Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(24)
Raspunsuri - Pagina 14
MayanMistica spune:
Mona eu nu cred ca ar fi altceva inafara de dragoste intre draga noastra Menics si dl D.Eu am facut un tort pentru o fata de aici care are 30 de ani si sotul ei 70 sau 72.
Deci dragostea exista la orice varsta.

MayanMistica spune:
Mona , retinerea in a avea un copil poate aparea la orice varsta.Nu conteaza ca e 20 , 30 , 60 sau 70 de ani.Un om poate avea dreptul sa-si doreasca sau sa refuze aparitia unui copil.
Nu poti pune un copil in capul cuiva doar ca asa vrei tu , ca e un moft sau o toana de a ta.Trebuie sa vrea si omul ala.De aceea cred ca e bine sa se cada de comun acord cand e vorba de facut un copil.Daca sotul/ prietenul vrea e super , dar daca nu ...atunci trebuie gasita o cale de mijloc , de compromis sau chiar de despartire daca altfel nu se poate.
Chiar ma gandeam deunazi ca o femeie , pentru ca in ea sta decizia suprema daca tine sarcina sau nu ...nu are dreptul de a condamna doua vieti ( a copilului si a tatalui ).Dece spun condamnare? Pentru ca acel copil va intreba de tatal lui , iar tatal chiar daca nu va fi in relatie mai tarziu se va simti responsabil ca are un copil pe lume pe care el practic nu l-a vrut .
Ma gandeam la prietena mea care a avortat luna trecuta .Hotararea nu a fost de comun acord iar eu se pare ca nu stiam toate detaliile la momentul respectiv.Prietenul ei a avut incredere in ea ca ia pastile , de aceea n-a folosit o alta metoda de contraceptie ..iar ea a sarit peste pastile.Intentionat sau nu , s-a ajuns la avort.
Nu stiu daca asta a fost un tric de al ei sa il agate cu un copil, sau poate ca era visul ei sa aibe un copil in situatia data care o avea in UK, cert e ca el n-a vrut ca acel copil sa intre pe usa lor dintr-o minciuna.
Alt exemplu e numai departe fostul meu sot , care dupa ce ca e vai mama lui s-a procopsit cu un copil pe care nu si-l doreste.
Nu cunosc amanuntele spicy din relatie , daca au folosit ceva sau nu ...dar cum il stiu pe el cred ca a facut-o din prostie.Neavand copii pana acum , nici in relatia cu mine nu s-a intamplat ..o fi crezut ca e steril si gata poate sa se dezlantuie..
Si s-a dezlantuit ...cu un copil pe care ma intreba pe mine daca nu vreau sa il iau eu daca tot imi e mila de el.
Eu la inceput am stiut ca M nu vroia copii si tocmai de aceea o perioada m-am protejat .De aceea zic , trebuie sa fie acordul amandorura..ca doar se stie ca vine barza cand deschizi piciorusele.![]()
![]()
galliciana spune:
fetelor, o declar disparuta si in urmarire generala pe
soricicaaaaaaaaa!!!!!!!
cine o cunoaste
si are amanunte despre ea, va rog, sa ni le aduceti la cunostinta!!!!!!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
mayanule, vezi tu, viata asta e tare ciudata uneori.....
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Nu zic ca renunt, mai dragelor, dar sincer parca nici speranta nu mai am. Cand toti imi zic ca nu am nimic si ca sa mai astept ma apuc toti nervii. Pai pana cand sa mai astept? Pe 13 oct fac 34de ani, mama a intrat la menopauza la 36. Ce fac daca patesc la fel???
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
MayanMistica spune:
Nu te lasa , incearca toate posibilitatile si mai vezi tu pe urma cand o veni menopauza.Faci ca in povestea cu drobul de sare?
guzelnico spune:
Fete dragi, stau cu mana la o falca si va citesc pe nerasuflate. Interesante teorii! Si sunt de apreciat in special ca vin din experienta proprie de viata. 

ancamac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Nu zic ca renunt, mai dragelor, dar sincer parca nici speranta nu mai am. Cand toti imi zic ca nu am nimic si ca sa mai astept ma apuc toti nervii. Pai pana cand sa mai astept? Pe 13 oct fac 34de ani, mama a intrat la menopauza la 36. Ce fac daca patesc la fel??? _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Amy-si eu implinesc 34 de ani in octombrie. Alunga gandurile negre. La 34 de ani faci primul si la 35 /36 al doilea si apoi poti sa intri in menopauza daca vrei!
ancamac spune:
Buna fetelor!
Merg sa mananc si apoi revin! Ati fost tare harnicute azi, asa ca trebuie sa citesc cu burta plina!