sex in 3
Raspunsuri - Pagina 13
andacos spune:
Liliana,da' yo n-am intzeles de ce la tine a fost sex in 3?
Doar pentru ca prietenul a fost si el in camera?
Ca mie mai mult in seamana cu o relatzie in 3 decit cu sex in 3!
dana
blackpanterro spune:
A fost secs in 2+1 voyeur care mai dadea si cu ochii la Counterstrike!
Hai ca asta e prea de tot! Hai tu pretene si babardeste-mi gagica (,) ca io trebe sa ma joc pe calc!Si mai ales un preten cu dansa mai mare LOL LOL
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
pisigri spune:
Liliana, imi pare sincer rau ca nu s-a putut mentine un ton decent si de bun simt la acest subiect. Poate vulgaritatea afisata este cea care ii face pe romani atit de "contra" cind e vorba de cei care practica sexul in grup, ca tot ma intrebam mai in urma..? Ca si aici, pina de curind, tonul era ok, posta cine avea ceva de spus, exprimarea nu era de natura sa deranjeze pe nimeni...
Experienta ta nu mi se pare a fi fost de sex in grup. Sincer iti spun ca daca sexul in 3 este o fantezie de-a noastra (pe care cine stie daca o sa o punem in practica vreodata), sexul in 2+1 nu mi se pare tentant deloc, m-as simti prost ca sotul meu sa fie ocupat cu jocuri pe computer si sa cheme un prieten sa-i "faca treaba"...Ai dat si tu de inteles ca au fost ale "tineretii valuri", dar as fi vrut sa nu fie nevoie de avertismente...
Avind in vedere ca subiectul ameninta sa degenereze, eu consider ca am spus ce aveam de spus si ma retrag. Dezbatere placuta in continuare!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Hai ca asta e prea de tot! Hai tu pretene si babardeste-mi gagica (,) ca io trebe sa ma joc pe calc!Si mai ales un preten cu dansa mai mare LOL LOL |
probabil pe X l-au inhibat dimensiulile lui M, de aceea s-a aratat preocupat de continuarea jocului pe calculator.
ancadragoman spune:
Eu cred ca la Liliana a fost sex in grup ,ca sunt multi soldati in jocul asta
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 vad ca de obicei in majoritatea subiectelor despre sex in care participante la discutie sunt majoritatea femei... se invarte in jurul cozi... se desface firu in 4.. etc... numaisex in 3 nu a facut nimeni... Sustinatoarele sexului in 3 dar cu 2 barbati spun sau isi imagineaza ca ar fi super... Probabil; ar fi numai ca eu am avut numai rateuri... sa ma apuc de povestit...? Ar suna ca "la prosti" Prima " partita " pe la 19 ani cand abia descoperisem " america" . Numai la sex ma gandeam... Si ma indragostisem lulea.. De ce.. nci eu nu stiu dar era al naiba de bun ...In pat..ca doar era al 2 -lea... ASa ca dupa ce am dat gata ca de obicei cele 2 sticle de vin rosu ..am atacat patul.. Dupa primul numar.. care pt mine atunci era numai incalzitu.. el se pune la calculator sa si temine repriza de counter strike si eu trageam de el sa vina in pat.. pe usa.. pe covor.. pe geam.. oricune numai sa vina dracului odata sa si termine " treaba" Cum de la vin trecusem amandoi pe wiskey .. Ma intreba.. Draga vrei sa chem un prieten..? doar prietenul la nevoie se cunoaste... si neuronul meu Un prieten??? (of mama si ce prieteni frumosi avea.... numai hanbalisti...) care prieten...???? Ca B... nu scapa de prietena lui la ora asta... --AAha vrei un prieten.. Stai ca chem... Tu vorbesti serios? --Vorbesc foarte serios... Asa ca dupa 10 ninute.. vine cu M...Alta frumusete.. ASA ca eu ma "socializez" cu M iar el se joaca counterstrke... Si din vorba in vorba...imi aluneca mana si simt un gigant de p... si incep sa ma uit la ea.. ca numi imi venea sa cred ca poate sa fie atat de mare... asa ca.. cum nu aveam de gand sa ratez ocazia.. ne-am tras patura in cap... al meu tot se juca counter strike... Urmari??? Am inceput sa-l vizitez si pe M... De ce e rateu... Ca nu a participar si X...si ca nu a mai vrut sa repetam experienta.. |
In f. cineva care povesteste cva...
ps: de ce avertisment?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ancadragoman spune:
pentru ca toamna asta se poarta nuante de rosu(glumesc)
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Ilinca_M. spune:
Xio, avertismentul nu era pentru povestea respectiva (mizerabila si promiscua de altfel, ma abtin sa comentez mai mult) ci pentru ceva pe care moderatorul l-a sters, deoarece continea cuvinte vulgare (si in plus o referire absurda referitoare la o natie, care cica toti ar face sex (inlocuieste sintagma "a face sex" cu una care incepe cu "f" si o sa ai postarea lilianei:))) cu patura-n cap...hmm...cum o fi constatat ea asta?!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
marius spune:
Corect.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa