sex in 3

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Espiritu, asa o fi in teorie. Doar ca barbatii vad chestia asta cu doua femei, mai mult decat doi si una.Ceea ce pana la umra poate e normal, ce sa zic.

Si in plus, il hartuiam nitel pe Guestus care cred ca ar face urat rau daca i-ar propune nevasta un al treilea in pat Ar incepe o teorie cu chimie si fizica, de i-ar trece pofta doamnei

e prea multa liniste la sex in 3

pai ladyj...sorry da tu esti inchistata intr-o gindire bisericoasa si comunista.
Dupa logica ta toata lumea trebuie sa fie casatorita...si totul se poate intimpla numai intre sot-sotie (asta pt fidelitate)...si o a treia persoana. Stai ca vin acum iar comentariile cu copii care se uita pe gaura cheii si alte prostii.

De asa ceva ce zici..ai mai pomenit sau nu? .....3 colegi de job...au voie sex in 3 sau nu? In delegatie...cita lume nu pleaca in delegatie in ziua de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Espiritu, asa o fi in teorie. Doar ca barbatii vad chestia asta cu doua femei, mai mult decat doi si una.Ceea ce pana la umra poate e normal, ce sa zic.

Si in plus, il hartuiam nitel pe Guestus care cred ca ar face urat rau daca i-ar propune nevasta un al treilea in pat Ar incepe o teorie cu chimie si fizica, de i-ar trece pofta doamnei

pai ladyj...sorry da tu esti inchistata intr-o gindire bisericoasa si comunista.
Dupa logica ta toata lumea trebuie sa fie casatorita...si totul se poate intimpla numai intre sot-sotie (asta pt fidelitate)...si o a treia persoana. Stai ca vin acum iar comentariile cu copii care se uita pe gaura cheii si alte prostii.

De asa ceva ce zici..ai mai pomenit sau nu? .....3 colegi de job...au voie sex in 3 sau nu? In delegatie...cita lume nu pleaca in delegatie in ziua de azi!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

G, ori ma confunzi, ori te plictisesti ori vrei sa vezi pur si simplu care e reactia mea la ceea ce scrii tu mai sus.
Reactia nu o pot explica din taste..incerc totusi:
Multumit?

Peste faza cu inchistarea bisericoasa trec, da pe aia cu inchistarea comunista nu ti-o iert. Te prind eu la inghesuiala, stai fara grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 24h spune:

am intrat din intamplare pe forum si-mi sta mintea-n loc de ce subiect v-ati gasit sa discutati!!!lumea asta "buna" chiar nu mai are alt un mod de delectare...hmmmm...
24h,tu ce cauti pe forum???ai copii?discuta draga despre asa ceva pe alte forumuri,ma mir ca ti s-a permis subiectul...chiar nu mai exista rusine !

Asta ma dat pe spate ca sa intri pe forum trebuie neaparat sa fi maritata si sa ai copii nu?

Se pare ca unele femei au ramas comuniste si inapoiate rau de tot.Ceo fi frate atat de rusinos sa vb de sex in 3 ?

Una peste alta la mine nu a mers niciodata faza cu "propusu" si mi se pare aiurea sa fie totu programat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Ce de fantezii frate...nimic concret, numai
Teoria ca teoria da practica ne omoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Patrik_Daria spune:

tentant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citind anumite posturi si parerea unor persoane vis a vis ...open mind, mi-am adus aminte de o veche amica a carei sot i-a facut cadou de ziua ei, o programare la un salon de masaj erotic...(o sedinta de 50 minute, masaj erotic, muzica, lumanari, va imaginati voi...)cu...finalizare...asta da open mind

referitor la topic, eu am avut o propunere cu ceva ani in urma, propunere care a venit de la un cuplu de americani a cate 100 kg bucata...rar m-am simtit atat de umilita si revoltata, sincer...
eram singura in Friday's, nu deranjam pe nimeni, imi mancam linistita salata, si...vine sotia, cu propunerea...am zis ca nu inteleg bine...a iesit un pic de carnaval, nu cred ca le-au mai trebuit sa deranjeze pe nimeni vreo buca'de vreme...

adevarul ca ideea de sex in 3-4 sau cati or fi imi repugna, sunt altele mai ...satisfacatoare

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Imi vine sa rad ca am gasit postata treaba cu sex in trei pe forum...si al meu sot ma mai intreaba din cand in cand daca as accepta sex in trei..cu o fata aleasa de mine..si i-am zis ca daca accepta sa o facem in trei si cu un barbat ales de mine//poate mai discutam...a inchis subiectul imediat...Adica el e gelos daca ma vede cu altul..dar eu sa nu fiu..sa iau totul ca o joaca si atat...Hoti mai sunt si barbatii astia..in plus fiind heterosexual nu vad normal sa am si o partenera in pat...e peste puterea mea de a suporta..nu-mi plac femeile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

sex in 3 ...nu se face niciodata cu prieten/pretena (sot/sotie) si un al 3-lea.
Sex-ul in 3 se face cand cei 3 nu prea au nimic in comun decat atractie!

24h - sa raspund la intrebare ta! Daca pretenul mi-ar propune sex in 3...pai mi-a propus si i-am raspuns exact ca XIO :

Citat:
Mi-am pus un zambet malitios pe fatzuca si i-am zis
"Bine , mai , hai sa incercam. " Zambete& bucurie
"Dar dupa ce incercam cu fata aia il chemam si pe V (prietenul lui cel mai bun)"

...dar asta nu inseamna ca nu as face sex in 3
DA, as face sex cu 2 super barbati,frumosi (eventual prieteni)intr-un loc exotic, o tara straina...dupa care sa nu-i mai vad niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

DA, as face sex cu 2 super barbati,frumosi (eventual prieteni)intr-un loc exotic, o tara straina...dupa care sa nu-i mai vad niciodata!

asa parca m-as baga si io...

Mergi la inceput