sex in 3
Raspunsuri - Pagina 7
pepene spune:
eu am o intrebare diametral opusa celei lui pisigi
chiar nu mai exista nici un barbat care sa nu vrea sex in 3 ( in cadrul unei relatii stabile) si sa devina frustrat daca consoarta nu accepta?
makydenis spune:
Si dupa o partida in 3 vreti sa va intoarceti la relatia stabila de cuplu in 2? Cum va uitati unul in ochii altuia?
Si copii?
Carpe diam!
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui makydenis Si dupa o partida in 3 vreti sa va intoarceti la relatia stabila de cuplu in 2? Cum va uitati unul in ochii altuia? Si copii? Carpe diam! |
da ce legatura au copii cu sexu in 3?
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Liliana82
da ce legatura au copii cu sexu in 3? |
Asta as vrea sa stiu si eu. Si as adauga ca atita timp cit ambii au participat la aceeasi experienta, au facut-o de comun acord, ce problema ar fi cu privitul in ochi..?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui makydenis Si dupa o partida in 3 vreti sa va intoarceti la relatia stabila de cuplu in 2? Cum va uitati unul in ochii altuia? Si copii? Carpe diam! |
Pai copii presupun ca nu sunt de fata... si de ce sa nu te mai uiti in ochii lui ca si el a fost acolo...
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
makydenis spune:
Doamne, ca mare-i gradina ta si multi mai sunt in ea!!!
Cat despre morala...
Totusi nu e nimeni care a avut experienta sexului in 3, poate ne povesteste cum l-a marcat, cum a fost reintoarcerea la viata in 2, daca a mai fost
Eu nu m-am gandit ca, copii sa fie de fata, vad ca voi da
Carpe diam!
pisigri spune:
citat din mesajul lui makydenis Doamne, ca mare-i gradina ta si multi mai sunt in ea!!! Cat despre morala... Totusi nu e nimeni care a avut experienta sexului in 3, poate ne povesteste cum l-a marcat, cum a fost reintoarcerea la viata in 2, daca a mai fost Eu nu m-am gandit ca, copii sa fie de fata, vad ca voi da Carpe diam! |
Intii si-ntii sper sa nu te superi pe mine, dar semnatura ta are o mica greseala; din cite stiu eu, este Carpe diem.
In al doilea rind, nu e nevoie sa devii ironica; tu ai fost cea care a intrebat "Si copiii..?" si ti s-a raspuns. Daca nu te-ai gindit la a fi copiii de fata, la ce te-ai gindit? Ca intrebarea ta nu e prea clara
In al treilea rind, nu stiu daca tu sau eu sau altcineva sintem in masura sa judecam moralitatea a ceea ce se petrece in dormitor. Sa nu detaliem iar cum sexul oral e normal pt unii si scirbos pt altii, cum sexul anal este o picanterie pentru unii si un pacat capital pt altii etc.
In al patrulea rind, as vrea sa precizez ca orice forma de sex intre adulti, liber consimtit de toti participantii si care nu lezeaza in nici un fel pe "neparticipanti" este ok din punctul meu de vedere. MIE nu imi pasa ce experienta sexuala ai tu, cu cine, in ce fel, ce pozitie si la ce ora. Cind discut cu tine - sau cu altcineva - nu sint interesata sau influentata de preferintele sexuale ale interlocutorului.
In al cincilea rind, nu iti inteleg nelamurirea legata de "cum l-a marcat, cum a fost reintoarcerea la viata in 2, daca a mai fost". Mie mi se pare simplu: intr-un cuplu se decide de comun acord sa se incerce sexul in 3+. Se alege persoana/persoanele potrivita(e) si se trece la treaba. Daca e ok, treaba merge pina la capat, daca vreunul dintre participanti se simte incomod totul se opreste. Daca a fost ok pentru ambii parteneri, ei pot decide sa continue cu experiente de genul asta, sau pot decide ca "au facut-o si pe asta", ca nu e de ei si sa se opreasca aici. Deci...ce reintoarcere la viata in 2, si de ce aceasta reintoarcere sa nu mai fie posibila? AMBII PARTENERI sint in aceeasi oala, sint de acord sa faca asta, sint ACOLO cind totul se petrece...de ce sa apara discutii sau sa se creeze disensiuni? Dovada ca nu se crizeaza nimeni din asta e ca exista (macar in alte tari, dar cred ca si la noi, ca n-or fi romanii mai cu mot) atitea cupluri libertine care practica asa ceva. Probabil din cauza ca romanul e mai interesat de ce culoare au chilotii vecinei Marghioala decit de faptul ca are vase nespalate, in RO totul este mai privat decit in alte tari, ca am scris si intr-o postare anterioara, la noi nu m-am intilnit eu cu aceasta realitate. Dar daca ai sa cauti pe net, ai sa vezi ca in multe tari europene exista site-uri de dating unde oamenii pun poze in ipostaze intime fara sa isi ascunda fata...deci banuiesc ca acolo nu te scuipa lumea pe strada pentru atita lucru
Ma rog, mai pe scurt, cred ca e important sa ne uitam fiecare in ograda proprie; orgii s-au facut de cind lumea si or sa se mai faca; daca nu te duce nimeni cu forta, ce-ti pasa de existenta lor..?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ladyJ spune:
citat din mesajul lui makydenis Doamne, ca mare-i gradina ta si multi mai sunt in ea!!! Cat despre morala... Totusi nu e nimeni care a avut experienta sexului in 3, poate ne povesteste cum l-a marcat, cum a fost reintoarcerea la viata in 2, daca a mai fost Eu nu m-am gandit ca, copii sa fie de fata, vad ca voi da Carpe diam! |
Dar de ce vrei sa-ti povesteasca cineva cum a fost experienta, ca sa ai ce judeca mai cu spor? Nu inteleg de ce esti curioasa, atata timp cat tu deja au pus semn de nebunie pe fruntea lor.
Pisigri, foarte frumos explicat
Guestus spune:
Moare subiectul ...da acum care e mai palpitant...ala in 3 cu premeditare..adica stii cu cine ...ora etc etc...sau ala spontan? adica mergi sa bei un campari la bar si ajungi intre 2 domni bine