Clubul nelinistitelor *2*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALICEEEE spune:

multumesc frumos mirela pt incurajari
sa de dumenzeu asa sa se intample...in ceea ce il priveste pe sotul meu .il cunosc destul de bine cred...si la cat de orgolios este nu va aduce copilul singur inapoi niciodata...nu i-mi va da mie satisfactia (caci asta va fi in capul lui) ca el nu a putut avea grija de el....si mai este ceva el nu locuieste tocmai singur acum ci sta impreuna cu noua prietena sa o numesc asa care si ea la randul ei si-a lasat familia pt a fi impreuna si care are si ea un copil de 8 ani ...asa ca e familie mare acolo.....iar copilul din pacte e foarte invidios pe fata acelei femei...chiar azi a fost in vizita la mine si i-mi spunea ca nu o sa o ibeasca niciodata....poate pe mama ei da dar pe ea nu...ce o fi in capusorul lui nu stiu dar uite ca asa gandeste....iar de fortat nu il voi forta sa ia decizi e un copil si inca nu stie ce e bine si ce este rau...din pacate este un copil foarte materialist...iar acolo are suportul necesar pt asa ceva ...plus libertatea pe care si-o doreste...sper si ma rog la dumnezeu doar sa stie ce sa faca cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elush_k spune:

Fetelor intru si eu in clubul nelinistelor ,am ramas de curand fara job si nu am reusit sa-mi mai gasesc altul .Am lucrat ca bona inainte si din septembrie fetita cu care am stat a inceput gradinita.Tot caut si nu gasesc ,asta ma cam nelinisteste putin pt ca ma simt inutila ,nu aduc practic nici un ban in casa :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ella, te inteleg. peste tot e criza! nici la mine nu e pe roze cu serv. nu se stie cat va mai dura. dar incerc sa fiu optimista! cand ma mai panichez din acest motiv, sotul imi zice "lasa ca iti instalez eu o bara sus in mansarda si dansezi DOAR pt mine! ca sa te simti utila si valoroasa!!!" glumeste evident!
nu dispera, poate-poate sare un "iepure" de undeva. cine stie... oricum trebuie sa fii optimista, pt ca nu te poti ajuta decat singura. si daca intri intr-o depresie nu iti este de nici un folos. fruntea sus!

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

aliceee cred ca iti este f greu sa auzi astfel de amanunte de la copil despre o femeie pe care probabil o urasti si de care te temi sa nu iti castige increderea si iubirea de mama din partea baiatului. dar trebuie sa fii pozitiva si sa te bucuri ca baiatul tau are inca incredere in tine si este deschis cu tine ca sa iti spuna toate "temerile" lui. cine stie, poate se va satura sa isi imparta atentia tatalui sau cu alt copil si cu noua iubita, si va dori sa fie doar el in centrul atentiei. si daca nu se poate cu tatal se va putea cu tine.
sigur intr-o "familie noua", vor aparea probleme si certuri. acum fiecare lupta sa castige teren propriu, fiecare isi urmareste scopul. baiatul sa castige atentia/banii/jucariile de la tatal sau, iar iubita lupta si mai mult. pe langa fericirea ei personala are ci propriul copil de crescut pt care lupta sa ii ofere toate conditiile, plus poate si sa-l impresioneze pe baiatul tau. nu stiu ce fel de femeie este, dar am un feeling ca face diferentieri intre copilul ei si al tau, si daca pt copilul tau isi doreste sa fie bine, pt propriul ei copil isi doreste si mai bine!!! iar aceste diferentiei mai devreme sau mai tarziu se vor vedea si vor genera certuri. si atunci cine va fi aproape de baiat? TU!!! care il vei primi cu bratele deschise, neconditionat, fara reprosuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Aliceeee, am citit povestea ta, si eu am un baietel (2,2 ani) si m-am pus in locul tau daca mi s-ar intampla asa ceva...si imi imaginez prin ce treci...groaznic...dar poate cu multa rabdare si dragoste il vei putea aduce inapoi.

Off-topic: Ella, vad ca nu ai activat PM (mesaje private), da-mi o adresa de e-mail, s-ar putea sa am nevoie de o bona

Mergi la inceput

marea mea neliniste din urmatoarele 2 zile este ca sunt singura cu piticii! inclusiv la noapte!!! singura-cuc, fara nimeni in toata curtea, in 2 case!!! brrrrrr... mi-e extrem de frica noaptea!!! cred ca o sa incui cu cheia peste tot f devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALICEEEE spune:

multumesc pt incurajari fetelor...sa va auda dumnezeu si sa se intample minunea ca intr-o zi baitelul meu sa fie langa mine...desi sincer mi-am pierdut orice speranta....si ma simt atat de singura

Mergi la inceput

elush_k@yahoo.com este adresa mea de email ,am sa incerc totusi sa activez si PM ,cu toate ca nu prea stiu cum :D dar ma descurc eu

Mergi la inceput

:))) a fost haios sotul tau ,buna gluma .Multumesc mult de incurajari.Sper totusi sa gasesc si eu ceva pana la urma ,sunt increzatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ella, ti-am trimis PM

Mergi la inceput