sex in 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Cu gandu la sex in 3 am scapat porumbelu....
Clar hormoni mei au luat-o razna din nou... ca doar VINE PRIMAVARA....

Stai in emisfera sudica?

On topic : nu, ideea nu-mi suride. Nici in 3, nici in 4 sau mai multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Xio, avertismentul nu era pentru povestea respectiva (mizerabila si promiscua de altfel, ma abtin sa comentez mai mult) ci pentru ceva pe care moderatorul l-a sters, deoarece continea cuvinte vulgare (si in plus o referire absurda referitoare la o natie, care cica toti ar face sex (inlocuieste sintagma "a face sex" cu una care incepe cu "f" si o sa ai postarea lilianei:))) cu patura-n cap...hmm...cum o fi constatat ea asta?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Da re cunosc notiunea de advertisment este ca am scapat porumbelul... si dupa aia am realizat ca de fapt devenisen xenofoba fara sa vreau... si ma mai refeream si la " reteta de biscuiti po****ri"

de fapt cum mie mia-au luat-o hormonii razna.. ca doar vine primavara... imi deapan si eu amintirile...
povestea respectiva a fost doar inceputul... au mai urmat cu 2 fete.. ( de 2 ori) cu 2 barbati.. retur... sex in 6 .. swing..
dar... asa cum am mai spus... sexul in 3 indiferent de natura.. ori cu barbati ( ceea ce e de preferat ) ori cu femei... este un joc de orgolii... fie intre cele 2 .. fie intre cei 2...

Mai inainte se discuta de moralitate.. religie.. etc.. si scapasem porumbelul... pai da.. ca sexul inainte de toate e un joc.. si e o arta.. e ca gastronomia si putina coregrafie. Si normal ca te saturi de "FASOLE BATUTA" ...( sau mancare de post impusa de canoanele bisericesti)
si normal..cauti altceva si " TE DESCOPERI". Si ca sa vezi daca iti plac homarii sau nu trebuie sai incerci... dar... vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

hai sa fiu si eu ontopic : de 2 ori cu 2 femei si o data 1 femeie cu 2 barbati.tinereturi,deh....

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Hai ca asta e prea de tot! Hai tu pretene si babardeste-mi gagica (,) ca io trebe sa ma joc pe calc!Si mai ales un preten cu dansa mai mare LOL LOL

probabil pe X l-au inhibat dimensiulile lui M, de aceea s-a aratat preocupat de continuarea jocului pe calculator.

Ai privit filmul swordfish? E acolo o scena cu spartul unor coduri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

hai sa fiu si eu ontopic : de 2 ori cu 2 femei

sotul meu ti-ar zice: norocosule!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

hai sa fiu si eu ontopic : de 2 ori cu 2 femei

sotul meu ti-ar zice: norocosule!!

norocul il mai si faci :).acu sincer,prima data a fost pur noroc.asa s-a nimerit nu a trebuit sa duc nici o munca de lamurire.
a doua a fost cu tratative

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
Hai ca asta e prea de tot! Hai tu pretene si babardeste-mi gagica (,) ca io trebe sa ma joc pe calc!Si mai ales un preten cu dansa mai mare LOL LOL

probabil pe X l-au inhibat dimensiulile lui M, de aceea s-a aratat preocupat de continuarea jocului pe calculator.

Ai privit filmul swordfish? E acolo o scena cu spartul unor coduri ....

try this on the road behind the wheel

Mergi la inceput

" angajez sofer"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Incearca la mica publicitate.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

off topic:

liliana, copilutzul tau ce mai face? e bine? a venit tati sa il vada? ce-a zis?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput