Despre amazoane
Raspunsuri - Pagina 5
cristi_2003 spune:
da, e importanta viata sexuala a cuplului, chiar foarte importanta, dar ca sa faci 50 de ani impreuna e nevoie de muuulte muuulte alte lucruri.
conteaza mult inceputul cred - cu cat sunt mai multe in comun, ca principii de viata mai ales, cu atat e mai bine.
la 13 ani stiu ca cea mai domnisoreasca dorinta a mea era sa ajung din cand in cand la rujul lui mama. stiam ce si cum e cu sexul dar nu simteam nici o nevoie sa si experimentez. era varsta pentru pupici si tinut de mana. si sa stie toata scoala ca ne place unul de altul
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ilse spune:
Ah si mai e o chestiune importanta:
Nu pot in ruptul capului sa pricep ceva...pai odata in viata avem 20, 30, 40 si de ani...daca stam "prost insotite", nu ne pierdem aiurea anii astia...cu copii sau fara, ca doar nu copiii o sa ne zica la 60 si ceva de ani: pai deh, mami, te-am pus eu sa stai cu el pentru mine? ti-am cerut eu sa te sacrifici? si ei or sa mearga mai departe pe drumul lor, proaspat asfaltat din viata cu aventurile ce de-abia acum incolo ii asteapta la tensiune maxima...noi ramanem in spate ca borna kilometrica.
Totusi si singura sa fiu, pai eu ma definesc doar printr-un el...n-am eu valoarea mea intrinseca de femeie...nu-mi mai pot eu valorifica sentimentele si chiar si sexualitatea mai bine...ok, si chiar s azic ca nu-mi mai gasesc pe cineva...e oare asa putin lucru sa ma simt bine cu mine, sa fiu propria mea stapana, sa pot sa savurez viata cu toate fatetele ei fara sa trec zi de zi printr-un infern?
Si doi la mana nu toate vrem acelasi lucru, stiu colega lui barbate miu care inafara de job, ceva foarte stiintific, ea nu mai e pasionata puternic decat de sailing si participat la expeditii pe Hymalaya.
Ba chiar a recunoscut fata ca ea nu vrea familie si sot, fiindca nu simte ca s-ar putea dedica suta la suta lor, dar asta nu o face mai putin fericita decat pe noi.
Fiecare e fericit in felul lui.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
ionica spune:
Am si eu prietene care cred ca sunt fericite ,au pisica sau caine de companie
pentru nimic in lume nu ar face copii,chiar s-au disperat cand au auzit ca eu merg dimineata sa duc fata la gradinitza,
"cum te trezesti asa de dimineata doar pt. un plod"? "dar de ce nu-ti iei draga sofer"?, pe cuvantul meu daca fabulez,este real ceea ce mi-a spus, am crezut ca mor cand am auzit asa afirmatie.
Deci in concluzie si eu sunt amoazona desi am inca ambii sani ,pot sa trag si cu arcul
a_alinta spune:
"Daca la 13 ani o fata ar dori sa faca dragoste atat de mult cat mi-am dorit eu cand am facut mi s-ar parea o greseala sa nu o faca...in sensul ca i-ar marca negativ sexualitatea pe viata."
Felicici, eu aici m-am oprit cu cititul si nu pot trece mai departe, ca nu vreau sa inteleg gresit si sa raman cu o impresie eronata!
Tu la 13 ani ti-ai dorit atat de mult sa faci dragoste, incat daca nu faceai erai marcata negativ pe viata, din punct de vedere sexual?!?, sau inteleg eu gresit datorita contextului?
ionica spune:
Felicici ,
Ridic si eu doua degete cu o intrebare:
Cum ramane cu adolescentele de 13-15 ani care se privesc in oglinda cea mare din baie si nu le place ce vad?
adica ,nu se iubesc ,sunt multe dealtfel care la varsta asta nu sunt bine in pielea lor de unde si criza de adolescenta.
Poate ai tu raspunsul ca vad ca dai raspunsuri bune in contextul subiectului
felicici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta "Daca la 13 ani o fata ar dori sa faca dragoste atat de mult cat mi-am dorit eu cand am facut mi s-ar parea o greseala sa nu o faca...in sensul ca i-ar marca negativ sexualitatea pe viata." Felicici, eu aici m-am oprit cu cititul si nu pot trece mai departe, ca nu vreau sa inteleg gresit si sa raman cu o impresie eronata! Tu la 13 ani ti-ai dorit atat de mult sa faci dragoste, incat daca nu faceai erai marcata negativ pe viata, din punct de vedere sexual?!?, sau inteleg eu gresit datorita contextului? alina |
Nu, ai inteles gresit. Eu la 13 ani jucam fotbal cu baietii si ma cataram in copaci. Mi se pare putin probabil sa existe dorinta la varsta aceasta, tocami de-aia spuneam ca sunt cazuri extreme. Dar am accentuat faptul ca nu varsta ci dorinta conditioneaza actul sexual din punctul meu de vedere. Spuneam ca la majoritatea dorinta apare pe la 16 ani, asta statistic vorbind. Dar eu nu am nimic cu exceptiile sau cu extremele.
Lorena(19.12.2007)
felicici spune:
citat din mesajul lui ionica Felicici , Ridic si eu doua degete cu o intrebare: Cum ramane cu adolescentele de 13-15 ani care se privesc in oglinda cea mare din baie si nu le place ce vad? adica ,nu se iubesc ,sunt multe dealtfel care la varsta asta nu sunt bine in pielea lor de unde si criza de adolescenta. Poate ai tu raspunsul ca vad ca dai raspunsuri bune in contextul subiectului http://picasaweb.google.com/home |
Pai cum ramane in ce sens? Cunosti chiar si indirect cazuri de adolescente care nu se simt bine in pielea lor, nu se iubesc si totusi doresc sa faca dragoste cu un baiat?
Lorena(19.12.2007)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui felicici ...ei (barbatii) daca au o problema cu o femeie nu ar expune-o in piata publica dezbracata sa arunce lumea cu rosii in ea pentru simplu fapt ca ei nu ajung sa urasca femeia care i-a ranit si mai ales nu ajung sa urasca toate femeile asa cum din pacate o gramada de femei aici declara ca urasc barbatii. Lorena(19.12.2007) |
Ah, cat te inseli!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
ionica spune:
Pai spuneai ca atunci cnd te iubesti vrei sa fii iubita ,de aici ideea cu adolescentele care nu se iubesc,cum ramane cu ele? nu au dorinta sexuala?
Cunosc multe cazuri in care adolescenta lor a fost catastrofica,pe la 30 de ani si-au descoperit adevarata sexualitate.
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicici
Pai cum ramane in ce sens? Cunosti chiar si indirect cazuri de adolescente care nu se simt bine in pielea lor, nu se iubesc si totusi doresc sa faca dragoste cu un baiat? Lorena(19.12.2007) |
a_alinta spune:
"Nu exista inceput al vietii sexuale, viata este sexuala dinainte de primul strigat de la nastere."
eu ma duc sa imi mai pun o cafea ca vad ca ma impiedic la tot pasul si nu inteleg nimic!