sex in 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

[quote]citat din mesajul lui 24h

doi barbati si o femeie nu mi se pare fun deloc si nici placut, s-ar duce naibi placerea la cat ar munci femeia

Pai tocmai asta e ideea... femeia nu munceste deloc...
spuneti parerea asta dupa ce o sa incerci cu 2... cu siguranta nu o sa mai fie la fel...

Si ma rog de ce e considerat fun cu 2 femei si e considerat oribil cu 2 barbati...?asta e alta prejudecata sexuala... Mie nu mi se pare deloc fun cu 2 femei , ca barbatul ala abia daca satisface o femeie... sau le intarata pe amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Sex in trei, da! (si sa intampla foarte frecvent asa ceva, ba chiar sex in 4, in mai mult de 4).
Dar nu sunt de acord cu 'sex in 3 simultan'...
Adica, eu cu stoul, o data; eu cu amantul, alta dat; eu cu amanta sotului, alta data, baietii intre ei... treaba lor.
Dar mai mult de 2 deodata e aiurea, si foarte incomod probabil, daca nu esti profesionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

asta nu este subiect pt un kid.

Poate este subiect pentru un kid, poate nu este subiect pentru un kid. Un kid hotaraste ce subiect este pentru un kid si ce subiect nu este pentru un kid.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Si ma rog de ce e considerat fun cu 2 femei si e considerat oribil cu 2 barbati...?asta e alta prejudecata sexuala...

Ce prejudecata, soro? E chestie de gust, cum spuneam...adica eu, in loc sa vad doua funduri de dame, apetisante, vad si unul paros, de mascul...adica am prejudecati daca nu-mi plac barbatii??

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Da rufus .. e chestie de gust... dar de gustul tau.. asa ca nu e cazul sa generalizezi, pentru ca in majoritate aici discuta femei.
Nu ma refeream la tine cand ziceam de prejudecati sexuale.. In general sexul in 3 inseamna de cel mai multe ori 2 femei pe un barbat decat invers..
Si ca sa continui cu "prejudecati sexuale " sex in 3 cand implica 2 femei insemna musai ca cele 2 sa se joace intre ele iar daca cumva cea de-a 3 a e inafara cuplului sa fie pe post de animantoare..
2) cand sant 2 barbati si o femeie cei 2 se asteapta sa faca femeia totul

Personal nu sunt adepta nici unei forme de sex in 3 iar daca ar fi sa am vre-o preerinta pentru "sexul neconventional" as alege swingingul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

Da rufus .. e chestie de gust... dar de gustul tau.. asa ca nu e cazul sa generalizezi, pentru ca in majoritate aici discuta femei.
Nu ma refeream la tine cand ziceam de prejudecati sexuale.. In general sexul in 3 inseamna de cel mai multe ori 2 femei pe un barbat decat invers..
Si ca sa continui cu "prejudecati sexuale " sex in 3 cand implica 2 femei insemna musai ca cele 2 sa se joace intre ele iar daca cumva cea de-a 3 a e inafara cuplului sa fie pe post de animantoare..
2) cand sant 2 barbati si o femeie cei 2 se asteapta sa faca femeia totul

Personal nu sunt adepta nici unei forme de sex in 3 iar daca ar fi sa am vre-o preerinta pentru "sexul neconventional" as alege swingingul

2 barbati si o femeie nu inseamna ca de la ea se asteapta tot.din pct meu de vedere ea primeste totul la dublu.
si ca o simpla intrebare : de ce ai alege swingul?

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:

2 barbati si o femeie nu inseamna ca de la ea se asteapta tot.din pct meu de vedere ea primeste totul la dublu.
si ca o simpla intrebare : de ce ai alege swingul?

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Da asa ar fi de preferat, asta daca cei 2 nu au anumite prejudecati. si in cazul asta cand ea nu face nimic e super..( numai ca eu inca nu am avut norocu ala - numai incercari ratate).
Dintre toate experientele mele de sex neconventional , swingul a fost cea mai placuta. si reusita. Cand incerci sex in 3 nu stiu , parca e sentimentul acela ca esti cu o necunoscuta sau necunoscut si nu prea iese deloc bine... ca deh.. la inceput trebuie stabilite "regulile jocului".(si aici niste grade etilice fac minuni sau dezastre dupa caz) si intro oarecare masura cred ca e mai mult un joc de orgolii decat sex. in schimb in swing esti LIBER sa faci ce vrei , cu cati sau cate vrei, sau sa nu faci nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Si ma rog de ce e considerat fun cu 2 femei si e considerat oribil cu 2 barbati...?asta e alta prejudecata sexuala...

Ce prejudecata, soro? E chestie de gust, cum spuneam...adica eu, in loc sa vad doua funduri de dame, apetisante, vad si unul paros, de mascul...adica am prejudecati daca nu-mi plac barbatii??

pai rufus...ce treaba ai tu nene in spatele domnului cu fundul paros? tocmai acolo ti-ai gasit sa te asezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

pai rufus...ce treaba ai tu nene in spatele domnului cu fundul paros? tocmai acolo ti-ai gasit sa te asezi?

Mai sunt si din aia,,späni asa
Asa ca, in caz de ceva, fundul la control intai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

in schimb in swing esti LIBER sa faci ce vrei , cu cati sau cate vrei, sau sa nu faci nimic.

Nici in swing nu e chiar asa; reguli exista in orice forma de distractie sexuala, fiecare dintre participanti are limitele sale, cit de largi nu conteaza, dar regulile trebuie stabilite de la bun inceput. Persoane cu vederi destul de largi incit sa accepte sexul in grup se pot dovedi foarte "inguste la minte" cind e vorba de spanking, dirty talking etc etc.
Swinging-ul presupune schimb de parteneri, ca e vorba de 10 cupluri sau de 100, ca se petrece in casa unuia dintre cupluri sau intr-un club de genul. Daca te duci in club esti liber sa nu faci nimic, daca e vorba de doar doua cupluri sa nu faci nimic se cheama intilnire ratata (dpdv sexual). Majoritatea cluburilor accepta si barbati singuri, raminind la latitudinea invitatilor daca prefera swingul sau o experienta mai apropiata de gangbang.

La capitolul sex in 3, daca discutam despre sexul celei de-a treia persoane, cred ca e foarte important daca femeia (din cuplu) are macar ceva tendinte bisexuale sau nu. Daca nu, si daca doreste/accepta o experienta in 3, va prefera un barbat. Motivul mi se pare destul de simplu, in sensul ca unui barbat ii este mult mai greu sa satisfaca doua femei, in timp ce sansele unei femei de a fi satisfacuta cresc in cazul participarii a doi barbati. In general pentru o femeie nu e la fel de greu sa satisfaca un barbat, cum este pentru un barbat; cauzele sint pur fiziologice: daca o femeie poate "termina" de 10 ori, un barbat va "termina" o data si e bun terminat (macar pentru o perioada)
Faptul ca sexul cu 2 femei este o fantezie despre care se vehiculeaza ca ar fi comuna aproape tuturor barbatilor mi se pare oarecum eronat, adica am cunoscut barbati care au declarat ca s-ar simti foarte presati intr-o asemenea situatie. Daca au mintit...minciuna e a lor.

Autoarea subiectului mentiona insa in prima sa postare si ceva legat de inselat...inselat care dupa parerea mea nu are chiar nici o legatura cu sexul in 3,4,100. Adica nici eu nu cred ca daca accepti sa faci sex in 3, sotului nu-i vor mai fugi ochii dupa vecina.

In rest, subiectul e oarecum interesant, cu conditia sa nu se emita judecati de valoare si sa nu se ajunga la jigniri. Personal sint curioasa cum priveste romanul subiectul, pentru ca in alte tari europene am observat ca acest gen de practici sexuale e destul de raspindit. Adica in PAris, in Barcelona, in Milano, in Amsterdam, am vazut cluburi de swingeri care...afisau clar asta. La noi cred ca practica nu e raspindita, sau poate nu ma invirt eu in cercurile "potrivite"? Sau e o practica mai "de dormitor" care se face mai pe ascuns, mai "privat"? Ca de cluburi in RO nu am auzit...sau poate din nou nu m-am uitat eu unde trebuie..?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput