sex in 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

evident ala spontan. si se intampla pe bar?

aici vad yo numai premeditare..."sa stii cu mult inainte...sa fie cineva cunoscut...sa asa ..sa asa..."

asta e deja plictiseala&monotonie...nu mai este nimic interesant daca stii cu 3 zile inainte cite minute stai pe stinga si cite pe dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

Doamne, ca mare-i gradina ta si multi mai sunt in ea!!!
Cat despre morala...

Totusi nu e nimeni care a avut experienta sexului in 3, poate ne povesteste cum l-a marcat, cum a fost reintoarcerea la viata in 2, daca a mai fost
Eu nu m-am gandit ca, copii sa fie de fata, vad ca voi da

Carpe diam!

Dar de ce vrei sa-ti povesteasca cineva cum a fost experienta, ca sa ai ce judeca mai cu spor? Nu inteleg de ce esti curioasa, atata timp cat tu deja au pus semn de nebunie pe fruntea lor.

Pisigri, foarte frumos explicat

ii explic eu daca imi promite ca nu vomita pe tastatura.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Scuzati daca am jicnit pe cineva

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

evident ala spontan. si se intampla pe bar?

aici vad yo numai premeditare..."sa stii cu mult inainte...sa fie cineva cunoscut...sa asa ..sa asa..."

asta e deja plictiseala&monotonie...nu mai este nimic interesant daca stii cu 3 zile inainte cite minute stai pe stinga si cite pe dreapta.

plictiseala si monotonie poate fi si in 2. unii chiar considera "in 3, 4, etc" ca o schimbare de decor, tocmai sa nu fie monotonie. acum nu zice nimeni ca e nevoie sa se discute in detaliu ce urmeaza sa urmeze. daca si pe asta o planificam ...

Mergi la inceput

Citat:

Carpe diam!

makidenis...spne aici sincer...vrei sa auzi povestea lui espritu sau nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Carpe diam!

makidenis...spne aici sincer...vrei sa auzi povestea lui espritu sau nu?

Da Guestus, vreau sa aud

Carpe diam!

Mergi la inceput

Povestile lui espritu cred ca sint un fel de sandra brown...poate ca rufus este mai bun povestitor ...dar nu cred ca are el atita curaj sa spuna ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mie mi se pare un deliciu sa vad cata seriozitate doctorala se aplica unui astfel de subiect. Mai ca-mi vine sa ma imbrac si eu cu tonul meu profetic - ala de martea - si sa deplang conditia omului modern, apucat de consumerism plezirist si liber-schimbist, pentru care divortul dintre sex=placere si amor=durere e ireconciliabil.

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Mie mi se pare un deliciu sa vad cata seriozitate doctorala se aplica unui astfel de subiect. Mai ca-mi vine sa ma imbrac si eu cu tonul meu profetic - ala de martea - si sa deplang conditia omului modern, apucat de consumerism plezirist si liber-schimbist, pentru care divortul dintre sex=placere si amor=durere e ireconciliabil.

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

Vezi, ca si pe mine m-au luat in serios

Carpe diam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Dar n-o fac.

Trouve avant de chercher

Vezi, ca si pe mine m-au luat in serios

Carpe diam!

Tonul tau mi s-a parut a fi destul de serios, spre deosebire de cel al lui Mihaelka; al ei este evident ironic.
Imi cer scuze de la amindoua daca v-a deranjat "seriozitatea doctorala" cu care mi-am expus parerea; daca era exclusiv un topic de facut misto inseamna ca am inteles eu gresit si ma retrag. Pe de alta parte, daca exista persoane interesate la modul real de subiect, nu vad de ce nu ar fi discutat.
Au fost forumiste care au postat scurt si la obiect, declarind ca ele nu ar face asa ceva niciodata, fara a ironiza in stinga si in dreapta.
Pe de alta parte banuiesc ca persoanele pe care nu le intereseaza subiectul, au trecut mai departe, ca e maaare forumul asta si-s destule de discutat pe el.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput