sex in 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E prima oara cand ma face cineva "duduie".
Elizaj , nu ne intere' prestatia sexuala a sotului tau in dormitor
Noi discutam aici despre sexul in 3 , pareri si experiente.
Pe langa asta , iti ssugerez sa cauti in dictionar unele cuvinte pe care le folosesti pt. a vedea daca le folosesti bine sau nu .
Eu iti dau doar 5 puncte...stiu ca poti mai mult.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui elizaj
....am un sot care face cat 30,nu cat 2,cum isi doresc unele "doamnne"...

e gagiul din poza?

http://photos1.blogger.com/blogger/4296/2943/1600/biggest-hamburger-or-cheese-burger.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui elizaj
....am un sot care face cat 30,nu cat 2,cum isi doresc unele "doamnne"...

e gagiul din poza?

http://photos1.blogger.com/blogger/4296/2943/1600/biggest-hamburger-or-cheese-burger.jpg

...face cat 30 odata sau astia 30 sunt in decursul anului?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

probabil se va deschide topicul "sex in 30" pt asta.sa lasam ideile preconcepute ale unora si sa revenim ontopic.

pana una alta pana acum s-au impartasit doar idei de genul "as face" dar nimic "am facut".acu sper sa nu intelegeti ca vreau si amanunte ce si cum .
o scurta istorioara a unei amice : a avut fantezia sa fie privita in timp ce face sex.pt asta au apelat la un amic pe post de voyeur.de aici si pana la implicarea amicului in nu a fost prea mult.nu regreta experienta precizand ca a fost chiar una placuta dar ca sincer nu crede ca o va mai repeta.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

probabil se va deschide topicul "sex in 30" pt asta.sa lasam ideile preconcepute ale unora si sa revenim ontopic.

pana una alta pana acum s-au impartasit doar idei de genul "as face" dar nimic "am facut".acu sper sa nu intelegeti ca vreau si amanunte ce si cum .
o scurta istorioara a unei amice : a avut fantezia sa fie privita in timp ce face sex.pt asta au apelat la un amic pe post de voyeur.de aici si pana la implicarea amicului in nu a fost prea mult.nu regreta experienta precizand ca a fost chiar una placuta dar ca sincer nu crede ca o va mai repeta.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

espritu...nu le mai baga in seama si lasa-le sa afle singure ce si cum.

ca asa isi satisfac curiozitatea citind in loc sa faca experimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cum zicea unul din barbatii forumului: e ok daca te ia prin surprindere, nu daca il planuiesti..de acord cu asta.
Facut o data, eu si prietenul din vremea respectiva, plus inc-o tipa, prietena comuna cu oarecari orientari Bi declarate. Eram la ea acasa, ea avea un soi de crush la adresa persoanei mele, si nu stiu cum gasit-am yo nejte catushe cazute pe dupa pat. M-a mancat sa le pun pe maini(niste vin baut in prealabil mi-a dat mai mult decat buna dispozitie si ganduri jucause)..si de aici a fost cale scurta pan' la topicul subiectului in care ne scaldam cu totii. A fost bine, ca amandoi m-au rasfatzat, ei neavand mare treaba unul cu celalalt, dar putin ciudat la urma, cand fiecare statea in camera lui si eu nu stiam pe care sa impac...am ramas amici ulterior, dar experienta n-am mai repetat-o, nici cu ei, si nici cu altii..

In concluzie, nu-mi repugna ideea, deloc!

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

concluzia este ca...intr-o anumita imprejurare...cind anumite conditii sint indeplinite...exact ca la o reactie chimica ...este greu sa refuzi un sex in 3.
e...cele care sint asa categorice ca nu si nu si nu...inseamna ca nu au dat peste diavol.
si cu cit trece timpul cu atit le scad sansele....si asta este in avantajul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

concluzia este ca...intr-o anumita imprejurare...cind anumite conditii sint indeplinite...exact ca la o reactie chimica ...este greu sa refuzi un sex in 3.
e...cele care sint asa categorice ca nu si nu si nu...inseamna ca nu au dat peste diavol.

Da...cred si eu ca barbatii se arunca mai cu curaj in asemenea experiente.
Vreau sa-ti vad fatza, Guestus, cand sotia iti propune sex in 3 . Voi doi si un ALTUL. Tot asa de entiziasmat vei fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Si eu cred ca este destul de greu de refuzat si daca refuzi o sa te gandesti toata viata ca puteai sa o faci

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Da...cred si eu ca barbatii se arunca mai cu curaj in asemenea experiente.
Vreau sa-ti vad fatza, Guestus, cand sotia iti propune sex in 3 . Voi doi si un ALTUL. Tot asa de entiziasmat vei fi?

ladyj...tu nu intelegi nimic. nici prea multe ore de fizica si chimie nu ai facut. ...nu intelegi bre ca in anumite imprejurari...nu asa aiurea in tramvai joi cind imi vine butler la munca apare si propunerea.

Mergi la inceput