sex in 3
Raspunsuri - Pagina 16
giulia71 spune:
Mai Guestus, da' care e progresu' ca io aici nu ma prind?! Care e shipilu?
Iesi mai dastept dup' o partida de sex in 3 sau cum?
Unii zic ca te descoperi... in care sens?
Hai mai, daschideti-ma si pa mine la minte, faceti-ma si pe mine ,gaina batrana, asa mai opan-maind.
Multam!
uneori gandesc prea mult....
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 Mai Guestus, da' care e progresu' ca io aici nu ma prind?! Care e shipilu? Iesi mai dastept dup' o partida de sex in 3 sau cum? Unii zic ca te descoperi... in care sens? Hai mai, daschideti-ma si pa mine la minte, faceti-ma si pe mine ,gaina batrana, asa mai opan-maind. Multam! uneori gandesc prea mult.... |
daca ai practica doar misionarul ti-ar fi suficient?aici e vorba de simturi si dorinte nu de ecuatii de gradul 2 sau examene de master :)
I'm not crazy my reality is just different than yours !
XIO spune:
citat din mesajul lui elizaj am intrat din intamplare pe forum si-mi sta mintea-n loc de ce subiect v-ati gasit sa discutati!!!lumea asta "buna" chiar nu mai are alt un mod de delectare...hmmmm... 24h,tu ce cauti pe forum???ai copii?discuta draga despre asa ceva pe alte forumuri,ma mir ca ti s-a permis subiectul...chiar nu mai exista rusine ! |
Na lol!
Rusine pt. ce ? Ti se pare sexul rusinos ? In cazul in care raspunul este afirmativ sa stii ca nu trbuie nici a citesti ubiectul si nici sa raspunzi la el .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
joklk spune:
Nu inteleg de ce sa ne fie rusine sa vorbim despre sex? Nu face parte din viata noastra? De ce sa nu se permita subiectul? Nu s-a jignit nimeni, s-au spus doar pareri. Daca nu este nimic de zis mai bine nu spui decat sa iti dai cu parerea si sa iei la intrebari oameni pe care nu ii stii si care nu au facut nimic altceva decat sa discute despre un subiect sa zicem mai delicat.
Nici eu nu mi-am scris parerea pana acum dar am citit ce s-a scris si nu vad de ce sa critic oamenii pentru parerile lor.
Si acum on topic: nu as accepta sex in trei pentru simplu motiv ca nu cred ca inca o persoana in asternut, fie ea barbat sau femeie, m-ar ajuta cu ceva.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
Deianira spune:
citat din mesajul lui elizaj am intrat din intamplare pe forum si-mi sta mintea-n loc de ce subiect v-ati gasit sa discutati!!!lumea asta "buna" chiar nu mai are alt un mod de delectare...hmmmm... 24h,tu ce cauti pe forum???ai copii?discuta draga despre asa ceva pe alte forumuri,ma mir ca ti s-a permis subiectul...chiar nu mai exista rusine ! |
espiritu spune:
promit ca data viitoare initiez topicul "sex sau zacusca?ce alegeti?"
si m-am rusinat teribil.cum naiba imi permit sa fac sex si sa declar asta....wow!
I'm not crazy my reality is just different than yours !
violeta69 spune:
citat din mesajul lui elizaj cam atat...si va rog sa nu va mai obositi tastatura pt. a ma contrazice,oricum nu mai am de gand sa intru pe acest subiect...ce sa zic,asta da obiect de discutie pentru dudui frustrate))))))))) |
si asta cu "dudui frustrate" cum se numeste?!
edit:si ca sa nu zica cineva ca sunt vreo duduie frustrata sa raspund si eu la subiect...
nu sunt de acord cu sexul in 3 pt.simplul fapt ca n-as putea sa impart partenerul cu altcineva...
asta nu inseamna insa ca nu pot sa "ascult" si parerea altora....
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
asteryaro spune:
citat din mesajul lui elizaj si acum,pt domnu'guestus,n-ai decat sa deschizi topicu' respectiv,mi se pare mai de bun gust si la propriu si la figurat)))))zacusca mi se pare delicioasa,iar de sex nu mai vorbesc!!!))))))am un sot care face cat 30,nu cat 2,cum isi doresc unele "doamnne"... |
Hai mai? Cat 30? Si poate asa mult? Si zilnic???
Moama, ce rusineeeeeeeee
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui asteryaro
Hai mai? Cat 30? Si poate asa mult? Si zilnic??? Moama, ce rusineeeeeeeee |
Oauuu, aia da orgie...
ladyJ spune:
citat din mesajul lui elizaj cam atat...si va rog sa nu va mai obositi tastatura pt. a ma contrazice,oricum nu mai am de gand sa intru pe acest subiect...ce sa zic,asta da obiect de discutie pentru dudui frustrate))))))))) |
Ce pacat ca nu mai citesti la subiect!
Oricum,vroiam doar sa zic ca tastatura mea nu oboseste niciodata, asa ca pot tasta urmatoarele: M-am distrat de nota 10 citindu-ti contributia inaltatoare la subiect. Nici la circ nu ma amuzam asa
Foarte tare, ai 10 puncte de la mine. Fa ce vrei cu ele