca de asta suntem aici, sa ner ajutam si sa vedem un alt punct de vedere...fara suparare, sper...Fiecare ia din sfaturile noastre ce i-se potriveste...
Vezi menics cum ne0a convins ca eschimosii fac cei mai gustosi castraveti...

Mona
Pe felie
amy2007 spune:
Sunt convinsa ca va cere pensie retroactiv, dar ce as putea sa fac?! Una peste alta nu vrea sa plece nici din casa, sa o cumpere nu poate ca zice ca nu ii da banca bani suficienti, si nici nu se vinde pe criza asta. Si uite asa sta doamna in casa noua, central, iar noi platim rate la apartament. A vorbit D cu avocatul si ar fi 2 solutii, bineinteles prin instanta: fie face iesirea din idiviziune si imparte casa in doua, fie cu un expert imobiliar stabileste pretul chiriei pt imobil pe luna si ea, tot prin instanta asa cum am mai zis, sa ii plateasca jumatatea ei de chirie.
Basca se mai ia si de el daca se duce acasa, ca vezi Doamne nu ii ofera intimitate sa-si creasca copiii. I-am zis: spune-i draga sa se mute si o sa aiba cata intimitate vrea ca nu ai cum sa te mai duci peste ea.
E ca la nebuni. Il inteleg si pe el ca vrea sa scape, sa nu o mai vada, sa nu mai auda de ea, dar nici sa-i lasi casa de 300.000 euro nu sunt de acord. Sa se termine cumva ca sincer am obosit. Acum oricum e bine, ca s-a mutat el la mine de la inceputul vacantei, inainte statea cu ea si cu copiii. V-am zis eu ca e ca la nebuni. Cat despre sfaturi le ascult cu foarte mare placere ca doar de aceea am scris aici, sa-mi descarc sufletul la prietenele mele.![]()
_
galliciana spune:
hello,hello, pe ziua de azi!

a fost dl sos acasa, no acces to the internet ![]()
![]()
![]()
doamne, nico, ce e la stambul, frate.....
nico, esti bine?????
chiar ma ingrijoreaza.....
ma duc sa sterg ochelarii si revin ![]()
![]()
![]()
pt ca nu am aaaaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
minunat
astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Intreb si eu ca prostu: dece copiii stau o saptamana colo si alta dincolo?
Nu le face mai mult rau asa ?Nu pot sta in timpul saptamanii la unul din parinti si week-end la ceilalti?