Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Bai ieri nu am reusit sa intru deloc si azi cand vb cu agentul mi-a zis ca Dodo intra de pe Mozilla asa ca am descrcat si eu
Oano ai mai tras maica si tu o sperietura de toata frumustea si sonia nu se dezminte vad
Iulio este buna ideea ,pana acum i-am luat vreo 5 cani si nici nu se uita la ele...o mai las putin
Mianna nu cred ca mai joaca nimeni jocul ala,adica nu mai joaca niciun joc din cele pe care le stim noi
O zi buna fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...3 zile fara net...

azi tzipa copila din dotare

dar lasa ca trece si "iesitul "dintilor....incepe plecatul prin casa......si o sa pot sta cu voi....

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

Dati si voi o cafea? Ca io dau tort!

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne ce tort!!!!!!!!
Hai te rog fa-mi si mie unu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anca eu am constatat ca in parculetul nostru copiii (cu varste 4 - 12 ani) joaca fix jocurile pe care le jucam noi: leapsa, fate-ascunselea, 1,2,3-la perete stai, ratele si vanatorii, statuile (la ei se cheama "inghetata"), tarile, etc. Ba chiar sar coarda si foarte rar elasticul. Construiesc "case" si "cazemate" din cutii de carton. Stau pe patura si joaca Monopoly. Stau pe patura si se joaca cu papusile. In principiu fac cam ce faceam si noi. Doar ca in plus mai ies cu psp-urile si se mai joaca cu ele sau cu tamagotchi ... dar in mare ... cam la fel.
E drept ca avem si o "gasca" de vreo 15-20 de copii cum spuneam de la gradi pana in cls a V-a.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor
mai e cafea si pentru mine.... io nu mai reusesc de vre-o 7, 8 nopti sa ma odihnesc. a fost luna plina...asta sa fie motivul
ieri am umblat prin oras, cu lista copiilor si ei dupa mine...au probat adidasi, pantaloni (v-am spus ca fiimea si-a gaurit mai toti pantalonii) si eu stateam ca bodygardul langa ei, vanzatoarele se uitau la mine ce ochi aruncam pe pereti....hasbandul mi-a pus 'enj de mii de intrebari unde? ce? cum? cat? sa facem in vacanta....sa faca el, ca eu vreau doar sa dormez.

azi e liniste in paradis...trebuie sa fac mancare, apoi sa merg la scole. (ce mi-o fi trebuit scoala???)

ma duc sa caut idei de mancare...

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Ziua buna va zic si eu!
Am un pic de timp de respiro, asa ca m-am gandit sa va scriu. Am reusit sa obtin de la scumpii mei patroni aprobare sa ma duc si eu luni la deschiderea scolii. Suntem clasa IB. Avem penar, ghiozdan si uniforma.
Aseara mi-a adus cumnatelu 30 kg vinete sa la pun la congelator, norocul meu ca a zis socrela sa le las ca le face ea.
Diseara ma duc si coc si eu de-o salata, termin de facut curetanie ca in week-end am program cultural artistic la tata. Da Doamne sa termine odata!
Am o saptamana naspa, vreu sa intru in medical de luni sa imi caut alt job, dar ma mai gand...sa vad.
Va las, va doresc un week-end placut si va pup pi tati!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

raportez, am facut mancare, supa de legume cu perisoare de curcan, ardei umpluti cu sos de marar si inghetata cumparata.
acum ma duc la dusch si apoi plec la scoala.
terminatorii fac scandal ca nu vor supa de legume. vedeti de ce n-ar mai trebui sa gatesc , never!!!

va pup, sa fiti cuminti pana ma intorc. TOTI!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello,
bei ce bine ca incepe week-end-ul ca nu mai pot...din nou o saptamana nashpa si obositoare, seara ma kinui si la kestionare dar...nu-mi ies mereu
durerea de spate cand ma lasa cand ma ia...stare generala nashpa...nu ebine [pe nici un plan ...mai ales cel financiar ceea ce ma deprima si mai tare si ma indispune si vremea...am toate motivele sa am starea asta...
insa voi imi dati o adiere de optimism

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

cum e bre cu nomenclatoru' ala de manele? di undi vi le-ati tras? vreau si ioooooooooooo!!!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput