sex in 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

pisigri, inteleg ce vrei sa spui si sunt de acord cu tine. E mai mare tentatia de a striga 'pocaiti-va!' decat de a incerca sa intelegi.

conchita, sigur ca divortul e real. That was the point.
Eu am ramas insa arestata - ca insecta in chihlimbar - in primitivismul ideii ca neste oameni se apuca de sex pe langa sexul sportiv, sexul de ...nush cum sa-i zic, usurare? etc ca sa exprime niste sentimente, sa le faca manifeste. sentimente care sigur, pot fi limpezi ca apa Ozanei sau mai intunecate ashea. Prin urmare, nimic din ce fac persoanele astea (de orice sex si in orice combinatie) cu trupul lor pentru a-si produce placere nu poate fi 'perversiune'.

Nu stiu insa ce sentimente (nu neaparat 'inaltatoare', dupa cum am spus) se manifesta intr-un bukakke party, care, din punctul meu de vedere, nu e decat cautarea placerii goale. Si aci ma opresc pen'ca vreau cu orice pret sa-mi mai ramana o farama de imagine de sine nepenibilizata de toata vorbaraia asta despre 'sentimente'.

biricica, ma chinui de o ora sa-mi amintesc (si bineinteles ca nu pot) cine a zis urmatoarea chestie: lumea viseaza la orgii pentru ca in vise participantilor nu se intampla sa le miroasa gura. Si nici la teveu, for that matter

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Si pentru ca (iar) m-am lasat furata de febra lirica, am uitat sa ma refer la subiectul subiectului.
N-am nicio parere despre sexul in trei sau in n la puterea tz. Pot avea pareri doar despre acte separate sau despre individualitati separate angajate in actele respective.
Imi iau libertatea de a va recomanda doua filme - niciunul vreun cap de opera, insa quite ok: www.imdb.com/title/tt0111418/" target="_blank">Threesome - care trateaza sexul in trei (si sunt doi barbati si o fomeie involved, Rufus, nu te uita!) si www.imdb.com/title/tt0431975/" target="_blank">Peindre ou faire l'amour - cu echangisti din intamplare:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Posturile de la acest subiect imi aduc aminte de toate reactiile generale atunci cand tema este una sexuala.(indiferent de locatie)

Sunt unii care se amuza, glumesc, altii care acuza, altii care iau in serios, altii care se enerveaza...lume pestrita, ce sa zic

Oricum, parerea mea este ca ideea sexului in 3-4-10-20, ramane pentru multi la stadiul de fantezie, total privata, ba de multe ori renegata.
Fanteziile sunt cel mai maleabil lucru. Te bucuri de ele apoi le dai la o parte fara sa iti fie zdruncinata parerea de sine.(asta propos si de femeile casatorite care viseaza in doi la Brad)

Normele sociale acuza orice fel de ´´altceva´´. Dar sa nu uitam ca societatea este formata din oameni iar laitmotivul placerii este unul atat de prezent in mintea noastra incat nicio regula din lume nu il poate aboli.

Pe mine ma amuza cand X il acuza pe Y, care a pus in practica ceea ce si X gandeste dar nu face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

.....mi-a placut!......topicul asta!!!!

si ca sa fiu on-topic:am o parere foarte buna despre sexul in 3....da' sa fie la altii ...nu la mine si la omu' meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

.....mi-a placut!......topicul asta!!!!

si ca sa fiu on-topic:am o parere foarte buna despre sexul in 3....da' sa fie la altii ...nu la mine si la omu' meu

ask your man about

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

l-am intrebat ....si evident ca i-a suras ideea de eu,el si o alta ea

si apoi i-am propus sa incercam si varianta eu ,el si un alt el......si i-a disparut zambetul de pe fata

asa ca am hotarat ,de comun acord, sa nu fim mai mult de 2 in pat in acelasi timp

acu'.....om trai s-om vedea.....ca nu stii ce-ti rezerva viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

l-am intrebat ....si evident ca i-a suras ideea de eu,el si o alta ea

si apoi i-am propus sa incercam si varianta eu ,el si un alt el......si i-a disparut zambetul de pe fata

asa ca am hotarat ,de comun acord, sa nu fim mai mult de 2 in pat in acelasi timp

acu'.....om trai s-om vedea.....ca nu stii ce-ti rezerva viata

daca varianta propusa de tine nu i-a suras indica o doza de egoism.era ok daca erau doua pt placerea lui personala dar n-a mai fost ok pt placerea ta.
daca accepti sexul in 3 il accepti indiferent de combinatie.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

sunt perfect de acord cu tine espiritu

dar...hai sa-ti spun un secret:desi eu am propus varianta eu,el si o alta ea......nu as fi dus-o pana la capat niciodata.
am vrut doar sa-i vad reactia....asa am eu un obicei-nu tocmai sanatos ,recunosc-sa testez reactiile oamenilor din jurul meu in diverse situatii.

asadar....suntem 2 egoisti in casnicia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

e fantezia mea din adolescenta (al treilea = mascul). poate o sa mi se indeplineasca vreodata. nu fac nimicun demers in sensul asta, sunt pica para malaiatza. dar poate vreodata... cine stie...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

Am stat si m-am gandit si cred ca varianta 2 masculi si o femeie e super,intr-adevar femia primeste mult mai mult

Acum ramane sa-l conving pe sotu.

Mergi la inceput