Fetelor, o intrebare: in afara de doamna Laura Dracea ce alt medic face fertilizari la gynera?stiu ca e o doamna, dar nu mai tin minte cum se numeste. Cand mi-am facut programare m-au intrebat la care din ele vreau, la doamna cealalta putand obtine in oct, dar eu am optat din prima pt doamna Dracea.
dar totusi cine e celalat medic.si ce stiti de ea
va multumesc
ANDREUTZA si eu am mers la Gynera tot pt dr Dracea. Mi-a recomandat-o dr din Iasi. Nu stiu care este cealalta d-na dr. Voi ce probleme aveti?
Vanessa-menopur am cumparat de la gynera si de la sensiblu,tin minte ca mi s-a parut mai ieftin la sensiblu,dar cred ca poti testa si preturile de la dona sau helpnet
Andreuta, cealalta dr se numeste Codreanu,dar nu stiu sa iti spun prea multe,din pacate, am vazut ca sunt fete care au reusit cu dneai si altele care nu au reusit; acum cred ca depinde fff mult de sansa fiecaruia
CORA mersi mult.
Mi-am scos niste preturi la unele medicamente din reteaua farmaciilor Sensiblu, Helpnet si Dona.![]()
ANCUTZA-bafta mare ,sa fie FIV-ul norocos,este primul FIV?
Spor la injectat si sa dea Dzeu sa ai productie frumoasa de ovocite si in final 

VANESSA-abia astept sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost la dr,cand incepi tratamentul