Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 24
iileana spune:
Am spus de la inceput, nu stiu de ce Olteanu a fost propunerea PNL pentru locurile din conducerea BNR care i se cuveneau, conform algoritmului politic. (Edit: in schimb am aflat de ce a fot propus Napoleon Pop)
(Da, stiu ca te irita groaznic, dar va trebui sa traiesti cu ideea ca 20% din votantii la parlamentare au pus stampila pe PNL. Huh, inadmisibil, las' ca va avea grija tatucu' sa rezolve si chestia asta.)
Nu stiu nici cite locuri se cuveneau PD-L, si de ce n-a fost preferat Croitoru celorlaltor propuneri portocalii.
Hai sa privim jumatatea plina a paharului.
Olteanu (nerecomandat, zici tu, de CV si care s-a incurcat cu secretara), inca nu a facut dovada incompetentei in functia in care a fost numit. Mai putem spera.
Spre deosebire de Udrea (nerecomandata, zic eu, de CV si care s-a incurcat cu ... ups), care a facut din plin dovada incompetentei in functia care a fost numita. Orice farima de speranta in ceea ce o priveste si-a dat obstescul sfirsit.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Spre deosebire de Udrea (nerecomandata, zic eu, de CV si care s-a incurcat cu ... ups), care a facut din plin dovada incompetentei in functia care a fost numita. Orice farima de speranta in ceea ce o priveste si-a dat obstescul sfirsit. |
Acum ar trebui sa spun ca decizia de sesizare a procurorilor vine de la unul care a fost sesizat de procurori ca a dat cu masina peste un copil apoi l'a pitit sub pat. Da' asa m'am plictisiiit...
Mai bine ma duc sa vad ce mai face stra-matusa Ardipi.
sirimie spune:
Apropos de Udrea, am auzit un scenariu care mi se pare plauzibil: legea pensiilor anuntata ieri si marirea TVA anul viitor, anuntat tot ieri, au avut unic scop sa musamalizeze scandalul cu aminarea votului pentru inceperea urmaririi penale a doamnei Udrea. Poate merita....
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
copiloi spune:
citat din mesajul lui sirimie Apropos de Udrea, am auzit un scenariu care mi se pare plauzibil: legea pensiilor anuntata ieri si marirea TVA anul viitor, anuntat tot ieri, au avut unic scop sa musamalizeze scandalul cu aminarea votului pentru inceperea urmaririi penale a doamnei Udrea. Poate merita.... Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Da.....iar scandalul cu Nica a izbucnit in ziua cand se intrunea comisia Udrea....
Alina
copiloi spune:
Un alt scenariu pe care l-am auzit: pica guvernul, Basescu il numeste din nou pe Boc, care va face guvern cu UDMR
Astia isi bat joc de noi.....asa, pe fata, nici nu se mai sfiiesc
Alina
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui capcaunul Ultimele stiri din fotbal:
|
Steluta aia bleu, cu sapte vârfuri, din sigla lu' Oprescu e "pentagrama" ?
si daca da, ce legatura are cu hexagrama sionista?
mai asteptam un pic... poate învata Bataiosu sa numere dincolo de cinci .
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Daianu a fost suspectat de fraternizare cu dusmanul. Si asta doar pentru ca a sustinut necesitatea imprumutului de la FMI Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Citat din (acelasi) Daianu:
"Sa nu ajungem la mana FMI. Cei care pledeaza pentru un aranjament cu FMI nu-si dau seama ce inseamna acest lucru. Ar fi unul de mare austeritate, te obliga la un deficit de 1%, ar fi recesiune garantata."
www.zf.ro/eveniment/daianu-solicita-ce-solutii-pentru-un-imprumut-3669543/" target="_blank">Sursa
Alina
copiloi spune:
citat din mesajul lui xenocid Atentie: Olteanu este viceguvernatorul BNR responsabil de rezervele valutare si relatiile internationale Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Cand Roberta Anastase a fost numita (atentie!) al treilea om in stat , nu ai mai facut asa:
Dintr-o data, rezervele valutare ti se par in pericol, in timp ce esti convins ca statul e pe maini bune (lol)
Alina
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi [quote]citat din mesajul lui xenocid Atentie: Olteanu este viceguvernatorul BNR responsabil de rezervele valutare si relatiile internationale Cand Roberta Anastase a fost numita (atentie!) al treilea om in stat , nu ai mai facut asa: |
Alina, presedentia Camerei Deputatilor este o functie pur politica.
Consiliul de administratie al BNR ar trebui sa fie pur tehnic si de dorit apolitic.
Prin urmare. Roberta cea draga tie este 100% calificata pentru functia ce o detine. Ca si Olteanu cand a detinut-o.
Olteanu are calificare 0 pentru postul pe care a fost propus ieri (diplomele cumparate nu se pun). Roberta la fel, dar ea nu a ocupat deocamdata vreun fotoliu la BNR, asa ca nu ma leg de dansa.
PS. Imi este greata cand vad un politician 100% la BNR, dar n-as obiecta daca un finantist 100% ar ocupa fotoliul presedintelui Camerei Deputatilor.
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Alina, presedentia Camerei Deputatilor este o functie pur politica. Consiliul de administratie al BNR ar trebui sa fie pur tehnic si de dorit apolitic. Prin urmare. Roberta cea draga tie este 100% calificata pentru functia ce o detine. Ca si Olteanu cand a detinut-o. Olteanu are calificare 0 pentru postul pe care a fost propus ieri (diplomele cumparate nu se pun). Roberta la fel, dar ea nu a ocupat deocamdata vreun fotoliu la BNR, asa ca nu ma leg de dansa. PS. Imi este greata cand vad un politician 100% la BNR, dar n-as obiecta daca un finantist 100% ar ocupa fotoliul presedintelui Camerei Deputatilor. |
Exact..
Cait
Home is where heart is...