sex in 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Incep cu un buchet de pentru Pantera neagra!

Continui spunindu-i lui espiritu ca poate a fost cam dur..?

Si acu sa-i raspund larissei_79, ca dureaza mai mult
Nefiind o persoana bisericoasa (cred in Dumnezeu dar Biserica si slujitorii ei mi se par un mare fals), mie cununia nu mi se pare a fi nici o taina. Da, casatoria poate fi ceva minunat, poate fi traita (nu doar semnata la starea civila), poate simboliza iubire, poate fi un angajament (real si sincer) pentru viitor. Dar sincer nu vad absolut nimic mistic, religios, sacru, in ea. Respect toate casatoriile ...nu neaparat fericite, dar pe cele care inving anii si greutatile, in care sotul si sotia sint "parteneri de cursa lunga" care se respecta si se iubesc; nu cu fluturasi in stomac, ci statornic, linistit; parteneri intre care increderea este absoluta.

Despre morala nu-mi place sa vorbesc. Nu inteleg ce e imoral in a primi si a oferi placere. Ce e imoral in a te bucura de viata asa cum iti place, atita timp cit nu ranesti pe nimeni. Cine are dreptul sa decida in general ce e moral si ce e imoral.

Iar de Dumnezeu mie nu-mi e frica. Aici e o discutie lunga. Biserica nu ar putea fi atit de puternica daca nu si-ar fi arogat meritul de a ..intermedia contactul intre omul de rind si Dumnezeu. Merit pe care eu nu i-l recunosc. Dumnezeu m-a ajutat indiferent unde L-am rugat.

Bunul simt este ceva ce respect. Si mi-as dori sa il respecte toata lumea. Si sa fie mai raspindit. Si mai pretuit. Insa nu-i vad locul in discutia de fata. Eu (de exemplu), facind sex in grup in intimitatea dormitorului meu, nu sint in nici un fel lipsita de bun simt fata de tine (si in general fata de toti cei care se afla in afara acestui dormitor).

Si daca tot m-am apucat sa ma desfasor, i-am ramas datoare "pepenasului" cu un raspuns. In conditiile in care intr-un cuplu unul vrea si unul nu vrea, nu mi se pare corect sa cuantifici nimic. Nu cintaresti nimic, pur si simplu nu este o experienta prin care sa treci fara sa iti doresti, fara sa impartasesti aceasta fantezie. asadar, cel care doreste nu ar trebui sa insiste, sa preseze, ca pisalogeasca, sa conditioneze. Poate ar putea sa sadeasca discret o farima de...ispita, care daca incolteste bine, daca nu, nu.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pisigri,, eu una te invidiez! Noi, desi avem tot felul de fantezii, nu le-am putea duce la capat pt ca pur si simplu nu pot sa il impart pe sot cu nimeni si el la fel. Dar mi se pare cool ca sunt unii care pot, viata lor, sigur, nu e niciodata plictisitoare. :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu cred ca toate confuziile la topic pleaca de la, probabil, lipsa de atentie la citirea titlului: scrie sex in 3, nu dragoste in 3. deci concepte precum fidelitate, amor etern si alte lucruri minunate si inaltatoare nu prea isi au locul aici. ca poti sa faci sex in 3 cu cineva iubit, asta e altceva. desi, daca ma gandesc bine, io printr-a doispea eram indragostita de doi baieti, deci poti sa iubesti si 2 in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Blackpanterro, ma invidiezi degeaba ca fantezii avem amindoi, si chiar credem ca am putea incerca sa le indeplinim fara sa ne afecteze relatia de cuplu, insa in RO ni se pare foarte complicat sa incercam ceva de genul, pentru ca nici unul nu ne permitem ca asa ceva sa se afle in public (iar in relativ putinele concedii in strainatate numai de asta nu am avut timp). Dar subiectul m-a interesat, si am incercat sa aflu mai multe. In concluzie, la teorie stau bine, practica ne omoara. Dar da, din cunostintele mele teoretice, ar putea fi o picanterie interesanta. Aflata in situatia de a face asta, nu mai stiu cum ar fi; sotul meu nu e gelos deloc, eu am niste "urme" de gelozie insa, care nu stiu daca ar "da bine" la asemenea "practici".

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

espiritu, ideea e ca, n-am raspuns on topic ci cumva off topic la intrebarea retorica a lui pisigri. S-a pus o intrebare si mi-am spus si eu punctul de vedere. Intelesesem ca se dorea punctul de vedere al unora ce sunt cumva impotriva unor lucruri acceptate de altii. Citeste din nou raspunsul meu la nedumerirea enuntata de pisigri si o sa vzi ca ai sarit ca ars degeaba! "Flame crestine"? Pana una alta suntem tara crestin ortodoxa...sau doar seara inainte de culcare zicem o rugaciune si cu asta basta?
pisigri, gandim diferit, avem alte crezuri, alt mod de a crede, insa, ai o de la mine pentru modul decent de exprimare!
conchita, cand raspund nu ma bazez mereu pe titlu ci pe cine si ceea ce raspunde la titlu. O sa vezi ca majoritatea raspunsurilor vin din partea unor oameni casatoriti cu soti acasa. Plus ca nici nu se doreste "dragoste in 3" ci "sex in 3". Titlul e foarte bine formulat! Ca daca s-ar dori "dragoste in 3" o idee buna ar fi sa invitam si fostii nu?

Cat despre idee in sine eu n-as fi never ever de acord. Daca as face abstractie de morala si de interdictia religioasa tot impotriva as fi. Eu n-as suporta sa-mi vad sotul sarutand o alta femeie. As simti o durere in stomac instant. Si asta pentru ca il iubesc!

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ideea nu era daca te lasa religia sau nu.religia nu te lasa sa faci multe ca idee.nu m-am luat de refuzul tau de a accepta asa ceva fiindca e dreptul tau de a face sau nu ceva.dar nu ma lua cu chestii crestin ortodoxe.faptul ca traim intr-o tara declarata crestin ortodoxa asta nu inseamna ca e o impunere ca si dictatura a majoritatii.moralitatea si bunul simt nu tin de orientarea religioasa,sexuala etc.
de acord ca titlul se refera la cei casatoriti si ca ar fi trebuit mai degraba abordat subiectul fara a specifica casatorit sau nu.
imho

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

vad ca de obicei in majoritatea subiectelor despre sex in care participante la discutie sunt majoritatea femei... se invarte in jurul cozi... se desface firu in 4.. etc... numaisex in 3 nu a facut nimeni...

Mergi la inceput

Da ce treaba are religia cu patu???

Vezi ca te paste un avertisment rosu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce fain, pe forumul asta se cenzureaza biscuitii pop.u.lari, daca vrei sa scrii "m.u.iere" iti baga "iaopauzare" de nu mai stie lumea ce-ai vrut sa scrii, dar vad ca liliana zburda-n voie cu f@#$% ei pe aici
Super, bine c-a fost pe faza Marius; dar oare de ce doar la unele cuvinte intra cenzura automata? Ca se cenzureaza multe cuvinte nevinovate, vezi exemplele de mai sus.
On-topic- io n-as face sex in 3

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Cu gandu la sex in 3 am scapat porumbelu....
Clar hormoni mei au luat-o razna din nou... ca doar VINE PRIMAVARA....

Mergi la inceput