sex in 3
Raspunsuri - Pagina 20
ginapapal spune:
Vad ca isca multe discutii subiectul asta si de aceea imi exprim si eu o parere in legatura cu abordarea temei. As incepe cu "Faceti dragoste, nu sex"....Majoritatea suntem in cautare de senzatii tari. Unii apeleaza la tot felul de asa zise sporturi extreme sau chiar la droguri pentru a le obtine. Si sexul, daca este luat doar ca o modalitate de a obtine senzatii, tot un drog este. Si cu drogurile se stie cum este. Cu timpul ne trebuie altele tot mai tari ca sa obtinem "senzatii" si pana la urma asta ne distruge. Cred ca asa e si cu sexl in trei...dupa ce-l vom experimenta vom vrea sex in 4..5..6 si asa mai departe. Experiente tot mai exotice si mai iesite din comun. Si nici una nu ne vor aduce implinire daca nu exista iubire. Nu ne vor ajunge niciodata "senzatiile". Vom vrea altele si altele.
Care ar fi rezolvarea?...Eu cred ca fara iubire nimic nu ne poate aduce adevarata implinire. Asa ca sa facem dragoste...daca e in doi sau in trei sau in mai multi, conteaza mai putin. Important e sa ajungem sa ne cunoastem sufletul, iar relatiile cu fiintele pe care le iubim ne ajuta sa facem asta.
AVoogt spune:
Sotul meu a tot incercat ...fara succes insa
Mi-a propus cu o fata (aleasa de mine) ... rasp meu a fost NU
Mi-a propus cu un barbat (ales tot de mine ) crezand ca o sa ma tenteze ..rasp meu tot NU
I-am explicat de ce si a inteles dar mi-a zis daca se intampla sa ma razgandesc sa-i spun
de
AVoogt
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutza1979 ...dar asta nu inseamna ca nu as face sex in 3 DA, as face sex cu 2 super barbati,frumosi (eventual prieteni)intr-un loc exotic, o tara straina...dupa care sa nu-i mai vad niciodata! |
un loc exotic si etc etc..pai sint unii care au tapet in sufragerie cu palmieri, nisip..etc...dupa 1 sticla de vin pe burta goala nici nu-ti dai seama.
Guestus spune:
citat din mesajul lui AVoogt Sotul meu a tot incercat ...fara succes insa Mi-a propus cu o fata (aleasa de mine) ... rasp meu a fost NU Mi-a propus cu un barbat (ales tot de mine ) crezand ca o sa ma tenteze ..rasp meu tot NU I-am explicat de ce si a inteles dar mi-a zis daca se intampla sa ma razgandesc sa-i spun de AVoogt |
da l-ai intrebat daca a incercat smecheria asta cu 2 fete si el si cu fosta lui iubita?
AVoogt spune:
citat din mesajul lui Guestus da l-ai intrebat daca a incercat smecheria asta cu 2 fete si el si cu fosta lui iubita? |
Ca sa-ti satisfac curiozitatea ...da a incercat prin adolescenta.
Si cu tine acum ...normal ca l-am intrebat
de
AVoogt
Guestus spune:
deci a incercat asa ceva..ofofofof..mai rau pt tine nici ca se poate.
el are in cap numai si numai ce senzatii a avut el atunci cu 2 simultan...si etc etc...si doar cu una e monoton..si ce plicticos este acum...totul standard...etc etc
ce crezi...am dreptate sau nu?
AVoogt spune:
citat din mesajul lui Guestus deci a incercat asa ceva..ofofofof..mai rau pt tine nici ca se poate. el are in cap numai si numai ce senzatii a avut el atunci cu 2 simultan...si etc etc...si doar cu una e monoton..si ce plicticos este acum...totul standard...etc etc ce crezi...am dreptate sau nu? |
De ce rau pt mine ? Daca nu simt asta din partea lui nu stiu de ce te agiti tu Nu este un obsedat sexual dar ca orice barbat a incercat si nu face caz din asta ... pt olandezi este ceva normal. Si crede-ma nu sunt nici plictisitoare si nici monotona , ba chiar inventiva nu ma incadrez in cel standar despre care vb.
Tu probabil ai in cap numai si numai senzatii fiindca nu ai avut ocazia sa vezi cum e ...
M-am facut inteleasa ?
de
AVoogt
Alinutza1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
un loc exotic si etc etc..pai sint unii care au tapet in sufragerie cu palmieri, nisip..etc...dupa 1 sticla de vin pe burta goala nici nu-ti dai seama. |
...pai daca are tapet pe perete nici nu se mai pune problema de sex ...nici macacar in 2 , nici vin pe burta goala fiindca se rupe filmul si nu asta imi e interesul!
Eu n-as vrea musai un loc super luxos insa sa fie departe,departe de casa!
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AVoogt
De ce rau pt mine ? Daca nu simt asta din partea lui nu stiu de ce te agiti tu Nu este un obsedat sexual dar ca orice barbat a incercat si nu face caz din asta ... pt olandezi este ceva normal. Si crede-ma nu sunt nici plictisitoare si nici monotona , ba chiar inventiva nu ma incadrez in cel standar despre care vb. Tu probabil ai in cap numai si numai senzatii fiindca nu ai avut ocazia sa vezi cum e ... M-am facut inteleasa ? de AVoogt |
cum domle pt holandezi e ceva normal sa faca sex in 3?
nu pot sa cred asa ceva.
de ce nu-l intrebi asa direct in seara asta..."auzi draga..spune sincer cu mina pe biblie e mai bine cu 2 fete sau doar cu 1 ? "
Guestus spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 ...pai daca are tapet pe perete nici nu se mai pune problema de sex ...nici macacar in 2 , nici vin pe burta goala fiindca se rupe filmul si nu asta imi e interesul! Eu n-as vrea musai un loc super luxos insa sa fie departe,departe de casa! |
un loc departe de casa gasesti prin insule...dar acolo sint aborigeni si nu cred ca asta iti doresti
da sa mergi intr-o croaziera cu sotul 8 zile intre Miami- bahamas....si sa cunosti 2 tipi bine la barul cu pian de la etajul 5 (sotul cu rau de mare in camera) ?