Ne-am procopsit! - (2)
Raspunsuri - Pagina 23
capcaunul spune:
Ultimele stiri din fotbal:
- Tata Jean, parintele cooperativei, a declarat astazi ca meciul Farul Constanta - Gloria Bisturiul, programat 6 noiembrie, va fi www.evz.ro/articole/detalii-articol/870587/Iliescu-e-dezamagit-si-suspecteaza-un-blat-Oprescu-Basescu-/" target="_blank">blat!
- Campania de transferuri s-a extins de la jucatori la www.evz.ro/articole/detalii-articol/870610/Gabriel-Oprea-si-Anghel-Iordanescu-il-sustin-pe-Basescu/" target="_blank">antrenori!
- Tribunele din liga secunda sunt departe de standardele europene.
- Clasamentul la zi.
xenocid spune:
Si o schimbare de ultimul moment:
Daniel Daianu (securistu' cum ii zicea Norica) este scos de pe teren si este introdus...Bogdan Olteanu pentru postul de viceguvernator BNR.
Daca e ceva ce distruge PNL'ul mai efectiv decat 10xBasescu atunci e politica de cadre.
EDIT: Gata s'a votat. Daianu candidand ca independent a primit aviz negativ. Le fel si Lucian Croitoru (reprezentant al Romaniei la FMI timp de 4 ani) a fost respins doar pentru ca a fost propus de PDL
Nici nu vreau sa ma gandesc ce guvern de "tehnicieni" pregateste PNL'ul.
sirimie spune:
eu m-am intrebat de pe vremea cind l-au scos de pe listele de europarlamentari - de ce a cazut Daianu in dizgratie in PNL?
eu stiu despre el ca a avut parinti, sau un parinte, ofiter de securitate, a recunoscut asta prin 2004 cred
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
Nu m-as fi bagat in discutie, ca habar n-am ce-a fost acolo, dar:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid ... a fost respins doar pentru ca a fost propus de PDL |
!!!!! !!!!!
E cam nashpa numirea in posturi dupa apartenenta politica si nu dupa competenta, asa-i?
Cita ipocrizie!
Hai sa povestim indignati despre asta, in conditiile in care Romania s-a pe-de-li-zat pina-n strafunduri, pina la ultimul sef de ghereta, in conditiile in care tot ce poate fi apelat cu "dom' sef" in tara asta are, in acest moment, trese PD-L. Numa' sefii asociatilor de locatari au scapat. Deocamdata :).
Da' ma bucur sa aflu ca PD-L-ul are asemenea valori. Ma intreb numai de ce nu le-a folosit in propriu-i guvern? De ce ing. Pogea si nu Ionut Popescu? De ce Udrea&Ridzi si nu oricare alt membru PDL?
Adevarul e ca guvernul Boc a ridicat stacheta incompetentei guvernamentale la un nivel greu de atins in urmatoarea suta de ani :)))...
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie eu stiu despre el ca a avut parinti, sau un parinte, ofiter de securitate, a recunoscut asta prin 2004 cred |
E, asta-i acuma!
Simona, Daianu a fost el personal ofiter DIE (Directia de Informatii Externe a Securitatii).
Ceea ce, desigur, nu-i diminueaza in nici un fel calitatile profesionale si, la urma urmei, nu e neaparat un lucru rau.
CNSAS a stabilit ca omul nu a facut politie politica.
Numai ca el are alti sefi :).
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Cand urla toata lumea ca Adomnitei de exemplu e o vita incaltata nu se auzea nimic dinspre PNL. Cand a ajuns Crin presedinte (PNL) a scancit niste scuze penibile - ceva de genul "eu nu am fost de acord dar nu eu hotaram". Ma asteptam sa inceteze politica asta de oferire de sanatorii clientelei de partid. Da' de unde. Nominalizarea lui Bogdan Olteanu e in lunga traditie de promovare a elitei imbecile care a colonizat agentiile statului in ultimii 4 ani. Atentie: Olteanu este viceguvernatorul BNR responsabil de rezervele valutare si relatiile internationale
De ce nu ne mai deranjeaza? Nu stiu! Poate ca in tara in care poti trece lejer drept om cult daca in loc de manele asculti Fuego, Crin Antonescu e un intelectual fin si Bogdan Olteanu un excelent finantist.
Simona ai inteles? Daianu a fost suspectat de fraternizare cu dusmanul. Si asta doar pentru ca a sustinut necesitatea imprumutului de la FMI si a calificat scaderea taxelor acum drept o tampenie.
Cum se repereaza cei vinovati de tradarea cauzei, cum li se smulg marturii si cum sint in cele din urma maziliti au invatat cei din PNL de la tanti mamaia lu' Bogdan Olteanu.
iileana spune:
Deci, propunerile partidelor au fost:
PSD:
Mugur Isarescu - guvernator al BNR si presedinte al CA al BNR
Florin Georgescu - prim-viceguvernator al BNR si vice-guvernator al BNR
Marin Dinu - membru al CA al BNR
Nicolae Danila - membru al CA al BNR
PD-L:
Lucian Croitoru - vice-guvernator executiv al BNR
Cristian Popa - vice-guvernator al BNR
Virgil Stoenescu - membru al CA al BNR
PNL:
Bogdan Olteanu - vice-guvernator al BNR
Napoleon Pop - membru al CA al BNR
UDMR:
Agnes Naghy - membru al CA al BNR
Grupul minoritatilor:
Independenti pentru CA al BNR:
Daniel Daianu si Silvian Cernea
Rezultatul avizarii in comisiile parlamentare:
Noul CA al BNR va fi condus de Mugur Isarescu, primviceguvernatorul Florin Georgescu, viceguvernatorii Cristian Popa si Bogdan Olteanu si ii va avea ca membri pe Nicolae Danila, Napoleon Pop, Agnes Nagy, Dinu Marin si Virgil Stoenescu, au decis comisiile parlamentare de buget-finante.
Lucian Croitoru, Daniel Daianu si Silviu Cerna nu au primit aviz din partea comisiilor.
Acuma hai sa-i coloram, ca sa intelegem mai bine:
Mugur Isarescu, sefu'.
Florin Georgescu, primviceguvernator
Cristian Popa, Bogdan Olteanu, viceguvernatori
Nicolae Danila, Napoleon Pop, Agnes Nagy, Dinu Marin, Virgil Stoenescu, membri.
Care-i, de fapt, drama? Ca nu-s toti portocalii???
Triunghiul portocaliu *
iileana spune:
Aoleu.
citat din mesajul lui xenocid Daianu a fost suspectat de fraternizare cu dusmanul. |
Da, Simona, de fapt aberez eu si dau informatii false. .
http://www.realitatea.net/cnsas--daniel-daianu-nu-a-facut-politie-politica_93682.html
De ce a pierdut Daianu, de mai multa vreme, sprijinul PNL, habar n-am, e o treaba interna de partid pe care ei n-au facut-o publica, da' vad ca stie Xeno mai bine.
Xeno, mai las-o jos p-aia cu intelectualii manelisti ai lui Crin, ca, daca noi astia citiva useri DC nu te-am convins ca n-am fi manelisti, iti vin iar cu lista de sustinatori ai candidaturii lui Antonescu (Boia & Djuvara & Caltia & Caius Dobrescu & Aurora Liiceanu etc), lista care intre timp s-a mai lungit: Lucia Hossu-Longin, Doina Cornea, asta daca-ti spun ceva numele astea.
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
citat din mesajul lui iileana Deci, propunerile partidelor au fost: PD-L: Mugur Isarescu - guvernator al BNR si presedinte al CA al BNR Lucian Croitoru - vice-guvernator executiv al BNR Cristian Popa - vice-guvernator al BNR Virgil Stoenescu - membru al CA al BNR |
Pierdusi timpul cu curcubeul inloc sa vezi esentialul. Propunerile PDL sint profesionisti. Despre Croitoru ti'am zis. Popa e din 98 vice la BNR. Oamenii astia n'au nimic in comun cu PDL. Degeaba'i ridiculizezi numindu'i portocalii.
Poate'ti faci timp si pentru CV'ul lui Olteanu si ne spui ce anume'l califica pentru functia asta. In afara de faptul ca aidoma sefului s'a'ncurcat cu secretara.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui xenocid Poate'ti faci timp [ileana] si pentru CV'ul lui Olteanu si ne spui ce anume'l califica pentru functia asta. In afara de faptul ca aidoma sefului s'a'ncurcat cu secretara. |
Numai 7 minute a durat!