Clubul nelinistitelor *2*
Raspunsuri - Pagina 3
ALICEEEE spune:
i-ti multumesc frumos
ma simt ata de singura si fara un rost in lumea asta cum nu i-mi inchipuiam.i-mi lipseste ata de mult baietelul si familia noastra si parca si prietenii au disparut cu toti
bobocel_07 spune:
Aliceee poate totusi baietelul tau cand va fi mai mare se va razgandi si va cauta dragostea de mama pe care numai tu poti sa i-o oferi.Fii tare si mergi inainte
alexia_07
ALICEEEE spune:
alexia sper din tit sufletul asa sa se intample
problema este ca momentan mi-a disparut ratiunea de a mai trai de a mai visa la ceva frumos...sunt goala total pe dinauntru...nu reusesc sa inavt sa traiesc asa
berbecutz spune:
Am incercat sa-ti scriu MP dar ai optiunea ca nu primesti. Sfatul meu- da divort, cere copilul, arata ca esti mama morala, responsabila si ca ai conditii decente(nu trebuie lux) sa-l cresti. Nu este primordiala hotararea micutzului. Se are in vedere ceea ce-i cel mai bine pt.el iar ei,copiii, nu aleg intotdeauna ceea ce-i mai bun. Am fost intr-o situatie similara. Am crezut ca mor si invii dar...m-am agatat de viata spunandu-mi ca trebuie sa-mi ajut puiul.
ALICEEEE spune:
berbecutz dar copilul nu vrea asta am incercat dar a fugit pe geam si a plecat la tatal sau,,,nu pot risca desi stau la parter sa mai faca odata asta ca sa nu mai zic de alte amenintari cum ca se omoara sau mai stiu eu cate...el are 10 ani fetita ta cati ani avea atunci cand ai divortat?
mel_g spune:
Aliceeee nu dispera! Copilul este bulversat acum si probabil ca nu a mai suportat tristetea ta ( presupun ca ai si plans f. mult in fata lui) Sunt convinsa ca se va intoarce cat de curand. Crezi tu ca se va impaca de minune cu o mama vitrega ? Poate pt o luna, doua, trei .......... dar in cele din urma te va cauta. Numai tu vei putea sa-l iubesti neconditionat. Ai grija sa nu-i faci reprosuri.
ALICEEEE spune:
multumesc pt incurajare mel_g
nu am piardut legatura cu el de tot mai vine din cand in cand si pe la mine pt cateva ore...desi mi-as dori mai mult
insa ma uit la el ca nu mai e copilasul meu drag care discuta orice cu mine ...este ata de rezervat si retinut ca mi se rupe inima ca nu stoiu cum sa ma mai comport cu el...iar reprouri nu ii fac...nu i-si mai au rostul acum..sper doar sa vina ziua in care sa inteleaga cat de mult il iubesc si ca nu eu am renuntat la aceasta familie si la el nici atat
mel_g spune:
Aliceeee am si eu un baiat de 10 ani si vreau sa-ti spun ca oricum comunicarea este mult mai greoaie acum decat anul trecut. Ideea este ca tu sa te porti cu el ca inainte, sa te bucuri cand vine in vizita, sa-l astepti eventual cu o prajitura care-i place sau cu un mic cadou. Lucruri marunte care-i faceau placere in anii trecuti si pe care tatal cu siguranta nu i le ofera.
herra spune:
buna tuturor.
va citesc de ceva timp.
acum nelistile m-au coplesit cu totul, de aceea am zis sa si intru sa va salut.
numai bine tuturor.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mirela0521 spune:
aliceeee ai rabdare. roata se intoarce si asa si asa.... probabil copilul este bulversat de discutii, de certuri, de plansete... il simte pe el mai puternic, cu posibilitati mai mari, poate chiar i-au fost bagate anumite prostii in cap voit sau nu, sau copilul a tras concluzii gresite care s-au bazat in alegerea lui, dar un copil pe langa jucarii/bani etc are nevoie de dragoste, de alinare, de incurajari. numai o mama poate sa ofere aceste lucruri. nu iti cunosc cazul, nici sotul, dar pana la urma si el este tot barbat! barbatii sunt altfel constuiti decat femeile. femeile se adapteaza si indura la infinit pt N motive intemeiate sau nu. barbatii in schimb obosesc, se plictisesc repede ca fie "calul de bataie" pt un copil, sa fie la cheremul lui, sa aibe grija nonstop de el cu tot ce presupune cresterea unui copil (mancare, spalat, facut teme etc) si ti-l va aduce pe tava pe bait in 2-3 luni maxim. poate chiar mai devreme. incearca sa fii alaturi de baiat atunci cand vine in vizita la tine, surprinde-l cu ceva (o jucarie, un dvd, etc o prajitura, o plimbare) orice ce stii tu ca are "cadere" la el. pana la urma esti mama lui, il cunosti cel mai bine ce isi doreste. lasa-l deoparte pe copil, cu frumoasa lui copilarie, nu-l baga in discutiile contradictorii dintre tine si sot, nu-l pune sa aleaga intre tine si el, nu pune nici o decizie pe umerii lui, doar fii alaturi de el in tot ce are el nevoie. vei vedea ca se va apropia singur de tine.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)