sex in 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra_k spune:

Citat:
citat din mesajul lui 24h

daca sotu/iubitul v-ar propune sex in 3 a-ti accepta?

As accepta sa facem sex in 3, dar separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Dar mai mult de 2 deodata e aiurea, si foarte incomod probabil, daca nu esti profesionist.

F..ing sex, nici asta nu e intuitiv si la asta trebuie calificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Mie mi se pare un deliciu sa vad cata seriozitate doctorala se aplica unui astfel de subiect. Mai ca-mi vine sa ma imbrac si eu cu tonul meu profetic - ala de martea - si sa deplang conditia omului modern, apucat de consumerism plezirist si liber-schimbist, pentru care divortul dintre sex=placere si amor=durere e ireconciliabil.

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

Vezi, ca si pe mine m-au luat in serios

Carpe diam!

vaaai nu ne-am prins ca tu nu stateai cu Emetostop-ul langa tine ci de fapt tu faceai glume.shame on me!

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Dar mai mult de 2 deodata e aiurea, si foarte incomod probabil, daca nu esti profesionist.

F..ing sex, nici asta nu e intuitiv si la asta trebuie calificare

scuze de off
cum ar suna gang banger necalificat?sau licentiat in threesome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Citat:

Mie mi se pare un deliciu sa vad cata seriozitate doctorala se aplica unui astfel de subiect. Mai ca-mi vine sa ma imbrac si eu cu tonul meu profetic - ala de martea - si sa deplang conditia omului modern, apucat de consumerism plezirist si liber-schimbist, pentru care divortul dintre sex=placere si amor=durere e ireconciliabil.

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

Vezi, ca si pe mine m-au luat in serios

Carpe diam!

Tonul tau mi s-a parut a fi destul de serios, spre deosebire de cel al lui Mihaelka; al ei este evident ironic.
Imi cer scuze de la amindoua daca v-a deranjat "seriozitatea doctorala" cu care mi-am expus parerea; daca era exclusiv un topic de facut misto inseamna ca am inteles eu gresit si ma retrag. Pe de alta parte, daca exista persoane interesate la modul real de subiect, nu vad de ce nu ar fi discutat.
Au fost forumiste care au postat scurt si la obiect, declarind ca ele nu ar face asa ceva niciodata, fara a ironiza in stinga si in dreapta.
Pe de alta parte banuiesc ca persoanele pe care nu le intereseaza subiectul, au trecut mai departe, ca e maaare forumul asta si-s destule de discutat pe el.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisigri, pe mine nu m-a deranjat defel; dimpotriva, mi s-a parut foarte amuzant.
Ironia nu era neaparat acolo unde ai vazut-o tu. Postul meu era mai degraba auto-ironic, dar recunosc ca unele dintre 'subtilitatile' mele ma depasesc chiar si pe mine. Nu te supara.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu m-am suparat, adica nu m-am suparat pe tine. Insa nu stiu, mi-e greu sa inteleg graba cu care sint condamnate din start acest gen de discutii, ca fiind imorale, jignitoare, degradante, pacatoase etc. Da, stiu, termenii astia nu au fost (toti) vehiculati la acest topic, dar discutii asemanatoare au mai avut loc si sincer ma mir ca inca e atita liniste pe aici.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nu m-am suparat, adica nu m-am suparat pe tine. Insa nu stiu, mi-e greu sa inteleg graba cu care sint condamnate din start acest gen de discutii, ca fiind imorale, jignitoare, degradante, pacatoase etc. Da, stiu, termenii astia nu au fost (toti) vehiculati la acest topic, dar discutii asemanatoare au mai avut loc si sincer ma mir ca inca e atita liniste pe aici.

or fi (inca) in vacanta huiduitoarele de serviciu.dar timpul nu-i pierdut.acus auzi pogorand afuriseniile si rosiile aruncate in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

de ce, mai? ca se scriu tratate despre sex de cand haul.

divortul ala e real si nu e valabil numai la barbati, cum circula legendele. chiar nu i s-a intamplat niciunei femei sa se uite dupa fundu rotund si zambetul alea alea ale unui mascul feroce ( care nu i-ar placea lui Rufus, desigur:-)) si sa-si imagineze pentru o secunda, hai 10 minute, cum ar fi sa fie intamplarea? fara legatura cu sentimentele fata de minunatul si nepretuitul suflet pereche ramas sub masina sa schimbe bujiile sau lesinat de placere pe canapea ca a ramas singur cu telecomanda? ca n-as crede un raspuns pozitiv. toti salivam pur si simplu, fara macar sa constientizam uneori sau fara sa iubim neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

hai ca intrebarea asta chiar m-a lasat fara raspuns (si mi se intampla rar sa raman fara cuvinte! cross my heart and hope to die:))... si nu ca m-ar fi socat ci pentru ca nu stiu ce sa spun... nu m-am gandit serios niciodata si acum ca veni vorba... n-am cum sa fiu categorica, fie ca raspunsul ar fi pozitiv sau negativ.
ma mai gandesc si promit sa revin cu un raspuns.
desi... ideea conchitei cu brad pitt si angelique imi cam face cu ochiul:)

Mergi la inceput