sex in 3
Raspunsuri - Pagina 21
andaluna spune:
ce zic eu la sex in 3:
un barbat care propune partenerei asa ceva e un naiv credul, care are fantezii de disneyland sexual, care habar n-are ce sadeste in capul femeii si ce il asteapta de la ea...vai si amar de capul lui
plus ca-si desconspira propria impotenta, zic eu.
sa-si pastreze fanteziile pentru sine, sau sa astepte sa i se propuna asta de catre partenera.
AVoogt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus cum domle pt holandezi e ceva normal sa faca sex in 3? nu pot sa cred asa ceva. de ce nu-l intrebi asa direct in seara asta..."auzi draga..spune sincer cu mina pe biblie e mai bine cu 2 fete sau doar cu 1 ? " |
Auzi draga..spune sincer cu mina pe biblie te intereseaza asa de tare viata mea sexuala ?
Totusi, daca esti asa de interesat vin-o si fa un sondeaj,cine stie.. poate te alegi si tu cu ceva,da norocul peste tine
de
AVoogt
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
Sau poate pentru ca mai avem un dram de respect fata de taina cununiei, fata de iubire adevarata, un pic de morala, un pic de frica de Dumnezeu. Zic si eu. O mai fi ramas un pic. Doamne ajuta sa nu pierdem si dramul asta de bun simt! Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Ce are, fratilor, ... cu prefectura? ce legatura are sexul oral cu respectul fata de taina cununiei? ce stam sa ne ascundem atat dupa degete? cine nu face si nu incearca, nu stie ce pierde! si apoi, placerea e de ambele parti, nu?
Mi-a placut mult si de dna careia i s-a facut rusine si a zis ca nu mai intra la subiect. Ea o avea copii? Daca da, cum i-o fi facut? stau si eu si ma intreb, i-o fi fost rusine tare cand i-a conceput? sa ma scuzati daca am sarit calul, dar nu m-am putut abtine.
N-am nimic cu nimeni, dar io una nu cred ca toti sunt atat de "smeriti" si daca sunt, pierderea lor.
Am de multe ori impresia ca multor oameni chiar le este rusine sa vorbeasca despre sex, despre ce le place si ce nu le place, despre sex oral... chiar si cu partenerul evita aceste discutii, cand de fapt, descoperirea a ceea ce-mi place / ce-i place este poate unul dintre cele mai importante lucruri si locuri de explorat...
si daca toate femeile ar gandi mai deschis (nu ma refer neaparat la sex in 3, ci in general), ce bine ar fi, poate ca nu ar mai fi atatea suferinte in cuplu!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui pepene iarasi, in conditiile in care intr-un cuplu stabil si fericit, unul vrea si altul nu vrea, mi se pare rational, sa incerci oarecum sa "cuantifici" suferinta/placerea de a alege varianta in continuare. ori, se pare ca in multe cazuri, suferinta provocata celui care nu vrea pare mai mare si mai ales pe termen lung mai distructiva, decat renuntarea la o placere de cateva ore. din nou, cum vad eu lucrurile. asadar, cel putin in cazul meu, refuzul nu tine deloc de traditionalism, ci de suferinta sufletului meu. |
Pepene, nu, in cazul in care unul vrea si altul nu vrea, este gresit sa se intample ceva in sensul asta. Adik in situatia in care ambii parteneri sunt pro e una, daca unul e contra, deja calea e gresita, pt ca, undeva pe drum, cineva va avea de suferit (si implicit relatia).
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
pepene spune:
ingeras, eu gandesc ca tine.
totusi, cum hotaram cine e cel mai indreptatit in cererea lui? cel care cere si care va fi refuzat, sau cel care nu accepta propunea partenerului pt. ca ar suferi?
ingeras26a spune:
In cazul acesta, dupa parerea mea, dat fiind ca pentru unul ar fi curiozitate / placere, iar pt celalalt durere, eu as opta sa nu fac nimic, pentru a nu-l rani pe celalalt pentru propria-mi placere. Clar, fara nicio indoiala.
Plus ca daca ai cea mai mica indoiala, mai bine nu o faci. Daca e curiozitate din partea amandurora, atunci se schimba treaba...
E acelasi lucru ca si la adoptie, din punctul meu de vedere. Daca nu sunt ambii parteneri convinsi 100% ca vor sa o faca, mai bine nu o fac, pentru ca cineva (poate) va avea, la un moment dat, de suferit.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
pepene spune:
ingeras,
exact asa gandesc si eu. intr-un caz e vorba de o placere, curiozitate temporara, pe cand in celalalt caz e vorba de o durere profunda si pe termen-lung.
de asta parerea mea este ca cei care isi doresc sa experimenteze inainte de a fi cu cineva pe termen lung care nu le impartaseste dorinta.
astfel toate partile sunt multumite.
mianna spune:
citat din mesajul lui pepene ingeras, eu gandesc ca tine. totusi, cum hotaram cine e cel mai indreptatit in cererea lui? cel care cere si care va fi refuzat, sau cel care nu accepta propunea partenerului pt. ca ar suferi? |
cred ca nu doar in problema asta, ci in orice legat de sex, e permis orice atata vreme cat nu provoaca durere (nu neaparat fizica) altcuiva. deci nu vad vreo dilema.
XIO spune:
citat din mesajul lui andaluna ce zic eu la sex in 3: un barbat care propune partenerei asa ceva e un naiv credul, care are fantezii de disneyland sexual, care habar n-are ce sadeste in capul femeii si ce il asteapta de la ea...vai si amar de capul lui plus ca-si desconspira propria impotenta, zic eu. sa-si pastreze fanteziile pentru sine, sau sa astepte sa i se propuna asta de catre partenera. |
Asta sa le-o spui si alora care au cerut si au primit ca sa iti rada in nas .
Faza cu impotenta e urmatoarea : neacceptand un comportament incercam sa-i aducem conotatii negative pt. a sadi in mintea alora mai slabi ideea ca e ceva gresit si anormal.
Nu-i deloc. E un mijloc de placere , ceva nou , consimtit de toti 3 sau cati sunt care le face placere. Nu stiu ce e cu impotenta sincera sa fiu , dar mnoa
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
andaluna spune:
nu-i romantica propunerea si-sunt convinsa-nici realizarea. sa recunosti tu, barbat, ca esti atat de destins in relatia respectiva, atat de sigur de ea, incat sa-ti stea mintea la gourmanderii de genul...
faza cu placerea, XIO: problema la sex este ca intervine intotdeauna factorul psihologic si si cel emotional. nu este o zona numai a placerii. e un teren minat. si absolut incontrolabil...e un mare mister sexul...daca ar fi numai o sursa de placere...vai, pai ar fi simplu.
in fond, tu nu stii de ce ti-a propus tie prietenul ce ti-a propus. si n-ai sa stii niciodata cu exactitate. poti sa presupui, sa-i spui rafinament, sa-i dai diverse nume si sensuri...
sunt crunti barbatii astia...