Clubul nelinistitelor *2*
Raspunsuri - Pagina 2
bobocel_07 spune:
Ce faceti fetelor? Se pare ca ne-am linistit toate de la o vreme de numai scriem nimic.
Eu sunt nelinistita ca astept rezultatele unor analize si ma tot gandesc daca o sa fie totul bine.Dar lasa ca are D-zeu grija si de mine.Va pup pe toate nelinistitele
alexia_07
andru_mami spune:
si eu unt nelinistita ca trebe sa plec iar la spital cu baiatul si imi las sotul singur
poop toate nelinistitele
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
ALICEEEE spune:
buna fetelor..ma alatur si eu voua poate asa voi depasi momentul de singuratate in care simt ca ma afund din ce in ce mai mult
eu spre deosebire de voi nu mai am nimic la 35 de ani am piardut totul...o casnicie de 14 ani care chiar daca nu a fost una fericta mereu tot credeam in ea....un sot care a ales sa ma paraseasca si sa se arunce in bratele altei femei fara a-mi da macar o expilcatie sau sa se justifice cumva ...si cel mai tragic mi-am pieerdut sufletul meu si ratiunea mea de a trai...adica pe copilul meu care a decis ca vrea sa plece cu taicasu invocand printre alte motive ca sunt mult prea saraca pentru el
elaga spune:
Aliceee, stii cum se spune, o nenorocire nu vine niciodata singura. Sunt convinsa ca plecarea copilului tau este de scurta durata. Va reveni la tine, deocamdata este si el bulversat de aceasta situatie, nu-l condamna.
ALICEEEE spune:
elaga sper sa ai dreptae si sa te auda Dumezeu
nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu acum
bejenarudana spune:
buna fetelor mi se pare mie sau in general noi femeile ducem greul familie i? poate sunt acum mai necajita de cred asta dana mama lui alin[7.ian.2001]si dragos[25.mai.2010]
ingridnen spune:
asa este dana, ai dreptate
si eu sant un pic necajita, sotzul e senin, nu stie, nu-l intereseaza etc
Ingrid si Cristi 7 ani
andreeaben spune:
Buna fetelor si baietilor!Sunt nelinistita pentru ca simt ca trece viata mea...trec anii prea repede,Andrei al meu creste repede si nu stiu daca voi avea norocul sa ii pot oferi tot ce ar trebui,sa ne descurcam singuri .In plus de ceva vreme incoace,ma priveste cu ochii tristi si imi spune"Mami,imi pare rau de tine,cand eu voi creste tu vei fi batrana si vei muri...si eu nu vreau sa mori!"Nu stiu de unde ii vin ideile astea,la 4 anisori,eu nu vorbesc cu el despre asa ceva.Ii spun mereu sa stea linistit ca mami va fi langa el pana tarziu,sa nu se gandeasca la moarte si lucruri triste,ca nu va scapa usor de mine(astea i le spun razand,sa ii streg ingrijorarea de pe fata)
Va pup si sa de D-zeu sa se duca toate ingrijorarile undeva intr-un loc indepartat!
Andreea,mami de Andrei nazdravan!
ALICEEEE spune:
ai dreptae ca trec anii...din pacate ...dar este mic si nu stie bine ce spune...bucurate de el si stergei orice urma de indoiala eu nu am baitelul langa mine si este asa de geeu...tu macar te poti bucura de el
andreeaben spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALICEEEE ai dreptae ca trec anii...din pacate ...dar este mic si nu stie bine ce spune...bucurate de el si stergei orice urma de indoiala eu nu am baitelul langa mine si este asa de geeu...tu macar te poti bucura de el |
Offf,draga mea,te-am tot citit cu ceva vreme in urma,stiu prin ce treci,cred ca e cumplit de greu.daca ai nevoie de o prietena,sunt langa tine!Pup