Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

[navy]Nico, l-am trimis pe D sa se certe cu d-na de la etajul 4 (sub noi) care din pacate e si administratora. Se auzeau tipetele de la mine din casa. E, asta e, vedem ce pretentii are ca banuiesc ca ma pune sa ii zugravesc. Dupa ce ca e criza asta de bani sa mai zugravesc un apartament imi mai trebuia.

Stai asa, ca nu trebuie sa-i zugravesti tot apartamentul, ci doar acolo unde a fost afectat. Nu faceti prostii, ca va costa. Parca o si vad cum mustaceste: gata i-am prostit pe astia, ma aleg cu ap zugravit. Aveti mare grija. Banuiesc ca i-a fost afectat doar tavanul. Mai asteptati cateva zile, pe motiv ca trebuie sa se usuce oricum. Poate nici nu va trebui sa mai zugraviti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Da Manu, asa e, oricum pretentiile cresc cu varsta. Dar probabil asa au fost si crescuti. Acum, din toata povestea cu divortul, ei ies foarte castigati. In februarie am fost la Viena, in vara au fost cu mama lor la Bulgari in concediu si apoi cu noi in Grecia.
Tocmai ii ziceam si eu lui D ca eu sau el poate nu ne facem zilele de nastere la restaurant ca nu avem 12-15 milioane (ca sa nu mai zic si de cadouri de 4-5 mil) si ca mi-e frica de pretentiile care vor aparea la serbarea majoratului.
Parintii mei sunt morti, apartamentul l-am impartit 25% eu si 75% sora-mea care a fugit cu un tigan care i-a papat banii. In concluzie, acum am un credit la banca pe 26 de ani dar vorba ta, e a mea, si as manca si covrigi si as bea apa, numaica sa am casa mea.
Copiii cum ii cresti asa ii ai, pt mine ca si pt tine e prea tarziu sa ii schimbam. Eu doar sper ca odata apele linistite si cand vom incepe sa le platim pensie alimentara sa mai renunte la pretentii. E adevarat ca o parte sunt alimentate de d-na sotie pt ca e mai usor sa faci petrecerile la restaurant, ca sa nu faca ea curat (de fapt le zisese copiilor ca daca vor acasa, fac ei curat). Deci... si acolo e o buba. :)
Ma reintorc la greturile mele, ca abia am venit de la masa si imi vine sa mor si am si niste ameteli groaznice. Mai bine sa vina rusii odata sa-mi revin, ca sigur nu sunt insarcinata si mai si mor de rau.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Da Nico, astept sa se usuce si oricum se duce D peste ea, ca el are mai mult tupeu. Mie nu-mi place cearta, asa ca nici intretinerea nu o mai platesc eu, sa se duca tot el.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele.Am fost racita dupa cum stiti, acum ma simt ceva mai bine vad.
Week-endul asta mergem la ai lui ca e ziua nepoatei lui , face cea mica 4 ani.
Comanda la tort e : roz , 20 persoane si FARA FRISCA!!
In rest am unda verde la decorat.Maine , M pleaca la Paris ptr o zi ..are comanda de parefum Paloma Picasso..sper sa mi-l aduca ca de nu jar mananca.
Ieri mi-a sosit hotararea de divort , deci sunt libera ca pasarea cerului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Amy2007, din pacate eu cred ca o mare influienta asupra copiilor ( cum e si firesc ) o are mama...
Si sunt multe femei divortate care ar face orice numai sa-l faca pe fostul sa sufere pana la os, nu conteaza daca sentimental sau material. Sunt sigura ca ea ii incurajeaza pe copii ca li se cuvine...etc si ei cresc cu asta. Prob este ca daca voi nu veti fi la nivelul asteptarilor lor, ei vor evita sa va viziteze si astfel sotul tau va suferi...deci, punct ochit , punct lovit...
Asa ca o diversiune, poate sunt eu suie...v-as sugera sa luati 5-10 copii intr-o drumetie...sau o excursie mica prin imprejurimi cu picknic si cu voiebuna...poate fi mult mai misto si mult mai ieftin.
Vred ca este rolul soatei tale sa-i puna pe pusiti la punc si sa le explice intr-o maniera delicata ca se poate si altfel.Mult noroc...nu e usor...
Nico, unde-i ploaia aia si vantul? ca pe la mine nu ajung...vreau si eu...
Iar despre calmante, eu am luat 5 calmante in toata viata...crezi ca ma doboara pe mine o durere de ovar?...Io sunt Mama Tereza...si Craiasa Zapezii, si Ileana Cosanzeana...
Menics,
Eu ma duc diseara la nunta lu' varu lu' soata...
Mare petrecere mare...
Norocul meu ca aici lumea nu se formalizeaza, si deci ma imbrac intr-un pantalon simplu si o bluza mai cu sclipici...nu prea mult sa nu eclipsez mireasa...
mayan, ne tii pe jar..
Galli, ce invarti?

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Mayan scumpo,
Bine ai revenit...si inca in forta...pregatesti jarla masa de seara..
Mazal Tov, pentru ..pasarea cerului...
Sa-ti dea domnul un sot pe masura ta, si copii razgaieti cucuieti...

Mona
Pe felie

Mergi la inceput

Fetelor, m-au facut astia membru junior...
Dau si eu da baut.....sa curga sampania

Mona
Pe felie

Mergi la inceput

Asa Mona, asteptam sampania.
Bine ai revenit Mayan, eram ingrijorate. Sa faci un tort frumos ca de obicei.
Fetelor, stiti ceva de soricuta sau de Libra?

_

Mergi la inceput

Mona draga mea , sarut mana ptr frumoasa urare.Chiar ii ziceam lu M aseara: tare ar fi , acum ca sunt divortata ..sa ma marit cu un englez si sa ma intorc in UK ,Cred ca ar fi cea mai tare faza , buna de pus la gazeta.
Amy 2007 , referitor la situatia cu copiii zic si io la fel ca Mona cu mici adaugiri:
-cand timp D a fost cu fosta ,cum isi petreceau copiii distractiile? Tot la fel in locatii scumpe si simandicoase? Daca da , atunci n-ai ce face , nu e copilul de vina.
Banuiesc cu dupa divort el va plati pensie alimentara , pensie ce va reprezenta un procent din salariul lui.In momentul in care voi doi veti avea un copil , pensia celor doi copii ai lui se va diminua ( el nu va fi nevoit sa plateasca la fel) dar asta tine mai mult de alegerea lui.Eu ziceam din punct de vedere legal.
Si a mea vrea saraca la Disneyland , dar eu nu pot lua din tara ptr ca tatal nu o lasa ..altfel as duce-o macar o data sa vada cum e.Copiii vad atatea la tv , prin internet , aud dela copii ..deci nu cred ca e influenta fostei.Adica la modul: du-te mama la tactu si zii sa te duca la Disneyland , poate asa nu i-o mai ramane bani ptr aialalta.
Si mi se pare normal ca deciziile astea costisitoare sa se ia impreuna , nu sa plateasca numai unul.

Mergi la inceput

Eu ptr fimea platesc pensie alimentara.Pentru ce ii iau in plus e treaba mea , placerea mea.Nu ii iau mai mult decat M isi poate permite.Inainte sa vin aici , cat am fost in UK ii luam de toate , plecam in Ro cu geamantanele pline si cu cartea de credit pe minus de ma dadeam de ceasul mortii la intoarcere.Ca numai eu munceam si tot numai eu stiam ca va trebui sa le acopar pe toate.
Plus de asta ca atat fata cat si bunica nu aveau respect ptr banii investiti in acele lucruri si se duceau pe apa sambetei.Pentru ca la alt drum in Ro o gaseam numai in zdrente , vai soarta ei.Si tot nu m-am invatat minte.
Acum gata , ii iau cateva acolo sa am cu ce sa o schimb si restul sa ii ia ei ca poate asa vor avea mai mult respect ..macar daca ptr munca mea nu , atunci ptr a lor.
Si cu datul la copii e simplu: am iti dau , n-am asta e...
Mai am eu o verisoara care acum e pe drumuri la modul propriu din cauza de facut mofturile la plozi.Si plozii , din 3 nu ii pasa niciunuia.

Mergi la inceput