Prietenie la plesneala*71*kay-bine ai revenit!
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Delphinasule,ma bucur mult de perseverenta ta,tine-o tot asa...Cu slabitul,ce sa zic?Eu am inceput cu una,am continuat cu alta,apoi am revenit....cert este ca se duc kilele,incetisor,batraneste,dar se duc....Cat ar trebui sa dai jos?
Te pup si eu si sa ai o noapte linistita!
Noapte buna tuturor!
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman deci de la tine nu accept sfaturi...si la 5 ani jumate cum a renuntat la el? |
sfaturi n-am, ca nu-i de unde, da' amintiri din copilarie... tot 5 ani jumate aveam si io cand am renuntat la el. eram la mare, si intr-o seara (eh, ce-o fi insemnand "seara" pentru varsta aia nu stiu, da' parca se intuneca) jucau niste fetite in fata hotelului "peste munti si peste vai" (il mai stiti?). am vrut si eu, si m-au primit. si m-au ales taman la:
"peste munti si peste vai
trece-un aviooon
si din toate fetele
tu sugi biberon"
mi-a trecut instantaneu cheful de joaca, am luat-o pe mama de mana si-am intrat in camera. acolo, in timp ce ma schimba in pijama, am intrebat timid: "de unde stiau fetele alea ca io inca mai sug biberon?" iar mama mi-a raspuns ca asta-i o chestie pe care-o stie toata lumea, si ca-i rusinica, fetita asa mare, sa nu adorm decat cu biberonul.
finalu-i previzibil: din seara aceea nu mi-a mai trebuit
dupa cum spuneam, n-a fost pe post de sfat, da' am si eu o intrebare: mai joaca cineva azi "peste munti si peste vai"???
kokiy spune:
La multi ani!!! pentru Marii,Marioare si Marini ...bineinteles si pentru Ana Lugojeana un calduros La multi ani!
Eu sunt naspa ....in afara ca m-ati nimerit cu maneaua...Iulia SUKERA ...is franta de oboseala ...mai schimb multe scarbiciuri ,a???ce sa-i faci daca sunt gemeni si ma plictisesc repede ,ati auzit mamicute de GEMENI ,daaaa...noi ne plictisim repede
Anca,sa nu faci ca mine cu Clau si biberonu' ...adica la fiecare market pe care-l vizitam achizitionam cate o canuta sukara ,ca sa coplesim cupilu si sa-l deturnam de la bibe ...ciu-ciu...pe la 2ani si jumatate am lasat-o sa roada tot varful de la o tetina si i-am spus ca nu mai gasesc sa cumpar ,nu mai exista din ala ...gata ,se fini ...s-a zmiorcait ea un pic,dar ii dadeam canutele roz cu floricele,cu mutunasi si-i mai trecea supararea ....
Delphi, te tzuca R pi nas ...asea a zis ...l-am intrebat unde o pupi pe moldoveanca asta (am o poza cu tine)...si mi-a spus ca pi nas
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
hai salut. da ce e cu voi azi?
eu una ma cred ca am dormit pana la 9.30 si la 10 eram deja in piata dupa cumparaciuni, dar voi?
hai sa ca servesc o cisterna de poate apareti dupa miros.
ce-i drept nu a mers dc dimineata nici neam.
acum fug sa cumpar borcane ca vreau sa fac o marinata de gogosari
iulia....zii ca ma topeste cu lui.
ana...macar 10 kile a zis dr, dar ar tb 20 macar
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mihaela77O spune:
bey,nu-i posibil asa ceva...unde-mi umblati mai plesnitelor?
rau ne sade pe pagina doi...
maine nu scapati,tre'sa dati raportul pe unde ati umblat...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mariussimiuc spune:
Helau!
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
deci nu vreti sa stiti ce am facut eu azi. toaata ziulica
dar pt ieri va fac un rezumat. cum al a conchis bine dupa 3 zile de somn/nesomn la pranz al soniei, normal, S are program mai nou asa : o zi doarme la pranz, o zi nu. ieri a dormit, azi nu. deci ieri am facut ce-am facut si la pranz am mers la bunica si a papat cu 4 maini supita si carnita si ce a mai mancat ea. si a dormit. vreo 1ora. buuun. am parcat copilul in masina si am dus-o in herastrau. s-a jucat ce s-a jucat si cand sa ridicam ancora s-a impiedicat si a cazut in pietris. nu-i nimic, deja era neagra in genunchi... si cand o vad pe fiica mea cea mai frumoasa si iubita ca se schimonoseste si imi indica nara stanga. in ridicare a cules si-o piatra. pe care si-a bagat-o in NAS. io panicata, o iau, o depozitez in scaun. asta jelanii maxime, reuseste sa si-o infunde mai rau, pac la medlife. ca era aproape. si ajunsi acolo urgenta, dom`ne, urgenta !!! era cineva inauntru si usa incuiata. asta se jelea, eu transpiram. si odata vad ca Puf ! ceva pe mine... piatra s-a scurs asa cum a intrat. si am pleat. am dat cu ceva in nas si ta-naaa ! gata problema. numai ca am albit si imbatranit ieri ca altii in 10 ani...
ma duc sa ma culc, ca e totul in ordine in casa, totul asezat si spalat, rufele se usuca, eu m-am relaxat. si maine o iau de la cap.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am intrat sa va salut si sa va las si ceai.
Nu-s ce are forumul, ca m-am si ieri si azi, pana s-a deschis o pagina mi-a pierit inspiratia.
Va cu drag, zilele astea o sa am de lucru, luni incepe scoala si trebuie pregatite o multime de hartii. Sa aveti un wk minunat!
Dodo-pui spune:
Lipsa de conexiune net...m-a tinut departe de voi...
Sper ca sunteti bine...
Eu intru cu modzila si pare totul ok..
Las si eu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Copii sunt ok ceea ce inseamna ca si eu sunt bine....
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana Monica a renuntat la bibe cu ajutorul lui Mos Craciun la 3 ani si 3 luni. A venit mosul cu sacul plin si i-a spus ca ea e mare si ca el ar lua biberoanele, daca i le da, sa le duca la copii mici. Si ca ii da un cadou daca ii da un biberon. Asa ca fi-mea i-a dat cu manutza ei biberoanele, unul cate unul si pentru fiecare a primit un cadou . Seara s-a plans un pic ca vrea biberon dar i-am atras atentia ca ea si le-a dat pe toate si n-am de unde sa-i dau ... Si nu cred ca se poate supara vreun copil pe Mosul cu cadouri Sorana si Monica (in curand scolarita) |
este o idee f buna,o mai las pana la anu si at le ia Mosu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!