Clubul nelinistitelor *2*

Clubul nelinistitelor *2* | Autor: andru_mami

Link direct la acest mesaj

dragele mele "tinere si nelinistite" v-am facut capitolul 2 asa ca dati bataie la tastele alea si umpleti paginile cu nelinistile voastre

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Personal, cred ca trebuia sa o lasi pe autoarea subiectului sa decida daca continua cu un nou capitol sau nu!
Fara suparare, sunt subiecte care depasesc 27 de pagini si nu e o problema.
Putin respect nu ar strica! Nu o spun cu rautate, doar loialitate fata de o prietena virtuala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

pai chiar nu stiu de ce te deranjeaza,ca eu nu am facut nimic cu rautate,asa ca sorry,dar nu ai motiv,si nu sunt eu prima care deschide un nou capitol in locul autoarei,daca te mai uiti pe forum,ai vede ca sunt multe subiecte unde nu intotdeauna a deschis autoarea capitol nou,deci daca te deranjeaza atat de tare sterg mesajul si rog sa il inchida pe acesta nou pana deschide autoarea .

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nicio suparare, delphin. andru mami chiar mi-a facut un serviciu, v-am zis si la celalalt subiect, nu stiu sa fac capitol nou, asa ca... a picat la fix!
spor la nelinisti, si iertati-mi absenta, dupa cum vedeti alte nelinisti ma bintuie pe mine acum si caut sa ma asez cu mine.
va pup cu drag!

Mergi la inceput

ilia- ma bucur ca nu s-a ajuns si aici la cearta ptr nimic practic,ca nu era capat de lume daca deschidea altcineva capitol;
delphin- eu zic ca putem sa ne scriem nelinistile fara nici o suparare,nu-i asa?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:

delphin- eu zic ca putem sa ne scriem nelinistile fara nici o suparare,nu-i asa?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA

Sigur, am specificat ca nu o spun cu rautate, am spus doar ca din loialitate fata de o prietena virtuala, Ilia .
Cum pt. Ilia este ok, no susay!

Mergi la inceput

mai pe timpul asta am o mare neliniste a nu stiu ce sa fac;sa o pun de inca un bb sau nu?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

andruhai sa te scot eu din dilema, pune-o!!!
cu sau fara scop, just do it!

M.

Mergi la inceput

melina- ai dreptate,de ce nu?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Sunt nelinistita.......s-ar putea ca azi sa fii finalizat o tranzactie care sa fie o mare greseala. Am fost de acord sa vindem apartamentul nostru ca sa-si plateasca al meu datoriile firmei, investitii rau facute. Si azi mi-a zis ca EU ma comport de parca nu as avea incedere in el. Nu stiu cum va recupera acesti bani. Ne mutam cu chirie.....Si ma inntreaba acum cand sunt total cu mintea pe pereti ce am....

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

tyaa, f nasol ce spui tu,sper ca nu aveti copii care sa treaca prin aceste greutati ca si voi;ppn ca asta era ultima solutiesper sa nu regreti si de aseemenea, daca as fi inlocul sotului tau as face pe dracu in patru sa nu-mi dezamagesc familia,
iti doresc numai bine, sa ne tii la curent!
M

Mergi la inceput