Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata,

Am mai scris un mesaj dar l-am pierdut

Pe scurt,

BlueFlower,imi face placere sa citesc despre evolutia voastra

Nico,tot la piata???

Anca,in Cj e frig aglomeratie si claxoane,darrr mi-a sosit prietena draga in tara si colindam toata ziua si povestimmm si iar povestim

Amy ce mai faci?

pt. toata trupa.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete frumoase si sexoase,
Multumim de cafeluta..
Fete ma doare ovarul drept ( ala care a avut folicul ) de-mi vine sa ma cocosez..
Ce o fi...?
Va amintesc ca eu sunt i z 4 dupa inseminatiune..
Nu conteaza...
Va pup si vorbim mai tarziu.

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Ieri m-am luat cu treaba si n-am mai avut timp sa trec pe-aici. In plus, ploua si bate vantul fff tare, astfel ca atat netu', cat si satelitu' rom se misca "in reluare"... ca sa ma scoata pe mine din sarite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Neata fete frumoase si sexoase,
Multumim de cafeluta..
Fete ma doare ovarul drept ( ala care a avut folicul ) de-mi vine sa ma cocosez..
Ce o fi...?
Va amintesc ca eu sunt i z 4 dupa inseminatiune..
Nu conteaza...
Va pup si vorbim mai tarziu.

Mona
:)
Pe felie

E posibil sa-si faca loc embrionasu' (a ajuns in faza de blastocist ). Ia un calmant usor, gen Minoset.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANCUTA!!!!! SA TRAIESTI CAT NUMELE!

Mergi la inceput

Sorinake, suntem alaturi de tine, dar ai speranta ca luna OCTOMBRIE e luna noastra.

P.S. E ceva ce nu inteleg: de ce nu ti-a facut IA in ziua cand foliculul avea 21 mm ??

Mergi la inceput

Ada, nu pot sa cred ca e aglomeratie in CJ si ca lumea se enerveaza pe-acolo. Am fost si io in CJ si ... nu-i scoti, soro, din ritmul lor si nu se nervozau in trafic absolut deloc. Chiar ma gandeam: bravo lor, vor trai mult.

Amy, ce-ai mai facut cu apele revarsate?

Meni, ai preparat dulceata de smochine? Vin si io sa mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

multumim de cafea...hmmm...buna mai este..

va pe toate,
mona, doare ca se mareste nu?
nico, nu am facut pt ca a plouat si nu am adunat smochinele, sa vad azi daca au mai ramas in copac ceva daca nu...asta e...intentia a fost buna...
eu anunt retragerea uratilor...acum nu stiu, consider ultima zi cand se opreste de tot? ca la mine de aseara se taraie asa...cat sa ma tina incurcata...
in rest, numar zilele, vreau sa merg la dr sapt viitoare la un control...

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Nico, l-am trimis pe D sa se certe cu d-na de la etajul 4 (sub noi) care din pacate e si administratora. Se auzeau tipetele de la mine din casa. E, asta e, vedem ce pretentii are ca banuiesc ca ma pune sa ii zugravesc. Dupa ce ca e criza asta de bani sa mai zugravesc un apartament imi mai trebuia.
In rest, nu prea am cu ce ma lauda decat ca de vreo 2 seri am greturi, dar am constata ca si data trecuta inaintea menstruatiei am avut la fel. Mai nou aseara m-am trezit sa pap ceva pe la 2 ca ma cocosasem de durere de stomac, ceea ce nu mi s-a mai intamplat.
Azi am dat comanda de niste goblenute, ca sunt mare pasionata. Abia astept sa ajunga acasa sa ma apuc sa cos, mai ales ca trebuie sa termin unul pana pe 10 decembrie sa-l fac cadou unei prietene.
Piticii sunt la noi saptamana asta si D a primit Citatie pt recursul de la divort pentru data de 29.09.2009. Sa vedem ce iese. Pitica, din ce i-a spus fosta sotie lui D a inceput sa aiba pretentii de genul: prietenele mele au fost anul asta la Disnayland, eu de ce nu merg? Asta in conditiile in car constat ca pretentiile oricum cresc de la an la an, avand in vedere ca ea si cel mic isi serbeaza ziua numai la restaurante pt pitici (cam 12-15 milioane ne costa distractia fiecaruia in parte, ca vor sa invite cati mai multi copii ca sa primeasca cadouri). Nu sunt carcotasa, dar copiii din ziua de azi parca nu au limite. Noi parca am fost crescuti altfel, sau poate e situatia de asa natura incat toate lumea le face toate poftele ca trec printr-o perioada grea. Dar lasa ca se termina si procesul de divort si totul si poate se mai potolesc, daca nu o sa fie totusi prea tarziu.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

amy nici eu nu sunt carcotasa, dar iti dau dreptate in privinta copiilor...
eu D am aceasi problema dar la nivel mult mai mare, direct proportional cu varsta: adica masini, apartamente, iar ce este mai dureros pt tatal lor este ca nici macar multumesc tata, nu a spus unul dintre ei... au impresia ca li se cuvine totul... ca tatal lor are numai obligatii, iar ei numai drepturi...
din pacate asta este viata, sunt copii si copii, si eu am fost crescuta altfel, daca ai mei au avut un ap pe care l-au vandut, nu am avut nici o pretentie, nu am vrut nici un leu, pt ca ala era munca lor de o viata...eu nu am decat sa muncesc sa-mi fac si eu...si ca urmare am rate la banca pt 30 de ani, ce o fi o fi...dar am casuta mea chiar daca are doar 42 mp...e a mea.

http://lt1f.lilypie.com/hd4Vp3.png
Manu

Mergi la inceput