FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA multa bafta. Sa te odihnesti macar cateva zile, fara eforturi si fara stress. Asteptam vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor,sunt acasica,cu cei doi puisori in burtica, azi aveau cate 8 celule fiecare,sper sa evolueze bine si sa le plasca la mami, m-am straduit sa fiu cat mai frumoasa astazi sa ma placa puii
Am dormit vreo 2 ore pe drum si trei ore acasica

Mergi la inceput

CORA multa sanatate . Sa dea D-zeu sa se prinda si sa fiti o familie fericita. Odihneste-te si ai grija de voi.

Mergi la inceput

Bunnnaaaaa, este cam multa liniste pe aici!
Ati disparut cu desavarsire? Nu vrea nimeni sa vorbeasca si cu o biata muritoare de rand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Cora , iti tin pumnii
Spune-mi te rog cine a fost embriolog si ce tratament ti-a dat dupa embriotransfer.

merci

Mergi la inceput

Multumesc
Embriolog-Dascalescu, iar tratamentul consta in :acid folic,omega 3,aspenter, nospa,arefam(6/zi) si am mai avut medrol,dar l-am terminat

Mergi la inceput

CORA multi . CUm te simti? Noi mergem maine la Gynera. Sper sa incepem tratamentul pt FIV si sa fie toate bune si sa se prinda .

Mergi la inceput

Vanessa,tin pumnii pentru ziua de maine,sa fie un inceput de drum bun, care sa se finalizeze cu
Eu sunt bine,cu usoare crampe abdominale,dar le linistesc cu no spa. Sper sa fie bine si puiutii mei sa se impplanteze curand in uter

Mergi la inceput

Cora ma bucur ca te simti bine. Mergi la servici sau esti in concediu? Cand tre sa faci hCG?

Mergi la inceput

Sunt in concediu medical,bhcg fac pe 29-30 sept

Mergi la inceput