sex in 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si acum alta chestie....nu chiar toata lumea are sansa sa fie si sa faca parte din aceea imprejurare. ....e clar asta.
si sa mai enervam lumea putin....cine isi isi da seama ca nu are sanse e ala care e cel mai categoric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RAUTATE MICA

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

concluzia este ca...intr-o anumita imprejurare...cind anumite conditii sint indeplinite...exact ca la o reactie chimica ...este greu sa refuzi un sex in 3.
e...cele care sint asa categorice ca nu si nu si nu...inseamna ca nu au dat peste diavol.
si cu cit trece timpul cu atit le scad sansele....si asta este in avantajul lor

Da...cred si eu ca barbatii se arunca mai cu curaj in asemenea experiente.
Vreau sa-ti vad fatza, Guestus, cand sotia iti propune sex in 3 . Voi doi si un ALTUL. Tot asa de entiziasmat vei fi?

ladyj...tu nu intelegi nimic. nici prea multe ore de fizica si chimie nu ai facut. ...nu intelegi bre ca in anumite imprejurari...nu asa aiurea in tramvai joi cind imi vine butler la munca apare si propunerea.

Mai G, lasa tu chimia si fizica. Zi asa clar la subiect: ce imprejurari? Imprejurarile favorabile includ un El sambata(ca joia nu iti place) au ba?

Mergi la inceput

ladyj....nu intelegi nimic dar in schimb tragi cu ochiul si comentezi.
pai nu pot sa las chimia...ca asa iti explic tie mai simplu. au reusit astia sa uneasca un atom de H cu unul de O la o anumita presiune, temperatura, mediu etc etc.
acelasi principiu functioneaza si la oameni...ca doar nu sint martieni?

Mergi la inceput

Citat:

ladyj....nu intelegi nimic dar in schimb tragi cu ochiul si comentezi.
pai nu pot sa las chimia...ca asa iti explic tie mai simplu. au reusit astia sa uneasca un atom de H cu unul de O la o anumita presiune, temperatura, mediu etc etc.
acelasi principiu functioneaza si la oameni...ca doar nu sint martieni?

Mda, sa nu care cumva sa te gandesti la vreo cariera in domeniul didactic ca nu ai talent deloc.

Te ascunzi dupa atomi ca nu vrei sa raspunzi la intrebare, nu-i frumos

Mergi la inceput

pai ladyj...tu ce vrei nene pina la urma?...vrei date exacte sa-ti satisfaci gindurile si curiozitatile (vream sa auzim ..."pftiu drace asta in nici un caz" )....asa ca la revista cancan...sau te intereseaza fenomenul "sex in 3" in termeni stiintifici ..cum iti explic yo.

tu vrei sa auzi cancanuri...tiganii...mizerii...asta vrei. este? ..recunoaste

Mergi la inceput

Citat:

pai ladyj...tu ce vrei nene pina la urma?...vrei date exacte sa-ti satisfaci gindurile si curiozitatile (vream sa auzim ..."pftiu drace asta in nici un caz" )....asa ca la revista cancan...sau te intereseaza fenomenul "sex in 3" in termeni stiintifici ..cum iti explic yo.

tu vrei sa auzi cancanuri...tiganii...mizerii...asta vrei. este? ..recunoaste

daa, exact de la tine vreau eu informatii concrete care sa imi satisfaca curiozitatea. Ai vrea tu, domnule G, ca satisfacerea curiozitatii mele sa stea in tastatura dumitale

Ce vreau eu? Te-am intrebat de 3 ori pana acum: care e reactia cand vine sotia ta la tine si iti propune nebunia cu un ´´el´´? Tot asa viteaz vei fi? (cu chimie cu tot)

Vitejia voastra sta defapt in o a doua EA, recunoaste macar ca nu te papa nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ladyj depinde mult de feeling si situatie.eu am mai spus si mai spun daca accepti ideea de sex in 3 o accepti indiferent de combinatie.nu poti fi egoist.asta in ideea in care toata lumea e heterosexuala.cand sunt tendinte bi atunci e altceva.dar cred ca acum discutam in maniera hetero.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Espiritu, asa o fi in teorie. Doar ca barbatii vad chestia asta cu doua femei, mai mult decat doi si una.Ceea ce pana la umra poate e normal, ce sa zic.

Si in plus, il hartuiam nitel pe Guestus care cred ca ar face urat rau daca i-ar propune nevasta un al treilea in pat Ar incepe o teorie cu chimie si fizica, de i-ar trece pofta doamnei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

topicul nu se referea la sex in trei doar dupa casatorie...exista viata si inainte de casatorie
Atata teorie si atata necunoastere:-)Va dati cu presupusul dar la capitolul practica...
Da, la un moment dat a fost foarte bine, este o amintire frumoasa si nu as schimba cu nimic ceea ce s-a intamplat! Si domnii au fost niste gentlemen's superiori:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput