sex in 3
Raspunsuri - Pagina 14
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 Cu gandu la sex in 3 am scapat porumbelu.... Clar hormoni mei au luat-o razna din nou... ca doar VINE PRIMAVARA.... |
Stai in emisfera sudica?
On topic : nu, ideea nu-mi suride. Nici in 3, nici in 4 sau mai multi.
Liliana82 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Xio, avertismentul nu era pentru povestea respectiva (mizerabila si promiscua de altfel, ma abtin sa comentez mai mult) ci pentru ceva pe care moderatorul l-a sters, deoarece continea cuvinte vulgare (si in plus o referire absurda referitoare la o natie, care cica toti ar face sex (inlocuieste sintagma "a face sex" cu una care incepe cu "f" si o sa ai postarea lilianei:))) cu patura-n cap...hmm...cum o fi constatat ea asta?! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
Da re cunosc notiunea de advertisment este ca am scapat porumbelul... si dupa aia am realizat ca de fapt devenisen xenofoba fara sa vreau... si ma mai refeream si la " reteta de biscuiti po****ri"
de fapt cum mie mia-au luat-o hormonii razna.. ca doar vine primavara... imi deapan si eu amintirile...
povestea respectiva a fost doar inceputul... au mai urmat cu 2 fete.. ( de 2 ori) cu 2 barbati.. retur... sex in 6 .. swing..
dar... asa cum am mai spus... sexul in 3 indiferent de natura.. ori cu barbati ( ceea ce e de preferat ) ori cu femei... este un joc de orgolii... fie intre cele 2 .. fie intre cei 2...
Mai inainte se discuta de moralitate.. religie.. etc.. si scapasem porumbelul... pai da.. ca sexul inainte de toate e un joc.. si e o arta.. e ca gastronomia si putina coregrafie. Si normal ca te saturi de "FASOLE BATUTA" ...( sau mancare de post impusa de canoanele bisericesti)
si normal..cauti altceva si " TE DESCOPERI". Si ca sa vezi daca iti plac homarii sau nu trebuie sai incerci... dar... vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...
espiritu spune:
hai sa fiu si eu ontopic : de 2 ori cu 2 femei si o data 1 femeie cu 2 barbati.tinereturi,deh....
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Liliana82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
probabil pe X l-au inhibat dimensiulile lui M, de aceea s-a aratat preocupat de continuarea jocului pe calculator. |
Ai privit filmul swordfish? E acolo o scena cu spartul unor coduri ....
Mindy spune:
citat din mesajul lui espiritu hai sa fiu si eu ontopic : de 2 ori cu 2 femei |
sotul meu ti-ar zice: norocosule!!
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mindy
sotul meu ti-ar zice: norocosule!! |
norocul il mai si faci :).acu sincer,prima data a fost pur noroc.asa s-a nimerit nu a trebuit sa duc nici o munca de lamurire.
a doua a fost cu tratative
espiritu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Liliana82
Ai privit filmul swordfish? E acolo o scena cu spartul unor coduri .... |
try this on the road behind the wheel
pitzinuca spune:
off topic:
liliana, copilutzul tau ce mai face? e bine? a venit tati sa il vada? ce-a zis?
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."