FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)
Raspunsuri - Pagina 9
noi2 spune:
Buna!
Imi cer scuze ca intervin, dar as avea o intrebare pentru voi cele care faceti FIV cu dna doctor Dracea. As dori sa va rog sa imi detaliati procedura de anesteziere pentru punctie si embriotransfer. Eu am facut acum 8 zile o IA, si ma tem ca daca nu reuseste ajungem la FIV, pentru ca nu mai avem rabdare. Insa avem o problema: imi este foarte teama de anestezii, ma tem ca adorm si nu ma mai trezesc.. exista vreo posibilitate sa fie cu anestezie locala?... mai ales ca sunt alergica la antiinflamatoare, si ma tem sa nu am predispozitie de alergie la anestezie si testari nu se prea fac... nu stiu ce sa fac... de nimic nu imi e frica, decat de anestezie....de intubare... de tot ce inseamna anestezia...multumesc pentru ajutor! Doamne ajuta!
aurelia33 spune:
Cora sper sa ne dai vesti din cele mai bune. am si eu o intrebare, cum ati facut recoltarea la sot, punctie sau in ejaculat? la noi mai dureaza pt. ca abia miercuri pe 23 mergem la urolog, si in functie de analize vedem mai departe ce drum o sa urmam. I-am zis d-lui"cumsecade" cum ii zic eu, sa nu se mai streseze ca sperie gigeii si a zis ca o sa-si ia concediu.
vanessa80 spune:
CORA ma bucur ca ai trecut cu bine de punctie.
Toata ziua m-am chinuit sa intru pe forum si nu am reusit.
Vroiam sa aflu de tine.
Cand primesti tel de la clinica spune-ne si noua vestile.
cora79 spune:
Fetelor multumesc mult

NOI 2- mie mi-a facut anestezie generala,am adormit instantaneu si m-am trezit f repede, in jumate de ora am plecat acasica cu sotul de mana
Sotul meu a recoltat gigeii prin ejaculare,nu prin punctie
cora79 spune:
Fetelor ,e cineva pe aici care a mai facut fiv la Gynera?
In cat timp v-au anuntat despre evolutia si nr embrionilor,dupa punctie?
Va rog sa imi raspundeti.......
Eu am facut ieri pe la 5 punctia si azi nu m-a sunat nimeni......, o fi de rau?
vanessa80 spune:
CORA suna tu la clinica si intreaba de starea embrionilor. Poate au uitat...Mie sincer mi s-au parut cam ametite fetele de la receptie.![]()
cora79 spune:
Vanessa,am 2 embrioni de calitatea A cu cate 4 celule fiecare pana acum,maine va avea loc embriotransferul la ora 9 dimineata

pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Vanessa,am 2 embrioni de calitatea A cu cate 4 celule fiecare pana acum,maine va avea loc embriotransferul la ora 9 dimineata ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te felicit inca o data iubita
iti doresc,ca Dumnezeu sa fie maine alaturi de tine si embrionasii sa se lipeasca bine,bine,bine...9 luni de zile
aurelia33 spune:
Cora draga, mult succes la ET maine. Eu mai am o intrebare la care te rog sa/mi raspunzi cand vei avea timp si chef, cum arata ultima spermograma a sotului tau? crezi ca sub 1 mil sperm. reusim sa evitam punctia?